Když mě nikdo nepochválí, udělám to sám. A rád si zase zalžu

Růžena Chrastekova1. 9. 2019   VašeVěc

Aneb jak už si do prolhaných úst nevidí tento samožer. A není sám, takových sedmilhářů a fanatických až sebevychvalovačů se na naší politické scéně, především v těch opozičních, samozvaně, takzvaně demokratických stranách, najde jistě dost a dost.

Pomine-li se to, že v posledním období si tito narcisové slintali obden pentli ve spřátelených médiích, především těch veřejnoprávních, o tom, jak údajně prezident republiky porušuje Ústavu (což je nesmyslná lež a dezinformace), je až zábavné, jak překrucují fakta, korektně řečeno, jinak lžou až se hory zelenají, o svých osobních úspěších. Těch minulých, stávajících, ale i o těch, které jistojistě dosáhnou vbrzku, jen co se chopí vlády, usednou ve Strakovce a celá země, co země, svět jim bude ležet u nohou, poněvadž budou výborní, jedni z deseti nejlepších na celé širé zeměkouli („My jsme připravení být lídrem změny v České republice tak, aby se naše země posunula mezi deset nejlepších zemí světa. Našim lidem zajistíme dobrou, politiku,“ nastínil ambice ODS její předseda, … https://www.parlamentnilisty.cz/…/Fiala-vykladal-Takac-jen-…).

A to ještě mluvil, vzteklounek umanutý vládnutím, o celé ODS, než se dostal k tomu, dle něj zřejmě, nejdůležitějšímu, ke své geniální osobě, to byl zlatý hřeb jeho rozhovoru na spřátelené ČT – „Uděláme vše pro to, aby hlasy demokratických voličů nepropadly a jsem připraven být v čele této změny,“.

Tak. Petřík Fialů je vždy připraven vládnout, už nějakou dobu. Hlavně CHCE! Tak strašlivě chce, až se mu i brýle potí, když o tom mluví. Protože měli tak obrovský úspěch v těch senátních, ale i eurovolbách, heč! Pravda je ale to, že ten jejich úspěch byl dán především volební účastí, která byla více jak bídná, v obou zmiňovaných volbách. Volit byli hlavně příznivci těchto stran (ODS, TOP09, KDU-ČSL a STAN), protože ti ostatní voliči zhusta těmto volbám nepřikládal téměř žádný význam a bojkotovali je. Stejně jako Senát samotný a i tu EU. Což je ale, mimochodem, velká škoda, protože skalní voliči “demobloku” svojí účastí zajistili těmto, odcházejícím v domácí politice už, slušná koryta a především jim umožnili škodit této zemi, hlavně v zbytečném a drahém Senátu. Byla-li by volební účast v senátních a eurovolbách taková, jako u voleb parlamentních a prezidentských, výsledky by byly naprosto jiné. Ale to je to kdyby …

Jiříček Pospíšilů s pavím syndromem roztahování a vystrkování per, si zalhal několikrát: „Byl jsem předsedou, když byly komunální a evropské volby, a v obou případech jsem vedl TOP 09 do těchto voleb a v obou případech jsme získali dvouciferný výsledek.” Oni, TOP09, do těch eurovoleb šli ruku v ruce žmoulající si navzájem, se STANem, další obskurní straničkou. A ejhle, obě straničky měl úspěch, alespoň se jím obě chlubí jako o svém úspěchu (získali dohromady něco přes 11%), dokonce procentuálně dvouciferném. No nejsou ve svých průhledných lžích legrační?

Pochválil se taky svojí úspěšností, Jiřík Pospíšilů, ač ta jeho strana blábolistů padá a padá v preferencích až k těm magickým pěti procentům, které jim ještě zajišťují žlábky v Parlamentu. Ale je to prý úspěch. To už by se jeden uchechtal …

Nechceme-li, naprostá většina občanů, aby nám tady porůznu vyskakovali a ve zbytečném Senátu se váleli drazí senátoři z těchto upadajících stran (ale i jiní nenávistní ničemové, kteří prohráli hlavně v prezidentských volbách), aby dál arogantně lhali a uráželi našeho pana prezidenta, ale i premiéra, vymýšleli si na ně sprostě vylhané hňápotiny, pojďme volit příště i v těch senátních a eurovolbách. Byť ani jednu tuto instituci nemáme rádi, neuznáváme ji, nepovažujeme ji za důležitou – jak to kdo má v sobě ložené.

Aby se tam nedostali tihle kazisvěti prolhaní, kteří mají jeden cíl – čím hůře pro stát, tuto naši krásnou zemi, tím lépe pro ně.