Zánik národa. Zabraňme tomu! Vzdělanci spustili akci: I vás hledají

Česká republika stojí před krizí, jaká tu ještě nebyla, domnívá se řada osobností a zakládá spolek Kudy z krize, který má za cíl najít řešení. „Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy, “říkají profesor Keller, sociolog Petr Hampl, profesor Budil a řada dalších. Kdo chce přispět, může, spolek prý nelpí na dogmatech a vyzývá: „Zveme ke spolupráci každého, kdo si uvědomuje vážnost současné krize a kdo si plně cení národní svrchovanosti. Každého, komu není lhostejný osud dalších generací a budoucnost naší republiky.“

Zdroj: ParlamentníListy

V Česku vzniká nový projekt, nazvaný Kudy z krize. Jeho zakladatelé a účastníci říkají, že současná krize se vymyká obvyklému cyklu vzestupu a úpadku, a obávají se, že „pokud z ní nenajdeme východisko, je před námi reálná hrozba zániku našeho národa, jazyka, etnika i kultury“. Politické elity podle nich nejsou s to tuto krizi pochopit, natož řešit. Stejně tak mainstreamoví experti, nemluvě o komentátorech a „pseudovzdělancích“, kteří prý dominují v masových médiích.

Právě proto chce sdružení dát dohromady osobnosti napříč názorovým spektrem, kterým jde o vlast a budoucnost, a chtějí najít reálná řešení pro školství, vzdělávání, obranu, bezpečnost, zemědělství, energetiku, dopravu, průmysl, důchody, kulturu, péči o krajinu a mnohé další.

„O těchto řešeních budeme informovat širokou i odbornou veřejnost, a budeme se snažit je prosazovat. Vyvrátíme lži o tom, že vůči likvidaci národů v globalizovaném světě údajně není alternativy,“ říkají a dodávají, že jsou otevřeni všemu, co je pro obyvatele České republiky prospěšné. „Nejsme svázáni žádnými ideologickými ani ekonomickými dogmaty,“ tvrdí s tím, že si uvědomují, že není možné křísit zemřelé a obnovovat zaniklá řešení.

(celý text najdete zde)

4.8 17 hlasy
Hodnocení článku
38 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 2 lety

Je potřeba vytvořit široké masové informační pole pro všechny občany a vysvětlovat proč mají hlasovat proti současným koalicím – 1) EU=žalář národů 2) Žádat zrušení nadvlády práva EU 3) To se podaří jen po volbách, kdy probudíme spáče a i oni půjdou hlasovat proti současným koalicím 4) Vysvětlovat, že volit koalice proti vlastním zájmům… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 lety

Aniž bych četl celek /zatím/, tak vložím něco málo. -Především před krizí nestojí jen Česká republika, nýbrž celý svět. A každá jeho část se musí poprat s touto skutečností. -Krize nepřicházejí samy o sobě, ale jsou vždycky tlačeny nějakými zájmy. -Jsme ve válce a už docela dlouho. Že si jí někdo představuje jako střílečku… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety

Víte, co mi vadí ? Že panoptikální Divadlo Járy Cimrmana, resp. BIS, Bezpečnostní informační služba, dlouho nevydala žádnou pohádku. Za pohádky je přitom ze státní kasy velice dobře placena a štědře dotována. Navíc se ředitel divadla, podpraporčík Michal Koudelka, dlouhodobě skrývá před veřejností. Takže mám výzvu : ” Koudelko, vylez z díry… Číst vice »

Georg
Georg
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Nevím, ale to, že “čekatel na generála”, mlčí a skrývá se před veřejností, považuji za dobrou zprávu. „Tajná služba”, má za úkol informovat a být servisem, co se děje u nás a ve světě, pro nejvyšší představitele státu. A ne, aby na základě „tajných“ (objektivních, pokud možno pravdivých informací) vydávala různá veřejná prohlášení, doporučení, kde… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  Georg

No ale Michal Koudelka, šéf BIS, byl ještě před nedlouhou dobou ve veřejném prostoru jako ryba ve vodě. Chtěl měnit obsah školních učebnic dějepisu, komentoval 1. fotbalovou ligu, v TV magazínech lidem radil, jak správně upéct jablkový závin, naložit okurky a zavařit houby. Dokonce se nechal jmenovat “brigádním generálem Jihočeského kraje.” A teď nic.… Číst vice »

Georg
Georg
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Nemám co dodat….

