Dokument EU. Většina pašeráků lidí žije v Německu

Dokument EU o situaci uprchlíků. Většina pašeráků žije v Německu.
V pohraniční oblasti mezi Běloruskem a Polskem v současnosti uvízly v mrazu tisíce migrantů. 

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Zdroj: n-tv.deriafan, překlad Pokec24 – Janinna

Kdo je tam přivedl? Důvěrný dokument Evropské komise se zabývá identitou pašeráků.

Většina pašeráků, kteří pomáhají migrantům uprchnout z Běloruska do Evropské unie, údajně žije v Německu. Informuje „Welt“ s odkazem na interní důvěrný dokument Evropské komise s názvem „Situační zpráva: migrace a situace uprchlíků“ (Dokument der EU-Kommission mit dem Titel „Situationsbericht: Migrations- und Flüchtlingslage“).

„Většina hlášených případů“ se týká zatýkání řidičů, „kteří umožňují nelegálním migrantům (většinou ze Sýrie, ale také z Afghánistánu, Íránu, Iráku, Kuvajtu a Jemenu) dostat se do Německa v pronajatých autech přes Polsko. Většina řidičů je ze třetích zemí, jako je Írán, Irák, Sýrie nebo Turecko, „kteří žijí v Německu“, píše „Welt“ s odkazem na dokument EU.
Mezi zatčenými pašeráky lidí byli také Bělorusové, kteří měli polské schengenské vízum, a Syřané žijící v Nizozemsku. Podle zprávy Evropské komise hlavními cíli migrantů, kteří se v současnosti nacházejí na polské vnější hranici EU, jsou Německo a Finsko.

Hlavní migrační tajemství Německa v rozhovoru s ruským novinářem Vladimirem Solovjovem také odhalil německý politolog Alexander Sosnovskij s tím, že jen před pár dny vypukl v Německu hlasitý skandál kvůli zveřejnění některých místních publikací o machinacích Němců s migranty. 

Zejména některé významné německé publikace, jako je deník WELT, publikovaly působivé, odhalující materiály na toto téma. Novináři se odvolávají na jistý uzavřený dokument Evropské komise o vyšetřování vícestupňového kriminálního plánu na převoz migrantů z Polska a pobaltských zemí do Německa. A do toho všeho jsou zapleteni většinou Němci.

„Jak se ukázalo, právě v Německu jsou specialisté – v uvozovkách, kteří se podílejí na pašování migrantů.  Čili jsou to německé přívěsy, zjevně pod přikrytím nějakých bezpečnostních složek, které vozí nelegální migranty z Polska a dokonce i Litvy, o kterých Berlín křičí: zaplavili naši zemi, ze všeho obviňují Rusko a požadují sankce vůči Aeroflotu. Jde samozřejmě o obří skandál, který vrhá úplně jiné světlo na požadavky na vyhlášení sankcí vůči Aeroflotu. Tento skandál ve skutečnosti předem neutralizoval samotné sankce a všechna obvinění proti Ruské federaci a ruské letecké společnosti,“ řekl Sosnovskij o skandální ostudě Berlína.

Německý politolog dodal, že i němečtí novináři označují tento příběh za velký finanční podvod, nikoli bez účasti vládních úředníků.  Někteří lidé na vysokých postech vydělávají dobré peníze na každém migrantovi. Berlín si po takovém odhalení nedovolí ani zakoktat o sankcích vůči Aeroflotu, aby na toto téma příliš neupozorňoval a nenarazil na tvrdou, ironickou odpověď Moskvy.

 

5 9 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Putin postupuje malými krůčky ke svému cíli. Srbský prezident Vučič jede příští týden do Moskvy podepsat smlouvu na 10 letou dodávku plynu, bratru za 250 dl. za 100 kubíků. Tomu říkám dobrá trefa. tento týden Putin podepsal dohodu s LDR DLR na volný trh a spolupráci při výrobě a volném obchodu, takže Ukroši už… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

To je pravda a když si je skopčáci pašují tak ať si je i vezmou a nerad bych zase slyšel slinty o solidaritě a pomoci.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Uprchlíci v Německu, toť armáda Merkelstánu!