Jako na zavolanou

Martin Koller
12. 12. 2019
Z vojenského a bezpečnostního hlediska se toho událo v posledním týdnu dost. Summitu NATO se budu věnovat v dalším článku, takže zbývají dvě zajímavosti. Vyšinutého střelce, který zavraždil šest lidí v Ostravské nemocnici, můžeme částečně pominout, ale jen částečně. Vraždil naštěstí ilegální zbraní. Nicméně i tak můžeme předpokládat posílení propagandy k odzbrojování občanů naší země, aby byli následně vydáni teroru afroislámských migrantů. Euromarxistická propaganda prosáklá nenávistí k bílým a křesťanským Evropanům se fakty obvykle nezatěžuje. 

Pozn. red. I.D. Šlo pravděpodobně o “poruchu s bludy”, dříve “paranoický vývoj s hypochondrickým bludem”


Vyšinutý magor v Ostravě tedy přišel jako na zavolanou, možná bez toho jako. Psychicky labilní typy lze bez velké námahy inspirovat i ke zločinu a ovládat. Zatím je v informacích řada rozporů. Proč by měl člověk přesvědčený o svojí těžké nemoci (kdo mu to nakukal) vraždit pacienty? Logicky by se dalo čekat napadení doktorů a nemocničního personálu. Vrah se naštěstí (?) zastřelil, takže pravdy se asi nikdo nedobere, což je možná záměr. Nicméně euromarxistická propaganda může hlásat, že zbraně jsou nebezpečné, včetně těch legálních.

Podstatně důležitější je další protiruská mediální komedie. Opět (jako) na zavolanou, tedy v pravou chvíli. Jinak se nedá označit tažení Mertklové proti Rusku z důvodu vraždy jednoho kriminálníka druhým, a to v Německu. Vzhledem k tomu, že se světoborné události vraždy mezi dvěma zločinci, jaká je například v USA na denním pořádku, věnovala česká média, v čele s protinárodním Seznamem, budu stručný.

Merkelová obvinila Putina z toho, že Rusko (potažmo on, jak dovozují propagandisté) zorganizoval vraždu gruzínského válečného zločince, jenž se proslavil v rámci fašistických praporů typu Azov na Ukrajině. Samozřejmě při genocidě ruskojazyčného obyvatelstva, nejlépe civilního. Úkryt nalezl v současném demokratickém euromarxistickém a rasově multikulturním koloniálním Německu, které jak známo pomáhá nacistům a fašistům od konce druhé světové války. Připomněl bych, že nevydalo k potrestání a nepotrestalo 1500 prokazatelných válečných zločinců, které požadoval československý plukovník, později generál Ečer, nedávno po zásluze, byť pozdě vyznamenaný in memoriam.

Gruzínského zločince zastřelil jiný kriminálník vybavený falešným ruským pasem. Zde bych doplnil, že falešné pasy se v některých asijských zemích vyrábějí téměř na počkání, stejně jako jiné dokumenty. Lze si objednat nejen věrohodně vyhlížející pas kdejakého státu, ale například i služební průkaz příslušníka policií z téměř celého světa, stejně jako Interpolu, nebo důstojníka velitelství NATO. Vrah je ruský kriminálník, opakovaně trestaný. Z místa činu se pokusil uprchnout na kole a německá policie ho chytila. Německé úřady došly k názoru, že vraždu zorganizovala ruská ambasáda a rozhodla se vyhostit dva ruské diplomaty. Merkelová napadla na schůzce v Paříži Putina a obvinila ho z odpovědnosti Rusko ze zodpovědnosti za čin kriminálníka. Tím se jí samozřejmě podařilo narušit jednání Putina s francouzským prezidentem Macronem, což byl pravděpodobně záměr, ne-li úkol. Konspirační teorie se v posledních letech zesilující válečné protiruské propagandy ukazují často jako realistické.

Můžeme bez nadsázky konstatovat, že Merkelová se stala v posledních pěti letech doslova zloduchem evropské politiky, především bezpečnostní, stejným jako Allbrightová a její šéf Soros v globálním měřítku. Dala do pohybu afroislámskou invazi pod pokryteckou záminkou humanity, podporuje ukrajinské fašisty, posílá německé vojáky zvyšovat napětí na hranicích s Ruskem. Podlézavým přístupem k Turecku tento agresivní islámský stát podpořila a s tím i pokračování války v Sýrii. A v neposlední řadě podporuje štvavou válečnickou kampaň proti Rusku tvrzeními, že Evropu nemá kdo bránit, takže potřebuje americkou armádu na hranici s Ruskem. Nikdy jsme nebyli blíž k válce, a to jaderné válce v Evropě. Velkou zásluhu na tom má právě Merkelová.