kolokol
kolokol
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Včera mi tříletá vnučka četla z pohádkové knížky. S velkým zaujetím a klidem mi asi 3 minuty “četla” cosi čínsky nebo korejsky a já se řehnil a nedokázal to skrýt. Nakonec řekla česky – a to je konec a odešla se připravit ke spaní. Ale stejně mi přišel takový pocit, že v té její pohádce bylo nějaké jádro… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem kolokol
Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  kolokol

Z Michala Koudelky, šéfa BIS, si lze naprosto skvělým způsobem dělat srandu a utahovat si z něho, protože on si o to svým chováním zcela jednoznačně říká. Ukažte mi ve světě jiného šéfa tajné služby, který lidem v televizních magazínech radí, jak uvolňovat zarezlé šrouby, vyrábět ovocné víno či z domácích zdrojů připravovat pastu proti hemeroidům.

cablik
cablik
před 2 lety
ne68
ne68
před 2 lety

Ano, SPD má strašení lidí jako svůj “vývěsní štít”. Muslimové a nelegální migrace už “neletí”, tak je třeba vymyslet další hrozby.

MON
MON
před 2 lety
Odpověď uživateli  ne68

Ne68 ale 2021, až ti co sis zvolil pozvou do české republiky “hosty”z Afriky a blízkého východu to budeš teprve na tom vysněném vyspělém západě tak hodně štěstí u snědeného krámu.

kolokol
kolokol
před 2 lety
Odpověď uživateli  ne68

No jo, máte právo na svůj názor a nikdo vám ho tu neodepřel. A muslimové letí, ano, velice často letí, i když doba prý letecké dopravě nepřeje. Ale jsou to bohatí migranti, tak proč by si nezaplatili příjemnou cestu, že? A jestli mě někdo opravdu straší, tak jsou to lidi jako Vojtěch, Válek, Vystrčil,… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  ne68

Reálnou a velmi blízkou hrozbou ze strany pravicové pětikoalice je destrukce zdravotnictví a redukce sociální péče potřebným. Tyto hrozby rozhodně není třeba vymýšlet, jsou na stole. Pravicová pětikoalice má za svůj “vývěsní štít” strašení Ruskem, ruskou invazí, ruskými špiony atd. Přestože se jedná o naprostý nesmysl. Nepohrdne ovšem ani hrozbou návratu komunismu viz… Číst vice »

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  ne68

Očkování havloynteligentů je skutečně”””prospěšné”””.-D

maxim
maxim
před 2 lety

Noo, nechci být moc kritický, ale národovectví, které si spolek Kudy z krize zvolil za hlavní ideologii, je relikt devatenáctého “dlouhého” století, když národovectví vzešlo z romantismu, nereálných představ o životě lidí ve vzájemné harmonii mezi sebou i s přírodou (dnes je tím “romantismem” fanatismus multikulturalismu, genderismu, lgbt a zelené šílenství)…. Ono to 19. století z Vel. fr.… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Bez (cíle)vědomé péče o kultivaci národního kulturního bohatství (všestranné vzdělanosti, schopnosti lidí pracovat se složitými technologiemi zítřka, řídit a podnikat, jejich morálky a jejího promítání se do mezilidských vztahů) se ovšem příliš vzhůru nepohneme. Pokud to vše totiž ponecháme (jen) na slepých silách trhu (který podle zdejších klausů aj. tržních klaunů pořeší vše),… Číst vice »

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Noo …, Plebeji, pěstování národního seběvědomí je dobré tak pro málé národy, ale nic jim nepomůže … Význam v současnosti má u nás ve Střední Evropě více pangermanismus, na který by mohlo reagovat panslovanství … Kdyby ti Slované …, podívej se co národovectví lehce přetavitelné v nacionalismus udělalo s většími národy Ukrajinců a dělá s Poláků… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Nedílnou součástí té kultivace, o které jsem se výše zmínil, musí být (samosebou) i utváření schopnosti lidí rozlišovat mezi nacionalismem (ýbrmenčismem apod.) a vlastenectvím. Jsem rád, že i vy to dokážete rozlišit. Ano, jak ukři, tak i pšonci jsou svým nacionalismem nejen trapní a protivní jak osina v prdeli, ale stejně tak i nebezpeční. Jak sobě, tak… Číst vice »

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Pánové, napíšu to ještě srozumitelněji, proti globálnímu kosmopolitismu (kdo reprezentuje globální kosmopolitismus si najděte v příručkách z 50. let minulého století) nemají národy samostatně šanci … Jak internacionálně postupovat proti rozbujelé rakovině globálního kosmopolitismu se lze také inspirovat v 50. letech minulého století od Stalina a Klémy ..

