Volby 2020: Máme to za sebou, sláva!

Lu Lina

4. 10. 2020  NonServiam

Krajské a senátní volby právě skončily a já na ně, stejně jako na spoustu jiných věcí veřejných, mám nějaký názor. Tady je.

I v případě, kdy jde úplně všecko šejdrem, se vždycky snažím najít na tom i něco dobrého. Někdy to teda dá dost fušku. Hlavně v politice. Třeba právě proběhlé krajské a senátní volby. Ať už jste volili koho chtěli a třeba to i mysleli dobře, stejně to dopadlo jako vždycky. To jest ke korytům se v nejrůznějších podivných formacích dostali v naprosté většině zase jenom ti, o které byste si ani kolo neopřeli, natož abyste jim dali svůj hlas. A výsledkem bude, že kdyby kolem toho nedělali takový humbuk, tak si ani žádné změny nevšimnete.

Pro ty, co s nasazením života splnili svou občanskou povinnost i pro ty, co měli tyhle volby do trafik na banánu, se jako vždy reálně nezmění vůbec nic. Na krajích se dál budou hlavně odklánět vaše těžce vydělávané peníze do těch správných kapes, jen se trochu prostřídají. A do senátu opět přibude jen další vlna eurohujerů, politických komisařů, cizích agentů, aktivních blbů, neúspěšných politiků nebo jen prostě darmojedů, kteří budou zase dělat všechno proto, abyste se u večerních zpráv pokaždé spolehlivě zavzdušnili.

Dál budete zasypáváni legislativou, která působí částečně dojmem, že ji v rámci terapie vytvářejí chovanci nějakého ústavu pro duševně choré a částečně, že protektorát Böhmen und Mähren dosud trvá. A těch necelých 38% účasti? Opakované referendum o krajích i senátu, které politici ignorují. Kapři si totiž rybník vypustí opravdu jen málokdy. Takových fajnových trafik.

A teď to, co jsem na té klauniádě tentokrát shledal dobrého. Radost mi udělaly hned dvě věci. Zaprvé, výsledek ČSSD. Gratuluju Honziku, jen tak dál. A za druhé, senát pro veliký úspěch opouští sociální demograt, agent cizí mocnosti a skutečně unikátní blb Jiřik Dýncbýrů. Odpočívej v pokoji.