Koronavirus – jaká hra se hraje? Díl II

Michal Brand
5. 2. 2020
Koronavirus 2019-nCoV je biologická zbraň – uvádí americký expert, autor americké legislativy na domácí implementaci Konvence o biologických zbraních.ZDE Poměrně dlouhé interview obsahuje i další zajímavé informace: youtube , naturalnews. Boyle nejen tvrdí, že podle jeho názoru se v případě koronaviru 2019-nCoV jedná o biologickou zbraň. Ale navíc uvádí, že po 11. září USA znovu otevřely výzkum biologických zbraní a v této oblasti dnes v USA pracuje na 13 000 „vědců“.


Zajímavý je také Boyleův komentář, který je více než logický, že všichni „experti“ WHO (Světová zdravotnická organizace) a podobných mezinárodních organizací a institucí jsou fakticky lobbyisté nadnárodních farmaceutických koncernů. Což je samozřejmé, protože kdo jiný než vůči BigPharmě loajální osoba, by asi tak mohla mít podporu, publikace, účast na konferencích apod., když to vše je přímo či nepřímo placeno právě farmaceutickými koncerny? Kdo asi tak platí (přes reklamy apod.) vydávání lékařských odborných magazínů? Kdo asi tak sponzoruje konference? Kdo asi tak protlačil legislativu EU, podle které léčivé rostliny nesmí být označeny jako léčivé rostliny (protože to prý klame spotřebitele)? Kdo asi tak protlačil například zákaz užívat podběl (velice účinný, z vlastní zkušenosti) do čajů při zánětech horních cest dýchacích a kašli? Nezávislý odborník? Nebo někdo, kdo ví, koho chleba jí a proto jeho píseň zpívá?

Velice zajímavá informace zveřejněná Boylem v tomto interview je jeho varování před vakcinacemi s uvedením příkladu, kdy vakcíny proti Ebole použité před časem v Africe obsahovaly ostré viry Eboly, takže očkovaní samozřejmě Ebolou onemocněli. Neověřeno. Vrátím se k tomu jindy. Ale vzhledem k tomu, že před lety, kdy byla panika okolo ptačí chřipky (která je vysoce smrtelná ale velice špatně se přenáší z člověka na člověka), tak Česká republika obdržela sérii očkovacích sér proti běžné chřipce od rakouské pobočky jedné americké nadnárodní farmaceutické firmy. A v této sérii „očkovacích sér“ byl …. chvíle napětí … živý virus ptačí chřipky. V množství větším než malém 😉 Tehdy o tom dokonce i noviny Dnes publikovaly článek. Jeden. Malý. Na stránce pět někde zastrčeno v rohu. I k tomu se vrátím jindy.

Boyle dále uvádí případ krádeže koronaviru čínskými agenty z kanadské facility na výzkum biologických zbraní, ehm, pardon kanadské výzkumné humanitárně-bombardovací mírumilovné a lásky plné výzkumné laboratořičky. Podle Boyla patrně Čína ukradený koronavirus následně přetransformovala na biologickou zbraň.

Nebo to mohl udělat někdo jiný. Ne? Taky někdo jiný mohl virus rozšířit v Číně.

Původní a nadále oficiální hypotéza o rozšíření viru z místních trhů s „exotickými“ potravinami (syroví i vaření netopýři, hadi a různá další „exotika“, tedy vážně setsakra exotika) má malé trhliny.

Podle zprávy magazínu Lancet poměrně vysoké procento původních případů vůbec nepřišlo do styku s lokálním trhem, který je uváděn jako zdroj primární nákazy.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30183-5/fulltext

https://www.express.co.uk/news/science/1235463/Coronavirus-patient-zero-Wuhan-market-China-virus-epicentre-coronavirus-latest-China-news

Další doplňující informace k celé kauze epidemie koronaviru je to, že odborníci si nejsou jisti tím, jak je ve skutečnosti vysoká míra úmrtnosti na koronaviru nCoV-2019 a skutečná úmrtnost může být vyšší, než se nyní oficiálně uvádí:

https://www.cnbc.com/2020/02/04/researchers-say-the-coronavirus-may-be-more-contagious-than-current-data-shows.html

Ministra zdravotnictví Číny také ohlásil, že virus zmutoval do silnější, nebezpečnější verze, která se snadněji přenáší z člověka na člověka.

Celá situace epidemie koronaviru je nyní ještě zkomplikována propuknutím problémů s ptačí chřipkou v Číně – v Číně se objevila znovu ptačí chřipka H5N1:

https://www.reuters.com/article/health-birdflu-china/china-reports-h5n1-bird-flu-outbreak-in-hunan-province-idUSL4N2A10GC

Na tom celém je zajímavé, že koronavirus, verze nCoV (nikoli dnešní nCoV-2019), tedy virus, který byl ukraden z kanadské laboratoře a měl být údajně přetransformován na nCoV-2091 (ať už na biologickou zbraň nebo za účelem výzkumu), tedy původní nCoV se objevil v roce 2013 právě v Saudské Arábii:

https://www.who.int/csr/don/2013_02_21/en/

https://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_respiratory_syndrome

https://en.wikipedia.org/wiki/Middle_East_respiratory_syndrome-related_coronavirus

https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Middle_East_respiratory_syndrome_coronavirus_outbreak

