Děkujeme dárcům za poskytnutou finanční podporu!

16. 12. 2020
Před 12 dny jsme oslovili veřejnost, aby podpořila technické a obsahové zdokonalení webu „Nová republika“, který s přáteli provozujeme.
V součtu s přímými platbami na účet jsme za polovinou cílové částky. 
ZDE
Názorové platformy podobné jako Nová republika jsou a budou předmětem slovních a technických útoků, už dnes jsou vysoko na seznamech „nedoporučené literatury“. Proto se musíme lépe zabezpečit a ještě více nabízet obsah, který by k nám podle vládců neměl proniknout.

Máme v úmyslu ve větší míře nabízet videa a zvukové záznamy a napojit se na další zahraniční zdroje informací, které dosud nestačíme sledovat. Chceme ještě více než dosud spolupracovat s podobnými iniciativami.

Žijeme v době, v níž se zcela jasně připravuje, a už i realizuje, útok na svobodu slova. Je to nutný důsledek zvyšující se nespokojenosti obyvatel zemí našeho kulturního okruhu se směřováním společnosti. 

Majitelé sociálních sítí na nátlak politiků přistupují, a budou ještě více přistupovat, k omezování dostupnosti obsahu, který ohrožuje věrohodnost ředitelů EU, a tím jejich vládu. Mají za sebou armádu zkorumpovaných úředníků, obrovské zdroje k ovlivnění médií, které plánují dál navyšovat, politický vliv a technické prostředky. 
Zatím nemají oporu v zákonech, které stále chrání a nezpochybňují občanské svobody, na prvním místě svobodu slova. V Evropské komisi a Evropském parlamentu se pilně pracuje na nařízeních, které jim mají uvolnit ruce pro další zavádění cenzury. 
Hovoří o falešných zprávách, nepravdivých informacích a projevech nenávisti, ale nenávist vyvolávají sami, sami šíří nepravdivé informace a prosazují falešný výklad událostí, pokud se je nesnaží zatajit.

O to více děkujeme za podporu. 

Projekt lze podpořit ZDE