Jak islám postupně přebírá země

Násilí se zvyšuje, když muslimská populace dosáhne 20%. Po dosažení 20% mohou národy očekávat okamžitě vyvolávané nepokoje, formování džihádistických milicí, sporadické vraždy a pálení křesťanských kostelů a židovských synagog.

 

Dr. Peter Hammond v knize „Otroctví, terorismus a islám“ dokumentuje způsob, jakým muslimové pomalu zvyšují svoji přítomnost v různých zemích a jak se počet jejich obyvatel zvyšuje, stávají se více agresivní a průbojní při používání práva šaría.

„Islám není náboženství ani kult. Ve své plné podobě je to úplný, celkový, stoprocentní systém života,“ poznamenává Dr. Hammond ve své knize. „Islám má náboženské, právní, politické, ekonomické, sociální a vojenské složky. Náboženská složka je základem pro všechny ostatní složky.“

Jejich převzetí státu, které Dr. Hammond označuje jako „islamizaci“, začíná, když populace muslimů dosáhne kritického množství a začne agitovat pro různá privilegia.

Otevřené, svobodné a demokratické společnosti jsou obzvláště zranitelné.  Poznamenává, že „když politicky korektní, tolerantní a kulturně různorodé společnosti souhlasí s muslimskými požadavky na jejich náboženská privilegia, některé další složky mají taktéž tendenci se vkrádat dovnitř.“

Podle Dr. Hammonda to funguje takto:

Když muslimská populace zůstane v zemi pod 2%, bude vnímána především jako mírumilovná menšina a ne jako hrozba pro ostatní občany.  To je současná situace těchto zemích:

Spojené Státy – 0.6% muslimů
Austrálie – 1.5% muslimů
Kanada – 1.9% muslimů
Čína – 1.8% muslimů
Itálie – 1.5% muslimů
Norsko – 1.8% muslimů

Jak muslimská populace dosáhne 2% až 5%, začne rekrutovat z řad etnických menšin a nespokojených skupin, ve věznicích a mezi pouličními gangy.  To se děje v těchto zemích:

Dánsko – 2% muslimů
Německo – 3.7% muslimů
Spojené království – 2.7% muslimů
Španělsko – 4% muslimů
Thajsko – 4.6% muslimů

Velká mešita ve Štrasburku – sídlu unijního parlamentu

„Od 5% se angažují nepřiměřeným vlivem vzhledem k poměru jejich procentu populace,“ poznamenává Dr. Hammond.  „Například, budou tlačit pro zavedení halal (čisté podle islámských norem) jídla“ a zvyšovat tlak na obchodní řetězce aby měly tyto potraviny na svých regálech, spolu s hrozbami za nedodržení.  To se děje v těchto zemích:

Francie – 8% muslimů
Filipíny -5% muslimů
Švédsko – 5% muslimů
Švýcarsko – 4,3% muslimů
Nizozemsko – 5,5% muslimů
Trinidad & Tobago – 5.8% muslimů

Brzy začnou vyvíjet tlak, aby měli povoleno právo šaría ve svých vlastních komunitách (někdy ghettech).

„Když muslimové přistupují k 10% populace, tak mají tendenci zvyšovat bezpráví jako prostředek na stížnosti pro jejich podmínky,“ poznamenává Dr. Hammond.  „V Paříži už vidíme pálení aut.  Jakákoli nemuslimská akce uráží islám a výsledkem je povstání a hrozby, jako např. v Amsterdamu s opozicí proti karikaturám mohameda a filmům o islámu.“  Tato napětí jsou pravidelně vidět v těchto zemích:

Guyana – 10% muslimů
Nepokoje v Pákistánu, 2013
Indie – 13.4% muslimů
Izrael – 16% muslimů
Keňa – 10% muslimů
Rusko – 15% muslimů

Násilí se zvyšuje, když muslimská populace dosáhne 20%.  „Po dosažení 20% mohou národy očekávat okamžitě vyvolávané nepokoje, formování džihádských milicí, sporadické vraždy a pálení křesťanských kostelů a židovských synagog,“ jako třeba:

Etiopie – 32,8% muslimů

„Při 40% zažívají národy rozsáhlé masakry, neustálé teroristické útoky a pokračující konflikty milicí,“ například v těchto zemích:

Bosna – 40% muslimů
Čad – 53,1% muslimů
Libanon – 59,7% muslimů

Při 60% výrazně stoupá pronásledování nevěřících „infidelů“ včetně sporadických etnických čistek (genocidy), používání práva šaría jako zbraně, a džizju, čili daně na nevěřící, jako v těchto zemích:

Albánie – 70% muslimů
Malajsie – 60,4% muslimů
Katar – 77,5% muslimů
Súdán – 70% muslimů

Po 80% očekávejte denní zastrašování a násilný džihád, státem organizované etnické čistky, a dokonce i některé genocidy, neboť tyto národy vyhánějí „nevěřící“ a pohybují se směrem k 100% muslimské společnosti.  Tyto události se vyskytly do jisté míry v těchto zemích:

