BIS, Zeman, ruští špijóni a velezrada

Michal Brand
6. 12. 2020 Zvědavec

BIS ve své pravidelné roční zprávě uvedla, že Česká republika je přímo prolezlá ruskými špijóny. A v posledních letech BIS straší ruskými špijóny snad více, než nás koronavirem straší naše pomatená média a ještě pomatenější kočkologové.

Prezident Zeman si podle informací Radiožurnálu „Českého“ rozhlasu vyžádal k věci ruských špijónů konkrétní informace.

Podle zákona je BIS povinna informovat prezidenta, předsedu vlády a příslušné ministry jak pravidelně, tak kdykoli o to zmínění požádají.

A když BISka vykřikuje, že tu řádí miliony ruských a čínských špionů, tak je přímo povinnost prezidenta, předsedy vlády a příslušných ministrů vyžádat si podrobnou a konkrétní informaci.

Povinnost všech příslušných ústavních činitelů byla vyžádat si konkrétní a podrobné informace o aktivitách ruských špijónů.

Spíše je zarážející, že o podrobnou a konkrétní informaci o tisících ruských špionů nepožádal předseda vlády a příslušní ministři. To vypadá z jejich strany jako hrubé zanedbání ohrožující bezpečnost státu.

Ale mnohem spíše všichni vědí, že BISka prostě na základě rozkazů z USA plká žvásty pro propagandu a jen Zeman do toho nesmyslu “zpráv” BISky kopnul.

Kdyby plukovník Koudelka z „dobrého oddílu“ STS Chvojkovice – BIS sloužil v Putimi, tak by o zatčení dobrého vojáka Švejka v uniformě carského vojáka napsal ve výroční zprávě BIS nejméně tři stránky. A požádal o povýšení rovnou na maršála, protože za takovou trefu by generálská hodnost byla málo.

V téhle zemi je hodnost plukovníka snad prokletá – plukovník Emanuel Moravec, plukovník Roman Prymula, plukovník Michal Koudelka, jeden vůl a zrádce vedle druhého.

A právníci, kteří tvrdí, že když si prezident republiky vyžádá od BIS zprávu, tak je to velezrada, by měli vrátit titul a jít se živit něčím, na co jejich schopnosti postačují. Například zametání ulic, odvoz komunálního odpadu nebo třídění tříděného odpadu.

(Zemanovy požadavky na BIS? Kroužíme kolem velezrady, říká ústavní expert

Konkrétně například „Ústavní právník a pedagog Právnické fakulty Univerzity Karlovy Jan Kysela“ se zřejmě rád rozohněně vyjadřuje, jak si zaoceánský režim Deep State žádá, aniž by se obtěžoval tím, že v ČR existují nejen zájmy tupé americké protiruské propagandy, ale také nějaké zákony.

Ústavní právník Kysela by si mohl například přečíst:

Zákon č. 153/1994 Sb. Zákon o zpravodajských službách České republiky:

§ 8 Podávání zpráv zpravodajskými službami a ukládání úkolů zpravodajským službám
(1) Zpravodajské služby podávají prezidentu republiky a vládě jednou za rok a kdykoliv o to požádají zprávy o své činnosti.
(2) Zpravodajské služby předávají prezidentu republiky, předsedovi vlády a příslušným členům vlády v případech zjištění, která nesnesou odkladu, informace bezprostředně.
Takže okolo velezrady tu zcela jistě mnozí našlapují. Například šéf BIS a všichni proti-zemanovští hysterici v této kauze.