Novotného Sorosov vyhlásí ekonomické sankce proti Číně

Martin Koller
2. 9. 2020
S opravdovým pobavením jsem si přečetl na Seznamu, že starosta Řeporyjí, které bychom měli podle jeho podlézavého posluhování a hrbení se před cizáckými zájmy nazývat spíše Sorosov poslal ultimátum Číně. V úterní relaci Svobodného rádia Beta Kladno jsem uvedl, že očekávám Novotného zapojení, když už si ho partajní kolega Vystrčil rovnou nevzal do reprezentativní delegace cizáckých slouhů. Čínský ministr zahraničí se má do 24 hodin omluvit za svoji reakci na návštěvu předsedy senátu Vystrčila, jinak bude Novotný reagovat.

Jen bych připomněl, že celá komedie války Sorosova s Čínou začala kolem zesnulého předsedy senátu Kubery, který měl letět na Tchaiwan. Kubera, známý svojí láskou k nikotinu a rovněž alkoholu se zdravotně zhroutil poté, co jej oslovil čínský zastupitelský úřad. Údajně se jednalo o strašné vyhrožování. Zajímavé je, že tento strašný dopis dodnes nebyl zveřejněn. Nakonec se objevily mediální fámy o tom, že Číňané Kuberu otrávili. Samozřejmě se to nepotvrdilo, otrávil se především sám svým životním stylem zámožného českého politika, který podpořil i prodej pozemků Arabům. 

Mrtvý Kubera posloužil stejně ubohé komedii, jako v následném případě dvojice ruských agentů s údajným ricinem, kde se předvedli jako šašci, mimo jiné sorosovský novinář Kundra, Koudelka a jeho komickou BIS a někteří přední politici v čele s Vystrčilem. Další komedie se odvíjely kolem opět ruských agentů s jedy. Poslední fází protiruské mediální travičské komedie jsou jakýsi čečenský terorista v Německu a Navalnyj v Rusku. Známá renesanční travička Lucrecia Borgia by ve srovnání s Putinem bledla závistí. Nicméně, Putin by musel být naprostý idiot, kdyby nechával stále někoho v zahraničí trávit známými prostředky a nahrával tak sorosovské propagandě. 
Jak americké, tak ruské a nepochybuji, že i čínské tajné služby disponují nezjistitelnými jedy. A jen ten blbec Purin stále používá ty, které se dají zjistit. Stačí si položit známou první otázku římského práva. Kdo má ze smrti otrávených prospěch. Putin to rozhodně není. Teď už jen zbývá, aby zlí Číňané otrávili Vystrčila a Novotného. Nedávno se objevila na internetu oficiálně nepotvrzená informace, že sorosovci organizující nový Majdan v Bělorusku, připravovali otrávení Tichanovské, či Cichanovské, aby vyrobili oběť, která podpoří rozvrat. Informaci zachytila běloruská rozvědka a přehrála záznam jmenované. Tichanovská poté utekla do Litvy.

Odkud vane vítr

Přední reprezentant Fialovské ODS a mediální poskok amerických zájmových skupin reprezentovaných veřejně především Sorosem a Allbrightovou, opakovaně stíhaný za porušování zákona se opět snaží zviditelnit. Novotný, poháněný podporou sorosovských médií, především Seznamem, a kupodivu i takovými Parlamentními listy a údajně (?) i kokainem se možná cítí jako Mel Gibson. Ten v slavném filmu Statečné srdce z roku 1995 komentoval názory svých spolubojovníků, že bude srážet nepřátele hromovými prdy (omlouvám se za citát). To bude asi jediné, co může, kromě svojí oblíbené primitivní sprostoty starosta Řeporyjí proti Číně nasadit v rámci svojí slibované reakce. Má k tomu evidentní fyzické i duševní předpoklady. Jako známý vítač afroislámských migrantů, může udržovat ráznost svojí palby fazolovým kebabem, nebo hrachovým šouletem.