Bangladéš – 83% muslimů
Egypt – 90% muslimů
Gaza – 98,7% muslimů
Indonésie – 86,1% muslimů
Írán – 98% muslimů
Irák – 97% muslimů
Jordánsko – 92% muslimů
Maroko – 98,7% muslimů
Pákistán – 97% muslimů
Palestina – 99% muslimů
Sýrie – 90% muslimů
Tádžikistán – 90% muslimů
Turecko – 99,8% muslimů
Spojené Arabské Emiráty – 96% muslimů

100% muslimská společnost bude teoreticky ohlašovat svou verzi míru „Dar-es-Salaam“ — islámský dům míru.  „Tady má být mír, protože každý je muslim, madrasové jsou jediné školy a korán je jediné slovo,“ jako například v těchto zemích:

Afghánistán – 100% muslimů
Saúdská Arábie – 100% muslimů
Somálsko – 100% muslimů
Jemen – 100% muslimů

Dr. Hammond poznamenává, že tento islámský ideál je zřídka kdy realizován.  „Bohužel, míru není nikdy dosaženo, protože v těchto 100% státech nejvíce radikální muslimové zastrašují a chrlí nenávist a uspokojují svoji touhu po krvi zabíjením méně radikálních muslimů z různých důvodů.“

„Je důležité pochopit, že v některých zemích s muslimskou populací hodně pod 100%, jako je Francie, menšinové muslimské populace žijí v ghettech ve kterých je 100% muslimů a ve kterých žijí podle práva šaría,“ uvádí.

Dr. Hammond je také znepokojen demografickými trendy.  „Dnešní 1,5 miliardy muslimů tvoří 22% světové populace,“ podotýká.  „Ale jejich porodnost přesahuje porodnost křesťanů, hinduistů, buddhistů, Židů a všech ostatních věřících. Muslimové do konce tohoto století přesáhnou 50% světové populace.“

( Fanatičtí islamisté již dnes vlastní jaderné zbraně i jejich nosiče,  viz Pákistán, pravý vítěz války o Afghánistán – pozn.red. Nové republiky -vd-)

 

5 11 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
maxim
maxim
před 2 lety

Evropa si mohla vybrat před více než 30 lety mezi socialismem a debilitou “tržní demokracie” s kterou spěje k záhubě, islámská imigrace do Evropy není ničím jiným než trhem s lidským masem, prostě se to někomu vyplatí a má z toho zisk .. Zdravotní “pandemická” krize je to samé, vytvořily ji tržní vztahy ve zdravotnictví a farmacii,… Číst vice »

Lada Vondra
Lada Vondra
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Jinak k článku lze dodat, že přesně stejným způsobem se prosazovali Židé v prostředí evropských národů. Židé sami sebe velebí, když konstatují, že ačkoliv je jejich populace v Evropě v jednotkách procent, tak všechny významné evropské zákony v posledních tisíci letech byly uzákoněny s posvěcením židovského etnika. Když si do vyhledávače zadáte “Genetické zbraně jsou realitou”,… Číst vice »

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lada Vondra

S židovskou otázkou je to trochu složitější .. Genetický africko arabsko semitský původ mají jenom sefardští židé, kteří jsou menšinou oproti eškenázským židům, kteří mají asijsko turkický původ, také se označují jako “chazař”, židé “ztraceného 13 kmene”,.a hodně dalších neidentifikovatelných židů jsou také původem “mimo izraelské kmeny” -přihlásili se k židovství… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety

Chtěl bych touto cestou BIS, Bezpečnostní informační službu, informovat, že se mi v noci zdál sen o nějakých dvou cizích agentech, kteří se chystali přeříznout jakousi kozu. Snad v zemědělském družstvu ve Vrběticích. Považuji za svou vlasteneckou povinnost o tom hlavní čučkárnu v Praze 5 v Nárožní ulici zpravit a informovat.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

On chce někdo přefiknout Milku Němcovou,Adamce-Pekary,,Langmšmajdálovou nebo nedej bože Richtera-ovou???.-)

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  anti Havel

To byla legrace, takovýho úchyla nenajdeš.

cablik
cablik
před 2 lety

Petr Hampl: Fiala jako Emanuel Moravec. Bartoš bez harmoniky. Takto to dopadne
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Petr-Hampl-Fiala-jako-Emanuel-Moravec-Bartos-bez-harmoniky-Takto-to-dopadne-677694

I horor je lepší. Docent znalý Německa: Klima prosazují novou metodou. Zachraňme Česko, i nám to hrozí

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/I-horor-je-lepsi-Docent-znaly-Nemecka-Klima-prosazuji-novou-metodou-Zachranme-Cesko-i-nam-to-hrozi-677663

cablik
cablik
před 2 lety
Odpověď uživateli  cablik

„Děkuji” za mínus jestli se jim povede co chtějí s námi udělat tak to bude neznalostí lidí s situací. Kdo čte ten ví a nikomu to necpu.

cablik
cablik
před 2 lety

Tak to s islámem je však to také v západních zemích jejich imámové vyřvávají že ty země budou jejich.

anti Havel
anti Havel
před 2 lety

Dobrej kozomrd patří deset metrů pod zem nebo po vzoru Vlada III.na kůl!

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  anti Havel

Pouze po vzoru Vlada III.
Kdo by se s tím kopal?

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Sami kozomrdi,aneb jak si kůl připravíš,takový ho budeš mít….skončíš na něm stejně!