Clintonová tlumočila povel globalistů: Za žádných okolností nesmíme uznat Trumpovo vítězství ve volbách. Zbývá už jen otevřené násilí proti voličské většině. Tak dlouho se z USA vyváží “demokracie”, až se ucho utrhne

Vladimír Malyšev
5. 9. 2020 StoletieRuProtiProud

Vladimír Malyšev k omentuje okolnosti předvolebního boje o prezidentské křeslo v USA, který hrozí přerůst ve skutečný

Dlouho jsme byli zvyklí na obraz amerického plutokrata jako dobře živeného magnáta v cylindru rozvaleného v křesle, s doutníkem a svazkem dolarů v tlusté portmonce poseté briliantovými ornamenty. Ale jak říkávali už naši předci, časy se mění – tempora mutantur, a my se měníme s nimi. Vše spěje k tomu, že tito američtí plutokrati si brzy namísto cylindrů nasadí přilby, vyjdou do ulic, začnou stavět barikády a házet lahve s Molotovovými koktejly na policii s výkřiky: „Neuznáváme!“, „Padejte!“ atd.

Cirkus Demokratické strany

Bývalá americká prezidentská kandidátka paní Hillary Clintonová je jedním z nejhorlivějších plutokratů v politice – pouze nosí sukni. Právě vyzvala k zorganizování Majdanu v údajně demokratických USA na způsob Kyjeva. Čili fakticky zavelela k barikádám a pogromům. Pravda, přímo tak to neřekla, ale smysl je právě takový. V rozhovoru pro pořad „Cirkus“ na kanále „Showtime“ Clintonová požadovala, aby současný prezidentský kandidát Demokratů Joe Biden „za žádných okolností“ neuznal vlastní porážku v budoucích volbách:

„Joe Biden by za žádných okolností neměl uznat porážku,“ řekla Clintonová. „Protože si myslím, že se celý proces bude protahovat. A já opravdu věřím, že nakonec [Biden] zvítězí, pokud neustoupíme ani o píď a budeme stejně soustředění a nezlomní jako druhá strana.“

Co však znamená „za žádných okolností“? To znamená, že Biden kašle na ústavu, a pokud v nadcházejících amerických prezidentských volbách v listopadu zvítězí Trump, kategoricky ho odmítne uznat. A to i v případě, že zvítězí za zcela legálních podmínek, při nichž nebude co zpochybňovat. Všechno jedno – prostě ho neuzná. Což samozřejmě nemůže znamenat nic jiného než výzvu k organizování masových protestů, barikád, pogromů – jedním slovem Majdanu s cílem protiústavního uchvácení moci – právě takové, jaké Američané zosnovali v roce 2014 v Kyjevě.

Americký Majdan: Žádné spontánní hnutí. Protesty v USA se shodují se scénářem barevných revolucí. Jasný cíl: násilně svrhnout Trumpa. USA však nejsou Ukrajina. A Trump není Janukovyč. Zkusí to i u nás?

Nevídaná věc

„Sázky před americkými volbami jsou velmi vysoké,“ říká docent filozofické fakulty Moskevské státní univerzity Boris Mežujev. „Už pouhé použití tak prazvláštních metod ze strany Demokratů, jako je mediální podpora ‘černého protestu’, je samo o sobě mimo mísu. Ale výzva Hillary Clintonové je zjevně mimořádná a do nebe volající událost. Něco takového se nestalo minimálně od šedesátých let minulého století, aby establishment jedné ze stran podněcoval radikály proti oponentům, a dokonce na rasovém základě. Prohlášení Clintonové odráží ideje globalistického populismu, který zároveň vede k barevným revolucím.“

Zde budeme muset přehodnotit některé tradiční postuláty. Nejen obraz plutokrata v cylindru, který se nyní může dobře proměnit v násilníka s Molotovovým koktejlem v ruce, ale také známou sentenci, že „barevné revoluce“ jsou možné všude mimo samotných USA, a to z toho důvodu, že tam není americké velvyslanectví. Americké velvyslanectví tam sice není, ale podle všeho se skutečná „barevná revoluce“ na území údajně „svobodných a demokratických“ Spojených států amerických již připravuje.

