Štefec: Kdo se to snaží ovlivnit české volby? Koudelko, promluvte!!

To, co se kolem něj rozjelo pár dnů před volbami v souvislosti s tzv. „Pandora papers“ nelze nazvat jinak, než čistou prasárnou.

Jaroslav Štefec
Jaroslav Štefec

Zdroj: Facebook autoraPrvníZprávy, na snímku Andrej Babiš na dovolené v roce 1915 ve své vile na francouzské Riviéře

Nemusím Andreje Babiše. Ostatně on mě, nevím proč, údajně také moc rád nemá, přestože jsem mu několikrát pomohl. Možná kvůli mému tvrzení, že současná vláda je slabá. Což je fakt. A znáte to – pro pravdu se lidé nejvíc hněvají.

Nevyčítám mu to, má toho moc, píše Jaroslav Štefec na facebooku.

To, co se kolem něj rozjelo pár dnů před volbami v souvislosti s tzv. „Pandora papers“ nelze nazvat jinak, než čistou prasárnou. Opravdu si totiž lze jen těžko představit flagrantnější příklad pokusu o ovlivnění parlamentních voleb v ČR, než „zázračná zjištění“ na poslední chvíli, že si kdysi zakoupil domy a pozemky na francouzské Riviéře. Údajně za zhruba 381 milionů korun a, ó hrůzo, přes „offshorové ráje“, jak nám servíruje jistý Radim Vaculík z Práva na Novinky.cz. Neopírá se přitom o výsledky policejního vyšetřování, nebo jiné, stejně důvěryhodné zdroje. „Zaručené informace“ má od nějaké Pavly Holcové, z níž zřejmě prostý fakt založení webu Investigace.cz učinil něco jako Pannu Orleánskou po česku, křišťálově čistý zdroj pravdy a spravedlnosti operace „Antibabiš“.

Nevím, jaký člověk je Pavla Holcová, a ani mě to nezajímá. Dokonce nemám ani potuchy, kdo je „bývalý policejní důstojník a expert na praní špinavých peněz“ Kamil Kouba. Nikdy jsem o něm neslyšel, na rozdíl například od Prof. MUDr. Kamila Kouby, DrSc. Ovšem pro server Seznam Zprávy bez uzardění tvrdí, že v této 12 let staré Babišově transakci údajně „… existuje velké podezření, že šlo o nelegální peníze“. Dokládá to pitomoučkou a krkolomnou konstrukcí, v níž nelegálnost staví na tušení Andreje Babiše už v roce 2009, tedy několik let před založením ANO, že v roce 2018 jako premiér ČR převede svůj majetek, a tedy i tyto nemovitosti, do svěřeneckého fondu, a tím vlastně provede ilegalizaci nákupu z roku 2009. Prostě logická bomba.

Paní Holcová v rozhovoru na Novinky.cz sice připouští, že operace, kterou Andrej Babiš s penězi provedl, byla legální a že z nabytého majetku ve Francii řádně zaplatil daně, ale, vedena vhodně volenými návodnými otázky pana „novináře“ Vaculíka rovněž naznačuje, že mohlo jít o „peníze, pocházející z trestné činnosti“. Ale že jak policie, tak (zřejmě policii nahrazující) novináři (fakt by mě zajímalo – to policii nevadí, že z ní dělají úplné blbce?) to budou mít těžké dokázat. Bodejť by ne! Tyto operace byly v roce 2009 technicky naprosto legální. Nemám proto ani potuchy, o jaké „trestné činnosti“ to v článku pan Vaculík s paní Koubovou vlastně hovoří. Je to jen jakési „…temné podezření“? Takové to „tušení souvislostí“? Jako u UFO, například?

Když jde člověk do hloubky, ledacos tomu nasvědčuje. Nejspíš ale trochu jinak, než aktéři zamýšleli. Jak se říká, sleduj stopu peněz, a ono fakt! Za celou kauzou stojí zajímavý propletenec neziskovek – počínaje americkou Center for Public Integrity, jí založenou neziskovkou Mezinárodním konsorcium novinářů ICIJ (která celou kauzu údajně rozkryla a otevřela), financovanou prostředky „nadace“ Open Society Found George Sorose … A zakladatelka serveru (taktéž neziskovky, placené prostřednictvím ICIJ) Investigace.cz, Pavla Holcová? Roky pracovala pro taktéž Georgem Sorosem iniciovanou neziskovku Člověk v tísni, hospodařící podle serveru ePortal.cz s rozpočtem 1,5 miliardy korun … . Kam se hrabe AB s usmolenými necelými čtyřmi sty milióny korun! No a co se týče řečí, že český premiér je tím „nejdůležitějším“ člověkem v seznamu … Je tam mimo jiné s Tony Blairem, několika princi, naznačují se i stopy vedoucí do Kremlu … Prostě standardní kecy.

Nevím, co dělá v současné době BIS a zda její „ředitel z pověření“, plukovník Koudelka, stále ještě trucuje poté, co si Andrej Babiš dovolil neuposlechnout přímého rozkazu „seshora“ a nejmenoval ho okamžitě po skončení jeho původní smlouvy znovu čistým ředitelem. Pokud možno rovnou doživotním. Rád bych věřil, že už v tomto okamžiku příslušné orgány vědí, kdo skutečně stojí za tajemným odhalením těchto „Akt X“, a proč se, z ničeho nic, spolu se spoustou balastních keců a vyložených lží znenadání vyplavavších „expertů“, objevily týden před českými volbami. Kdo stojí za tímto balíkem nepravd a překroucených faktů? Kdo se to snaží ovlivnit české volby? Plukovníku Koudelko, promluvte!! JE TO PUTIN!?

5 17 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 2 lety

Soros, Křetínský. Za útokem na Babiše jsou miliardy. PL odhalily firmy, jména, transakce. Český národ zalapá po dechu. Teď a tady
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Soros-Kretinsky-Za-utokem-na-Babise-jsou-miliardy-PL-odhalily-firmy-jmena-transakce-Cesky-narod-zalapa-po-dechu-Ted-a-tady-679205

Vendol
Vendol
před 2 lety

Možná byste měli vědět, že podpraporčík Michal Čmoudelka, náčelník BIS, Bezpečnostní informační služby, navrhl, abychom všichni v první den voleb, tedy pozítří v pátek, v omluvném gestu poklekli a omluvili se tím černouškům za koloniální zločiny, kterých se vůči nim v minulosti Malá Británie a v neposlední řadě Francie dopustily. Jeho mluvčí, Anastázie Kundičková, dokonce přišla s návrhem,… Číst vice »

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Speciálně Vy budete klečet na hrchu až do Vánoc.-)))))

cablik
cablik
před 2 lety

To je jejich argumenty nejsou tak se snaží špinit za každou cenu prý Babiš chce zažalovat Bartoše a to chce aby ty hajzly odsoudili.

spartak
spartak
před 2 lety

Kapitalismus a demokracie jedno tělo jest ,proto se tak dobře daří ODS.Straně zlodějů,lhářů a v poslední době i nácků.