Z výše uvedeného si můžeme připomenout kampaně propagandy EU a NATO obviňující syrskou armádu z použití chemických zbraní, které se ukázaly jako podvodné komedie. Část z těchto zbraní dodala teroristům a jejich spolupracovníkům z takzvaných bílých přileb Saúdská Arábie a na obalech dalších byly etikety německých firem. Nedávno ruská vojenská policie v Sýrii odhalila další pokus o komedii s chemickými zbraněmi, z jejichž použití mělo být obviněno Rusko. O tom naše média samozřejmě mlčí. Za další podvod lze označit obvinění Ruska ze sestřelení malajsijského letadla nad Ukrajinou. Letité zatajování faktů, především hlavního, že Rusko nemělo na něčem takovém zájem. Nicméně se podařilo vyvolat dočasně emotivní protiruskou štvanici. Do stejné kategorie patří komedie kolem bývalého ruského agenta Skripala v Anglii, která měla dohry také u nás. Pro myslící lidi byly rozpory v tvrzeních protiruských propagandistů nepřehlédnutelné. Nakonec se za medializování pravdivých informací a výrobě novičoku u nás, stal terčem euromarxistické mediální štvanice prezident Zeman a z téhož důvodu byl vyhozen ředitel vojenského výzkumného ústavu v Brně, a to Babišovou ministryní obrany Šlechtovou.

Na celé auromarxistické štvavé propagandě proti Rusku je viditelná omezenost, zaměření na nemyslící konzumenty mediální propagandy, kde u nás vede protinárodní ČT se Seznamem, a především nedostatek jasných faktů a důkazů. Právě v případě Skripala to bylo nepřehlédnutelné. V případě malajsijského letadla pro odborníky znalé protileteckých systémů rovněž. Opakovaně se ukazuje, že lež (v mnoha formách) spolu s korupcí jsou pilíře německé euromarxistické EU.

Na propagandistických taženích euromarxistů proti Rusku se využívá opakovaně primitivní argumentace vytvářené spojením lží s dílčími objektivně vypadajícími informacemi. I v případě dvojice kriminálníků v Německu je postup stejný. Důležité je, že vrah pochází z Ruska. Jak se dostal do Německa a co tam dělal, se neřeší. Možná jako demokratický uprchlík před zlým Putinem. Zde bych připomněl, že nedávno většina našich poslanců, v dojemné shodě Babišových poskoků s takzvanou opozicí prosadila platnost směrnice německé EU, podle níž musíme jako uprchlíky přijímat i zločince. Teď vidíme v Německu jeden z výsledků takové politiky ustupování zlu.

Dále nelze přehlédnout, že primitivní a na primitivy zaměřená protiruská propaganda se vyhýbá faktům a snaží se líčit prezidenta Putina a ruské tajné služby jako přehlídku nemyslících agresivních primitivů. Už jen představa, že Putin a FSB se zabývají kdejakým zločincem za hranicemi je neuvěřitelně pitomá. Jakou měl Gruzínec hodnotu, aby se kvůli němu riskoval vražedný atentát na německém území? V době, kdy euromarxistická propaganda je schopná obvinit Rusko ze zločinu, agrese, vraždy a házet na něj odpovědnost i za nepříznivé počasí. Kdyby se měli Putin a FSB zabývat každým válečným zločincem z Ukrajiny, neměli by sto let na práci nic jiného a museli by navýšit stonásobně stavy zaměstnanců. To, co předvedli v Německu dva kriminálníci, tamní úřady a následně Merkelová je na úrovni rumunského akčního filmu ze šedesátých let. Kdyby se jednalo o profesionální likvidační akci tajné služby, vypadala by zcela jinak.

Takže celé komediální vystoupení bývalé soudružky Merkelové, která kdysi trávila dlouhé měsíce v sovětských komunistických školicích táborech s pokrokovými studenty z Afriky, není nic jiného, než protiruská propaganda. Nebezpečná není omezenost Merkelové, která získala pověst vědkyně jako politická kádrovačka na vědeckém pracovišti v NDR a za devítiletou (!) disertační práci na téma radostí života za socialismu. Nebezpečný je fakt, že její provokace slouží k vyvolávání protiruské válečné psychózy, která může končit jadernou válkou v Evropě. Bezdětná Merkelová nemá budoucnost, takže jí nezáleží ani na budoucnosti druhých.

Na závěr mám radostnou informaci pro všechny nezištné bojovníky proti míru v Evropě a proti Rusku, obdivovatele vrahů z německé nacistické SS, tedy i nacismu, jehož byli SS avantgardou a osvědčenými výkonnými vrahy. Nějaký pes prý položil základní hromádku v pomníku vlasovců z divizí SS v Řeporyjích. Údajně se čeká, až se přidá starosta Řeporyjí a obdivovatelka SS, vládní zmocněnkyně Babišovy vlády Eugenie Číhalová. Pomník poté podstatně vyroste, takže se k němu už budou moci klást věnce. Nevyhlásí starosta veřejnou sbírku dalšího stavebního materiálu? Mohou se přidat i další demokratičtí politici a mediální pracovníci sloužící a podlézající sudeťákům a protiruské válečné propagandě v euromarxistické německé kolonii východní Afrika-Česko. Konec konců, i protiruská komedie v Řeporyjích, stejně jako nedávný útok na sochu maršála Koněva, přišla (jako) na zavolanou.