No, řekněte, není to sranda?

Bedřich Vinopalník
31. 1. 2021    Outsidermedia

Joe Biden a jeho administrace vydala ihned po inauguraci řadu změn v těch dekretech, které „změnil“ ještě Trump a jedním z nich je ten o „boji s diskriminací podle genderových příznaků a sexuální orientaci“. Co to znamená, jak bylo v článku zde: Co nás také čeká a co nás nemine aneb „Mumie“ udělala kříž nad ženským sportem v USA, jak tam bylo naznačeno, to otevřeně diskriminuje americké ženy a zákonitě i feministky. Je nutné si uvědomit, že univerzitní sport v USA je co do významu, po armádě, druhý sociální „výtah“, který úspěšným a i chudým studentům a studentkám umožňuje získat stipendium na prestižních univerzitách, možnost dosáhnout na „vysoký i profesionální sport“, možnost získat mnohem lépe placenou práci atd.

Bojovní transgenderové často napadají feministky, ale nikdo nijak zvláště v USA feministky v tomto případě nebrání. Přičemž si pamatuji, že feministky zrovna nepodporovaly Trumpa…

Na druhé straně, pokud si odmyslíme to, že chlapci se masově prohlásí za dívky a získají na úkor posledních právě ta prestižní stipendia a další výhody plynoucí z amerického školního systému, pak muž, který si před ženou v zaměstnání „nepovoleně“ sundá kalhoty, bude zničen nejen morálně ve svém okolí, ale s největší pravděpodobností ztratí i samo zaměstnání a možná se ocitne i před soudem. 
Pak se nabízí sama sebou otázka, jak pak dopadne „genderově“ „správný“ muž, který se prohlásí za dívku a on si před nějakou ženou třeba v práci sundá kalhoty (nebo sukni nebo co). Budou ho ženy a dívky moci žalovat a soudy ho budou stíhat? Nebo bude povýšen v zaměstnání za neobyčejnou „odvahu“? A bude na prvních stránkách vydání amerických novin?

Proti Bidenovi vystoupili kvůli tomu všemu výše popsanému rovněž američtí gayové, lesbičky a bisexuálové. Hm, pokud vím, tak jej přece podporovali také … nebo ne?

Trangendeři současně získali právo používat všechnu infrastrukturu pro ženy, teda např. toalety, šatny, sprchy atd. Ale mohou využít i svoje „původní“ zařízení“.

Američané a vůbec celý ten „náš“ „Západ“ si hraje už hodně dlouho na ochránce civilizačních hodnot, které sám stejně příliš nedodržuje, ale pro jistotu je nazývá jinak, když se jedná o „naše“ hodnoty. Když v Bělorusku prošel pokus o Majdan nebo teď v Rusku „Pochod Navalného dětí“, tak úřady zasahovaly neoprávněně a „zbytečně ostře“, jak nám hlásala rozhořčeně „naše“ média. Zatímco prakticky často ve stejné době se při protestech např. proti karanténám a lockdownu v „nám přátelských zemích“ zasahovalo vodními děly, obušky a zatýkáním doopravdy a v mnohem větších rozsazích. a bylo to nazváno nezbytnou ochranou demokracie a především odpovědných občanů.

Na druhé straně americké hnutí BLM bylo usvědčeno v hrubých antisemitských vyjádřeních, za které v civilizovaných zemích světa je ukládána vysoká pokuta či dokonce vězení.

Biden prý byl vyzdvižen i některými „židovskými“ financemi. No, ale už stačil vyjádřit podporu Palestincům … proti Izraeli.

Biden má za povinnost, podle znění zákonů USA, chránit obyvatele své země. Právě však on pozdržel na sto dní řešení Ministerstva vnitřní bezpečnosti o deportaci nelegálních migrantů. Tím však zároveň hrubě narušil právo Američanů na bezpečnost v jejich domovech, protože migranti jsou masově zapojeni v obchodu s narkotiky a v pouličních ganzích, zvláště v pohraničních státech. Pokud se nepletu, pak sice v Texasu generální prokurátor podal protest a vyhrál díky „Trumpovu“ soudci Tiptonovi, ale ostatní státy, pokud vím, tak neučinily.

Biden mluví o opětovném spojení Ameriky a jejím sjednocení, ale z USA přicházejí zprávy o tom, jak jsou „trumpisté“ likvidováni profesně i jinak. Nemluvě o politických disidentech, což nemusí být nutně jenom přívrženci Trumpa.

Majitel Facebooku vložil prý přes tři sta miliónů dolarů do Bidenovy loňské volební kampaně. Za odměnu Biden prohlásil po svém „zvolení“, že je třeba něco udělat s takovými nezkrotnými giganty, právě jako je Facebook a další, kteří prý podle Demokratů získaly neuvěřitelnou moc. Inu, Zuckerberg se nevykoupil za „nechtěnou“ podporu Donalda Trumpa v roce 2016…

Jak to bude vypadat s Covidem v Americe, není ještě tak docela jasno. Ale dá se předpokládat, že tu také bude důvod se – byť smutně – zasmát. Protože „jejich“ řešení se nakonec nějak odrazí i u nás.

Určitě nebyla žádná náhoda, že YouTube ruskou hymnu počítal za právní majetek společnosti Broadcast Music, Inc. No je pravda, že jsem někde pak zahlédl, že bylo uznáno, že tomu tak nejspíše není, ale až po určité pauze. Odborný asistent na katedře občanského práva Všeruské státní univerzity spravedlnosti Andrej Nekrasov vysvětlil deníku „ПолитРоссия“ (PolitRusko), že hymna Ruska je státním symbolem a autorská práva se na něj nevztahují. Poukázal na to, že ruská vláda může iniciovat soudní proces, a zpochybnit převod práv společnosti Broadcast Music. To už je důsledek „volných rukou“ pro internetovou válku s nepřáteli, což je jen signálem toho, jak bude vypadat internetový souboj v budoucnu.

Na Ukrajině prý prohlásili, že našli v genealogickém stromě Joa Bidena předky kyjevských knížat (přes polskou šlechtu) a prohlásili jeho příbuznost s Rurikovci … Ejhle, je připravován možná nový Car Ruska a Ukrajiny?

A na závěr se můžeme zeptat, kde jsou třeba takové organizace jako Amnesty Internacional a jiné organizace, například „neziskovky“ u nás a vůbec v „naší prosvětlené“ Evropě, které tak rády a vášnivě hájí lidská práva po celém světě? Ale Amerika zřejmě není svět.

Nakonec se můžeme dozvědět, že například Superman není jen tak „obyčejným“ mužem, zvláště když pochází vlastně z cizí planety…

No, řekněte, že tohle všechno není Boží sranda? Byť občas hodně smutná?