Aspenský institut českého Heydricha v sukních!

Sídlo Aspenského institutu v Praze – Palackého ulice

Stanislav Novotný
17.12.2019 PrvníZprávy
„Nezávislá“ státní zástupkyně, ministři, zkorumpovaní novináři, lokajští bankéři, supertuneláři, prodejce informací z archivu předlistopadových bezpečnostních služeb,….

…..novodobí cenzoři, zkompromitovaní politici všeho druhu, pravidelní respondenti České televize, genderové „odbornice a odborníci“… nekonečná řada jmen v seznamu Aspenského institutu. Jmen, která seznam, již svým umístěním, staví na pranýř.

Aspenský institut, coby produkt Clintonovské válkychtivosti a úchylnosti, nám vyrostl v Praze pod nosem, aby tak soustředil kolaboranty s cizí mocí pod jednou střechou. Balkánská řeznice Madeleine Albrightová jej odkojila a pyšně odpornou ikonou zaštítila. Protektorka České republiky tak do jednoho pytle vehnala otroky globalismu.

Ale pozor! Lidé ze seznamu se již ohrazují. Nevěděli, že se mohou dostat mezi kolaboranty pouhým konferenčním příspěvkem. Někdo tu tedy zatraceně podvádí.

Seznam Aspenského institutu se stává dalším důležitým lustračním místem. Nejenom předlistopadová minulost, ale i současné jidášství musí mít svobodný občan na zřeteli.

Laskaví čtenáři, pohleďte na tuto adresu a kochejte se.

A nyní si, prosím, dejte tu práci a zeptejte se osob ze seznamu, zda se nechali do tohoto potupného souručenství zařadit dobrovolně.

Stanislav Novotný
je bývalý policejní prezident 
a současný Předseda Asociace nezávislých médií