P.C.Roberts: Feminizace západních mužů

Paul Craig Roberts
5. 5. 2021 P.C.RobertsPrvníZprávy
V pozoruhodném rozhovoru zveřejněném na Russia Insider v březnu 2019 provedla Anissa Naouai z RT rozhovor s dánskou novinářkou Iben Thranholmovou o zmizení západního mužství: Dear European Men: You are Pathetic Pussies. Toto je závěr dánské ženy.

(Na snímku dánská novinářka Iben Thranholmová)
Thranholmová říká, že západní muži byli feminizováni a západní ženy defeminizovány. Říká, že feministky zničily muže, kteří jsou nyní vychováváni jako ženy. V důsledku toho není nikdo, kdo by chránil bílé ženy před sexuálně agresivními útočníky, přistěhovalci, které do všech evropských zemí přivedla protibělošská Evropská unie, nepřítel národní suverenity, která chce zničit evropské etnické národnosti. EU je silně podporována Washingtonem a americkými penězi.

Thranholmové závěr ve mně rezonoval. Už několik let si všímám, že pokud nejsem mezi staršími muži, často slyším pouze muže se ženskými hlasy, mluvící jako dívky, stejná intonace a stejná slova „jako“, „opravdu“. Slyším muže, kteří zní jako Valley Girls. Když se na ně podíváte, nevidíte mužskou sílu a ani Camille Paglia, která říká, že androgynie je historicky známkou kulturního kolapsu. Když slyším idioty ve Washingtonu a v evropských hlavních městech, kteří ohrožují Rusko, zajímalo by mě, kde najdou muže schopné bojovat s ruskou armádou.

Iben Thranholmová říká, že západní muži byli feminismem zbaveni síly a sebevědomí. Po celé Evropě jsou bílé ženy evropského etnického původu, francouzské, německé, dánské, švédské, otevřeně znásilňovány na veřejnosti privilegovanými barevnými lidmi, které vítají spodiny jako Merkelová, zkorumpované francouzské vlády, koupení a placení Italové, hloupí Britové a běloši jen odvrátili zrak a šli dál. Feminismus nejenže zbavil muže jakéhokoli pocitu závazku vůči jejich ženám, ale k smrti se bojí, že budou zatčeni za urážku barevné osoby zásahem do jejich znásilnění bílé ženy. Ve Skandinávii se ženy nejen bojí opustit své domovy, ale bojí se oznámit své znásilnění, protože policie by je mohla obvinit z trestného činu z nenávisti kvůli údajnému znásilnění chráněnou barevnou osobou. Ve Švédsku neexistuje ochrana švédských žen a tak, že se stává právem barevné osoby znásilnit švédskou ženu. Zrádné vlády, zrádné vůči jejich etnickému obyvatelstvu, nebudou čelit omylu, kterého se dopustili přemožením svých národů přistěhovalci-útočníky, za něž odmítají nést odpovědnost. Proto obviňují znásilněné bílé ženy. A Švédové jsou takové ovce, že znovu volí vlády, které upřednostňují útočníky přistěhovalců před etnickými Švédy. Kdo si dokáže představit, že švédská armáda čelí ruské armádě? Byla by to pětiminutová válka.

Stejné pro celou Evropu. Přistěhovalci-útočníci prokázali, že mohou procházet evropskými úřady jako nůž máslem. Není tam nic jiného než pochybnosti o sobě a nenávist k sobě. Evropa existuje pouze jako zeměpisná poloha. Chcete-li porozumět Evropě a hroutícím se USA, přečtěte si Tábor svatých Jean Raspail.

Jak ironické to je. NATO má armádu, ať už podle jména, když ne ve skutečnosti, na ochranu proti Rusku, které nepředstavuje žádnou hrozbu. Přesto nelze udělat nic pro ochranu žen v Evropě před útočníky, přistěhovalce, které vítají exkrementy, které tvoří evropské vlády. Představuje někdo méně německé etnikum než Merkelová? Představuje někdo méně francouzské etnikum než Macron? Kde v evropské politice existují známky obav o evropská etnika?

Iben Thranholmová říká, že zničením mužství mají feministky nevyváženou společnost a ocitly se v nebezpečí. Už nejsou žádní muži.

Tady je rozhovor. Všichni, zejména feministky, udělají velmi dobře, když poslouchají.