Bartoš nechce muslimskou Evropu? A proč tedy demonstruje za přijímání uprchlíků? (i VIDEO)

Šéf Pirátů se dodnes za tuto podporu extremistů a vítačů ani neomluvil, ani se od ni nedistancoval. Takže jeho kecům, že už má s muslimskou Evropou problém, nevěříme a myslíme si, že prostě jen politicky lže, aby oblbl voliče.

Zdroj: EUrabia, Autor: IvCRN 

Blíží se volby a tak již politikou protřelý šéf českých Pirátů Bartoš nejspíše pochopil, že musí nějak přemazat svou minulost, kdy například prohlásil, že s muslimskou Evropou nemá problém. Prostě, že mu nevadí islamizace Evropy. Protože tento jeho výrok na něj vytáhl jeho politicky konkurent Babiš, tak najednou začal Bartoš tvrdit, že už s muslimskou Evropou problém má. Ale dá se mu věřit? Podívejte se na video z roku 2015/16, kde Bartoš je v davu fanatických vítačů a aktivistů teroristické a extremistické organizace Antifa a Bartoš jim vyjadřuje podporu. Mimochodem na jednom z transparentu Bartošoví kamarádi mají nápis: Uprchlíci vítejte, nacionalisté táhněte.” Šéf Pirátů se dodnes za tuto podporu extremistů a vítačů ani neomluvil, ani se od ni nedistancoval. Takže jeho kecům, že už má s muslimskou Evropou problém, nevěříme a myslíme si, že prostě jen politicky lže, aby oblbl voliče.

Předseda Pirátské strany Ivan Bartoš je silným sympatizantem krajně levicového hnutí Antifa, které bylo v červnu tohoto roku v americkém státě New Jersey oficiálně zařazeno na seznam domácích teroristických skupin. V současnosti se očekává reakce vlády USA, která má rozhodnout, zda toto anarchistické hnutí prohlásí za teroristickou skupinu na celém území . Podle federálních bezpečnostních úřadů USA je Antifa na vzestupu a stále nebezpečnější.


Ivan Bartoš stojící u transparentu, který z naší země vyhání osobnosti, jako je například T. G. Masaryk nebo Milada Horáková. Nechybí vlajka Anarchokomunismu. Rok 2015.

Dne 6.2.2016 se na Hradčanském náměstí konala celoevropská demonstrace proti islamizaci. Této demonstrace se zúčastnily desetitisíce lidí. Tehdy bylo hodně z nich překvapeno agresivitou levicových extrémistů z Kliniky a Antify, kteří se tlačili přes policejní záteras tvořenou těžkooděnci a lidem nesouhlasícím s nebezpečnou migrační politikou nadávali do “nácků”. Až na Hradšanském náměstí policie těmto anarchistům zabránila v dalším postupu. Jednalo se o protidemonstraci, kterou zorganizovali aktivisté z tzv. Kliniky. Následně police anarchisty několikrát vyzvala, aby opustili prostor, ale oni odmítali uposlechnout. Přiložená fotografie dokazuje přítomnost Ivana Bartoše na Hradčanském náměstí mezi dalšími členy Klinky a Antify.

 

5 10 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Austrálie odmítá žádost OSN o ukončení těžby uhlí: bude ignorovat „zahraniční subjekt“
http://svobodnenoviny.eu/australie-odmita-zadost-osn-o-ukonceni-tezby-uhli-bude-ignorovat-zahranicni-subjekt/

Parlament EU říká, že přijetí Afghánců je otázkou „morální odpovědnosti“
http://svobodnenoviny.eu/parlament-eu-rika-ze-prijeti-afghancu-je-otazkou-moralni-odpovednosti/

Joe Biden plánuje příští rok přivést do USA desetkrát více uprchlíků
http://svobodnenoviny.eu/joe-biden-planuje-pristi-rok-privest-do-usa-desetkrat-vice-uprchliku/

cablik
cablik
před 2 lety

Prostě dreďák pochopil že naprostá většina tu migranty nechce tak se snaží lhát a kdo mu uvěří spláče nad výdělkem.

Lubez
Lubez
před 2 lety

Šmejd odredovaný.
Tohle jezdí za naše peníze po světě a dělá to ostudu všem slušným lidem.
A co ten jejich EU náčelník.
Slymák.
Vrána k vráně sedá.