Contra Magazin: NATO mění Evropu na cíl jaderného úderu!

-kou-
13. 8. 2020 Contra-magazinPrvníZprávy


Po rozpadu Sovětského svazu zmizela potřeba NATO, ale místo toho, aby se sama rozpadla, aliance pokračovala v expanzi na východ, píše Contra Magazin.

(Na snímku Jens Stoltenberg – generální tajemník NATO)
Kvůli obklíčení Ruska vzala vojenská organizace mezi své členy nejen země Varšavské smlouvy, ale také bývalé sovětské republiky a změnila Evropu na cíl jaderného úderu, uvádí se v redakčním materiálu.

V roce 1951, když byl Dwight D. Eisenhower prvním v historii, který se ujal funkce vrchního velitele sil NATO v Evropě, nastínil cíle aliance: „Pokud se za deset let všechny americké jednotky, které jsou v Evropě k zajištění národní obrany, nevrátí do Spojených států, bude to selháním celého projektu“.

A opravdu selhal, konstatuje Contra Magazin. Koneckonců uplynulo 70 let, Sovětský svaz se dávno zhroutil a američtí vojáci nikdy neopustili Evropu. Varšavská smlouva skončila v roce 1991, kdy se sovětská vojska stáhla z východní Evropy. Americká říše použila tento svět k rozšíření NATO na východ a přesunu svých jednotek na hranice Ruska.

Přiznání: Pentagon přesouvá vojáky na hranice s Ruskem!

V Alianci se objevily nejen země Varšavské smlouvy, ale také bývalé sovětské republiky. A její expanze není ukončena. Spolu s balkánskými státy bude vojenská organizace přijímat kavkazské republiky jako své členy s cílem obklíčit Rusko od západu a jihozápadu, míní časopis.

Ve skutečnosti je nyní čas na rozpuštění NATO, protože již není nutná, poukazuje publikace. Skutečností pouze je, že z Evropy činí cíl jaderného útoku v případě války s Ruskem, dodává temně redakce Contra Magazinu.