A nejen to – zkušební předpremiéra je již v plném proudu. Po zabití zločinného recidivisty a drogově závislého George Floyda v Minneapolisu policií se po celé zemi odehrávají pogromy a protesty. Přičemž v Demokratické straně – té, kterou paní Clintonová zastupuje – demonstranty nejen povzbuzují, ale také všestranně podporují.

Všichni proti Trumpovi

Demokratičtí starostové některých měst se otevřeně postavili na stranu pogromistů: Vždyť to lid protestuje proti špatnému Trumpovi, který musí být bez meškání odstraněn.

Leč kdyby jen starostové! BlackLivesMatter a Antifu běsnící v ulicích podporují největší americké korporace a banky: Amazon, American Express, Cadillac, Adidas, Levis, Citigroup, General Motors, Microsoft, Pepsi Co, Coca-Cola, Bank of America, Procter & Gamble a mnoho dalších. Paradoxně se plutokraté – pravděpodobně poprvé v historii kapitalismu – ocitli na druhé straně barikády! Což vyvolává jistá opodstatněná podezření, zdali Demokraté sami nezorganizovali všechny ty protesty, a nevyužili tak incidentu s Floydem. Po celých Spojených státech začaly být z podstavců svrhávány sochy bývalých národních hrdinů, ale svrhnout Trumpa se dosud nepodařilo. Pokud tedy nenáviděný Donald vyhraje volby, rozhodli se uspořádat pravý a nefalšovaný Majdan.

O této situaci a záměrné organizaci pouličních protestů s cílem protiústavního uchvácení moci v USA navzdory výsledkům voleb již otevřeně píše evropský tisk. „Od státního převratu na Ukrajině až po státní převrat v Bolívii,“ poznamenávají italské noviny Giornale, „vše začalo předvolební kampaní a pouličními protesty proti předpokládaným volebním podvodům. V USA začíná eskalovat stále tvrdší přetahovaná za účelem vyprovokovat rezignaci stávajícího údajného diktátora. Vzhledem k tomu, že všechna hlavní média vystupují proti Trumpovi, stejně jako významná část amerického bezpečnostního aparátu s rozsáhlými zkušenostmi v tomto odvětví, budou mít pouliční protesty nezbytnou mediální podporu, která je v takovýchto revolucích rozhodující. Ulice jsou navíc již připraveny, vzhledem k protitrumpovským protestům, které se střídají po dobu několika měsíců od smrti George Floyda.“

Na barikády!

Je jasné, že Clintonová ani další američtí plutokrati do ulic nevyjdou, ani Molotovovy koktejly do svých rukou nevezmou. Najatá agentura je připravena, role přiděleny, zkoušky se konaly, největší korporace se praštily přes kapsu, téměř všechna média byla už dávno ovládnuta a přísně dodržují dané pokyny. Čekalo se pouze na rozkaz.

A ten zní: “Neuznat výsledek voleb za žádných okolností“.

A pochopitelně, že povel „Na barikády!“ nevydá sama Clintonová, která ho pouze tlumočila. A dokonce ani samotný stařík Biden, který už dlouho všechno jen čte z papíru připraveného někým jiným. Vydají ho zákulisní vládci USA, kteří nevzdali své globalistické plány na ovládnutí světa. Trump, jak předpokládají, jejich pokyny plnit nehodlá, proto musí být svržen. Za každou cenu. K tomu vše směřuje.

Listopad není daleko, budeme tudíž brzy svědky velkolepého shakespearovského dramatu rozehrávajícího v USA ty nejdivočejší vášně. Až „barevná revoluce“, s jejíž pomocí svrhávali vlády mnoha zemí, přijde nyní k nim domů.

Fakticky už dorazila.