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Jediný, kdo má šanci odolat globálními kosmopolitismu, je americký národ.

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, nad národy jsou civilizace, zapoměl jsi hlavně na ruskou a čínskou civilizaci ..
Americký národ má základy v anglo saském (britském) národě a patří do tkzv. západní euro atlantické civilizace, kam si myslíme že také patříme ..

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

K Atlantickému oceánu máme relativně pořád dost daleko. Nezapomínejte ještě na muslimskou civilizaci, indickou civilzaci a snad i latinskoamerickou civiizaci. Proč by měla být euroatlantická ta jediná vyvolená?

anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Muslim NENÍ CIVILIZOVANÝ A NIKDY NEBYL!

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Co to je “americký národ”. To jsou oddělené čtvrti (ghetta) hispánců, číňanů. vietnamců, korejců atd. To jsou čtvrti pro bohaté za ploty a chráněné soukromými armádami – citadely? Čím se vyznačuje ten váš “americký národ”? Pácháním mezinárodních zločinů. Pochodem od války k válce. Kroucením rukou neposlušných národů? Právě Američané razí globální kosmopolitizmus.

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Ale nedávné volby u nás vyhráli příznivci amerického a také německého způsobu života. Se všemi klady i zápory. S tím po následující čtyři roky neic nenaděláme.

vvenc
vvenc
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Ano, to je už teď vidět, jak se mu to daří!

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Nechci vám příliš oponovat, ale američtí občané mají velmi často před svými domy vyvěšené americké vlajky (tzn. hvězdy a pruhy.) Proč, když jsou to světoobčané a globalisté, kteří nevěří na národní státy? Americký národ se sice skládá z vícero přistěhovalých národů i jednoho domorodého, přesto je to však národ.

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, kosmopolitismus je ideologie parazitů rozlezlých globálně ve všech národech, nejsou vázaní ani na americký, ani izraelský národ ..

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  maxim

Ano, ale většina jich je v USA, i když se třeba přestěhovali na Panenské ostrovy.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Američané nesplňují podmínky, podle kterých se definuje národ.

Anonym
Anonym
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Myslím, že zaměňujete národnost a státní příslušnost. Američani nejsou národ, ale američtí občané. A na to jsou hrdí. To je jejich věc.

maxim
maxim
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym

Anonyme, ono je to s těmi národy a občany států složitější … Každý stát má tzv. státní, státotvorný národ a dále tzv. národností menšiny .. Podle mezinárodních pravidel má každý svébytný národ mít svůj stát (a obráceně státy mají svoje státotvorné národy) … Některé svébytné národy nemají své státy, a jsou jenom rozdělenými národnostními menšinami s územím rozděleným… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 lety
Odpověď uživateli  Anonym
anti Havel
anti Havel
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

Amiokupanti nejsou NÁROD a ani nikdy nebudou!
Je to slepenec a nepovedený omyl,kterému dnešní havlolejnolahvárenská stoka tleská!

Primak
Primak
před 2 lety
Odpověď uživateli  Karel2002

No ono to bude spíše naznačovat jejich vštěpovaný nacionalismus (nepamatujeme jiný národ s tisíci fanglemi všude?), tak jak jsou oblbováni jejich vůdcema, že jsou “výjimeční” (“you are exceptional”,Obama), že s jejich pasem (a vlajčičkou) jsou na světě “výjimeční”. A že kdo to jaksi nechápe, tak se mu bude muset “kroutit ruku” (“twisted arm”, Obama)…

cablik
cablik
před 2 lety

Hlavně by se vlastenci měli dohodnout na společném postupu a netříštit síly přeji vám ať se to povede a budu vás podporovat.

Ludvik
Ludvik
před 2 lety

Vlastenecké sdružení KUDY Z KRIZE vstupuje na scénu

https://youtu.be/rnrAj59OCpc

Web sdružení:
https://www.kudyzkrize.cz/

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Ludvik
basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Ludvik

Vazim si vas vsech, ale at vam preji hodne ale hodne stesti, diky tomu co vidim jak zde tak i ve svete, tak budete mit velmi trnitou cestu, proti ktere Kalvarie je prochazka ruzovym sadem Nechci syckovat, ale psal jsem to nekolikrat, mladi v narode a hlavne v Praze a Brne jsou tak dokonale zblbli,… Číst vice »