Pozn.: Údajným zdrojem tohoto viru prý jsou velbloudi. Sice se dosud neví, jak by mohlo dojít k přenosu z velblouda na člověka, ale jako vysvětlení pro uklidnění to stačí. Zejména pokud by šlo ve skutečnosti (také?) o test biologické zbraně. Zarážející je také skutečnost, že nejvíce nakažených MERS (MERS = Středovýchodní respirační syndrom) měla Jižní Korea (ve vlně roku 2015), patrně známá velbloudářská velmoc. Jinak si to neumím vysvětlit. 😉

https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Middle_East_respiratory_syndrome_outbreak_in_South_Korea

Přitom v současné době se v Saudské Arábii opět objevil případ vysoce virulentního viru ptačí chřipky H5N8:

https://www.rt.com/news/480073-saudi-arabia-bird-flu-virus/

Asi se na lidi v Saudské Arábii přenáší z velblouda. 😉

Pokud se opravdu jedná o biologickou zbraň, hlavními podezřelými jsou v dané situaci:

– Čína
– USA

Čína

– mohlo se jednat o pokus, test biologických zbraní na vlastním obyvatelstvu

– únik z facility na výzkum biologických zbraní

Všude se najdou blbci. Nacisté za druhé světové války zkoušeli možnosti nasazení mandelinky bramborové proti Velké Británii. A vyzkoušeli to v Německu. Takže následující úroda brambor (velice významná součást válečné ekonomiky) v nemalé části Německa byla zdecimována „úspěšně“ otestovanou mandelinkou. Blbci se najdou všude. Klidně i v Číně.

USA

– ať už přímo přes své agenty nebo prostřednictvím třetího státu

– možná hybridní válka, zejména ekonomická

– druhý efekt hybridní války, ať už zamýšlený či ne, je možné odtržení Hong Kongu

Dopady na čínskou ekonomiku budou patrně nemalé. Firmy v Číně zavírají své provozy.

V Hong Kongu stávkují zdravotníci (!!!) a požadují uzavření hranic s Čínou. Možná je to další fáze barevné revoluce (převratu) – ať již předem vykalkulovaná autorem koronaviru, nebo jen snaha využít příležitost, když už se naskytla.

Já vím, že to bude znít jako „stupidní konspirační teorie“. Ale stejně to napíšu:
Mně prostě přijde divné, že:

– „španělská chřipka“ je poprvé zaznamenána na „lékařské“ facilitě armádu USA, kde došlo k přenosu z prasat na člověka, a pak se rychle rozšíří nejprve po celé Evropě a pak po celém světě, (a ta prasata si lékaři na vojenské facilitě armády USA jistě chovali jako Kefalín na jitrnice a jelítka, určitě nešlo o žádné virologické výzkumy; pozn.: prase je živočich nejbližší biologicky člověku a proto se hodí k celé řadě výzkumů zaměřených na člověka, ale to je jistě jen shoda náhod),

– že se objeví AIDS, který se na člověka „zřejmě“ přenesl v Africe ze šimpanzů; přičemž se AIDS přenáší pohlavním stykem nebo přímým stykem s infikovanou krví (a i kdyby, tak jak to, že tak najednou až v 60. letech? A proč se tak rychle rozšířil mezi vězeňskou populací USA a tamními homosexuály a narkomany? Ti měli také pohlavní styk se šimpanzem?),

– MERS se záhadným způsobem rozšíří – prý z velblouda na člověka, ale ani „experti“ oficiální verze vlastně nevědí, jak mohlo dojít k přenosu z velblouda a zda tedy vůbec je velbloud původcem (a i kdyby, tak proč k tomu došlo najednou až v roce 2012, mimochodem?)

– a to dokonce i v Jižní Koreji, kde velbloud opravdu není zcela běžné zvíře, (že by tedy v Jižní Koreji došlo k přenosu na člověka třeba z benzínu ze saudské ropy? 😉

– že se najednou objeví nCoV-2019, který se možná přenesl z netopýra na hada a z hada na člověka, nebo jak teď zní oficiální verze (FGS, to je kulinářská novinka podzimu 2019 jíst netopýry? Jak to, že se ten virus nepřenesl na člověka už dříve? Zmutoval v netopýrech teprve loni? …atd atd atd)

Není to trochu moc náhod?

Ostatně, po tom, co USA vědomě způsobily smrt půl milionu iráckých dětí bezdůvodnými sankcemi, poté, co USA způsobily smrt minimálně jednoho a půl milionu dalších Iráčanů během a po válce na základě vědomě vylhaných důvodů (Downing Street Memos jasně dokazují, že politické špičky Západu věděly velice přesně, že Irák žádné zbraně hromadného ničení nemá), poté, co USA roky financují a dokonce i dodávkami zbraní podporují teroristy z Islámského státu a AlKajdy – už jen po tomhle bych se nedivil vůbec ničemu. A po tom, co deep state naplánoval a zrealizoval zabití 3 000 vlastních občanů jednoho zářijového dne, to se nedivím ničemu už ani náhodou nebo omylem.

Dovětek: Kdyby šlo o útok biologickými zbraněmi proti Číně, čínská vláda musí mlčet. Nelze to totiž prokázat (což je jedna ze smutných „výhod“ biologických zbraní – že nelze snadno prokázat vinu pachatele). A v případě obvinění například USA by musela mít čínská vláda velice silné důkazy – které jsou v případě použití právě biologické zbraně téměř vyloučené. Ledaže by se pachatelé sami přiznali – třeba kolektivním přiznáním Kongresu a Senátu USA, Pentagonu a Bílého Domu. Nic menšího by nebylo dostatečným důkazem. A proto také, i kdyby si byla čínská vláda téměř stoprocentně jista, nemůže nikoho obvinit, aby se celé obvinění jen neobrátilo proti ní samotné.