Petr Štěpánek: „Majitelé“ České televize mají panický strach

Petr Štěpánek
4. 5. 2021 facebook

„Majitelé“ České televize mají panický strach, že v Radě ČT vznikne většina, která by mohla narušit nejen jejich názorovou hegemonii, kterou na veřejnoprávní obrazovce mají, ale také zavedené penězovody, z kterých profitují, píše na facebooku Petr Štěpánek.

A tak je každý, kdo je jimi oklasifikován jako potenciální nebezpečí, již předem ostouzen a znevěrohodňován. S mírnou nadsázkou lze říct, že vedoucí úlohu KSČ nahradila vedoucí úloha ČT.

Mentální bolševici, kteří Českou televizi dlouhodobě ovládají a profitují z ní, mocensky i finančně, si svůj „majetek“ pochopitelně chrání. Nic nelogického na tom není. Jen mi tak nějak uniká, proč tu „jejich“ televizi máme povinně platit i my ostatní.

Petr Štěpánek: S tím barákem na Kavčích Horách se musí něco udělat

A komentáře…

  • ….krysy z ČT, co manipulují, lžou a protěžují jen své oblíbené politiky se bojí, že přijdou včetně Dvořáka o koryta. A nejen tito zrádci , ale i jejich kamarádíčkové z umělecké branže kterým dávají kšeftíky v podobě režisérských a hereckých příležitostí za jejich správné EU, multikulti a gender názory !
  • Protože z někoho ty love prostě vyrazit musí
  • No jednoduché to zcela určitě nebude, hrozí spacáková revoluce II
  • Je to banda sr.. ů
  • My ostatní stále platíme různými daněmi ten jejich mocenský a politický život. Daň za vysílání proti nám je zvláštní daň.

(rp,prvnizpravy.cz,fb, foto:arch.)