O čem se mlčí s Ladislavem Větvičkou (video 7:06)

Stanislav Novotný se ptá Ladislava Větvičky proč se přeceňuje výročí listopadového převratu, po kterém strategický majetek naší země skončil v nadnárodních korporacích.

Stanislav Novotný
Stanislav Novotný

Zdroj: O čem se mlčí

5 5 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 2 lety

Vznikala EU na základu EHS ,proto ta dichtivost např.Slovenska o samostatnost. Nebo naivita Gorbačova, když daroval východní Evropu západu.Naděje v roce 1989 byla jen zástěrka k mohutnému rozkrádání pomocí ODS. Umělci (nejznámější) za socialismu brali v průměru 10xvíce než průměr , ale nemlaskali. Dnes je národ veden EU a většině to vyhovuje i když na západě… Číst vice »

toto
toto
před 2 lety
Odpověď uživateli  spartak

Právě, že komedianti mlaskali. Projev Jakeše na Červeném Hrádku v roce 1989 byl sice parodizován, ale v zásadě byl přesný. V době, kdy já jsem bral měsíčně 2,5-3 tisíce (a to byl asi tak průměrný nebo dokonce mírně nadprůměrný plat), měly hvězdy měsíčně píjmy v desítkách a možná i stovkách tisíc a bylo jim to málo, protože viděly… Číst vice »

haf
haf
před 2 lety

jí nevěřím v konspiraci tajných služeb, věřím v Gorbačovovu naivitu,, nakonec ta jeho snaha vymýtit alkoholismus ukončením výroby alkoholu o tom plůně svědčí. nevěřím ani ve význam disentu, byli a jsou bezváznamní, jen loutky, ale věřím v to, že špetné řízení v soc. zemích i díky tomu, že tam u moci byli po léta jen kariéristé a lidé bez přrsvědčení,… Číst vice »

Tatran
Tatran
před 2 lety

Ačkoliv jsem byl před převratem, resp.pučem v roku 89 vojákem z povolání, nebyl jsem členem KSČ. Hned v prvních dnech jsem se začal divit, jakýže komunisté kolem mne byli. Zrovna můj nejbližší šéf vynikal v obhajování komunistického přesvědčení a i zásluhou toho byl rok před převratem zvolen do nejvyššího stranického orgánu u útvaru, kde jsem sloužil. Tyto… Číst vice »

Tatran
Tatran
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Bývali soudruzi z města za mnou byli a nabídli mi vstup do KSČM. Nabídku jsem bez velkého váhání přijal a tak jsem byl po roce dokonce zvolen do funkce předsedu jedné ZO ve městě. V této souvislosti jsem poznával, kdo vlastně byli mnozí komunisté. Byli to prostě kariéristé. V našem městě po převratu téměř celá jedna ZO… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

tatro

no a vyrejzoval jsi z toho neco? nebo jsi byl zasadovej pablb???

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

tatraku, laskave si uvedom, ze post 68 proverkovani “ve skutecnosti provereni supaci” tedy komunisti, byli ta nejvetsi antikomunisticka verbez. Prave tim post 68 proverkovanim si komuniste nasrali do bot, protoze jak jsem znal stare “povalecne” komunisty tak ti byli nejvice nasrani na invazi v 68, a take byli pri proverkach, protoze byli… Číst vice »

toto
toto
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Rád bych si to dočetl ještě kousek dál 🙂

toto
toto
před 2 lety
Odpověď uživateli  toto

Ale vlastně tuším, že jsi vstoupil do KSČM. Jo, mnozí z těch přeběhlíků udělali slušnou kariéru a občas ji někdo dělá dodnes – spousta dnešních politiků ještě stihla vstoupit do KSČ, ať se jedná o Zemana, Babiše, gen. Pavla a dalších. A znám jednoho, který to nestihl, i když ho tlačil okresní tajemník KSČM a dnes je… Číst vice »