Nicméně, je zde další možnost, a to vyhlášení hospodářských sankcí Řeporyjemi proti Číně. Základem bude zákaz používání čínské produkce, prosazovaný pomocí pokut udělovaných starostou. Lze se ovšem obávat, že v takovém případě zůstanou Novotného spoluobčané a voliči nazí, bez většiny spotřebního zboží, bez aut, počítačů, mobilů a budou trhat solární panely ze střech. Tak nějak by dopadla naše republika v případě ekonomického střetu s Čínou, díku poskokům cizáckých zájmů typu Vystrčila a Novotného. Jen bych zdůraznil, že slouhové cizáků rozhodně nejsou čeští vlastenci, i když by se tak rádi prezentovali. Zodpovědný vlastenec neškodí vlastní zemi, nebo zemi kde žije s cílem osobního prospěchu. U Novotného jsem si něčeho takového, jako vlastenectví rozhodně nikdy nevšiml, stačí připomenout jeho afroislámské vítačství a řeči o tom, kdo bude vládnout Čechům.

Novotný je z hlediska geopolitiky méně, než nula. Podpora, kterou dostává, a to i ze zahraničí je součástí americko-sorosovské strategie vyvolání tažení proti Číně, která poráží USA v mírovém ekonomickém souboji tržního hospodářství. Zde je mimochodem vidět, že poměrně dobré vztahy čínského vedení s americkými demokraty, kteří nejsou nic jiného, než prodloužená ruka zájmových skupin, reprezentovaných Sorosem a spol., byly velká chyba. Nelze rovněž přehlédnout, že bez ohledu na lítý předvolební boj, mezi Trumpovou republikánskou administrativou a Sorosovými demokraty, aktuálně ve formě odporné rasistické komedie Black Lives Matter se tyto skupiny dokážou shodnout v tažení proti Číně, která reálné ohrožuje americkou globální vládu.

Nicméně, panstvo v USA i EU jaksi zapomíná, že je to výsledek především jejich chamtivosti, který vedl k tomu, že Čína se stala dílnou světa. Neváhali zničit spotřební průmysl v USA i EU, což vedlo k nezaměstnanosti milionů lidí a celkovému poklesu životní úrovně, jen aby mohli vydělávat na levném zboží dováženém z Číny. Americké ozbrojené síly si tam dokonce nechávaly vyrábět díly pro svoji vojenskou techniku, včetně letecké. Občanům Evropy tito kšeftaři namlouvali, že budoucností jsou služby. Výsledek je vidět. A rozhodně za to nemůže Čína, na niž teď všemožně plivou. Nějak se totiž musí vylhat z toho, že ekonomické, či spíše hospodářské teorie, hlásané od počátku devadesátých let selhaly a jsou, kromě bezuzdné zlodějiny, doslova ideologickou komedií, která připomíná sovětský socialismus s jeho tupými byrokratickými elitami.

Celá západní takzvaná ekonomika je postavena pouze na snižování mezd a životní úrovně většiny občanů, zadlužování a nestydatém vysávání a okrádání kolonií, počínaje slovanskými státy střední, východní a jižní Evropy, s pokračováním do Asie a Afriky. Základními pilíři německé EU jsou lež a korupce. Stačí se podívat, kam jsme to dotáhli za třicet let, počínaje rozprodejem státu cizákům. Z hlediska životní úrovně jsme ve vztahu k Německu stejná žebrota jako kdysi, a pokud se rozdíl trochu zmenšuje, děje se tak díky poklesu životní úrovně v Německu, kde stále bezmyšlenkovitě pochodují v sebevražedném nadšení společně zeleně a afroislámsky multikulturně. Poměr mezd a důchodů máme snad nejhorší v celé EU, zato jsme krmelec cizáků, kterým posluhuje většina politiků. Proti tomu se hrdinové typu Vystrčila, nebo Novotného samozřejmě neozývají. 

Ideologicky řízené hospodářství slavného západu musí zaplatit především občané kolonií. K zakrývání katastrofy už pomalu nestačí ani komedie kolem coronaviru a lepení státních rozpočtů a zkrachovalých hospodářství stále většími půjčkami od komerčních bank. Jako nějaká africká diktatura, či fašistická totalita, postrádáme možnost celonárodního referenda o důležitých politických otázkách a Vystrčilův zbytečný a drahý senát je rozhodnut blokovat tuto nejvyšší formu demokracie všemi prostředky. Takže k odvedení a přesměrování pozornosti občanů od hospodářské katastrofy, byrokratické totality EU a posílení válečného štváčství k třetí světové válce proti Rusku a Číně, kterou zaplatí svými životy opět především obyvatelé střední a východní Evropy, nastupují za podpory médií figurky jako Vystrčil a Novotný.