Co jsme se nedozvěděli u soudu s Maxwellovou

Philip Giraldi na serveru Information Clearing House komentuje výsledek soudního procesu s Ghislaine Maxwellovou, což byla pravá ruka sexuálního predátora a pedofila Jeffreye Epsteina, organizátora tzv. “Lolita expresů”, při kterých měli sex s nezletilými i prezident Clinton, budoucí prezident Trump nebo např. britský princ Andrew…

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

MESSIN a Information Clearing House

Mnozí očekávali, že při odsouzení Ghislaine Maxwellové se provalí něco na lidi u moci, kteří využívali nabídky mladých žen, poskytované jim pedofilem a „finančníkem“ Jeffrey Epsteinem. Obávám se, že to v žádném případě nehrozí, protože samotný proces byl veden velmi úzce a byl omezen jen na určitá obvinění související se sexem, aby se zabránilo jakémukoliv vyšetřování jmen skutečných příjemců poskytovaných služeb.

Nedošlo ani k žádnému pokusu zjistit, zda Epstein nepracoval pro zahraniční tajnou službu, pravděpodobně izraelskou, což tvrdil v nedávné knize bývalý izraelský důstojník zasvěcený do případu. Ten uvádí, že nejvyšší politici měli být fotografováni a natáčeni na video, když byli v posteli s dívkami. Poté byli osloveni a požádáni, aby prokázali Izraeli laskavost. V branži se taková věc nazývá operace „medová past.“

Prezident USA Bill Clinton s nezletilou “masérkou” Chauntae Devis na Epsteinově soukromém ostrově

Skutečnost, že byl Epstein se svými aktivitami „pod ochranou“, byla potvrzena též z izraelských a amerických zdrojů. Je známo, že Bill Clinton letěl soukromým Epsteinovým letadlem 727 „Lolita Express“ 26krát do honosného sídla s pozemky na Floridě a také na soukromý ostrov v Karibiku, vše vlastněné Epsteinem. Místní obyvatelé tento ostrov nazývali „Ostrov pedofilů,“ ale Clinton nebyl nikdy vyslechnut ani NYPD, ani FBI.

Pozdější prezident USA D. Trump. nezletilá kráska, J. Epstein a jeho dohazovačka Ghislaine Maxwellová

Předpokládá se, že Maxwellová byla aktivním účastníkem Epsteinovy špionážní operace jako nákupčí mladých dívek a alespoň jednou naznačila, že ví, kde jsou ukryty sexuální filmy natočené Epsteinem. Toto tvrzení také nebylo přezkoumáno v průběhu toho, co bylo považováno za soud.

Mezi nezletilkami britský princ Andrew, vpravo v polostínu organizátor pedofilního sexu J. Epstein

Není třeba mnoho přemýšlet o tom, co je již známo, aby si člověk položil otázku: „Kdo z celebrit a vrcholných politiků, které si Epstein pěstoval, bylo ve skutečnosti izraelskými špiony? Ale s tím samozřejmě začala soudní fraška a zastírání. Jsme v éře vládní kontroly informací a právě jsme byli svědky selektivního řízení toho, z čeho byla Maxwellová obviněna, aby se eliminovaly jakékoliv možné újmy vysokým americkým politikům nebo Izraeli.

Pokud někdo opravdu očekával. Že se špionážní hledisko objeví i implicitně v procesu s Maxwellovou, musel nyní být strašně zklamán, protože Alison Nathanová, Obamou jmenovaná soudkyně okresního soudu Spojených států pro jižní obvod New Yorku, to nedovolila, státní zástupce se ho nedožadoval a ani obhajoba ho ve své argumentaci nepoužila.

Messin        

 Zdroj: http://www.informationclearinghouse.info/56951.htm

4.6 12 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
haf
haf
před 2 lety

vás to fakt překvapilo? je to tak pokaždé, vzpomeňte na padáky, na Promopro i na jiné…na spadlé mosty… nikdy nikdo z těch nejvyšších za noc nemohl, a co ta dálnice, jak na ni pořád sjíždí ten kopec? před tím přece ochranáři varovali v době, kdy se o ní jen uvažovalo… ale postavena byla a bude se… Číst vice »

cablik
cablik
před 2 lety

Zhýralé rádoby elity si užívají moci peněz těch případů je mnoho v Anglii si nechávali vozit malé kluky a nic se v tomhle ohledu nestane.

vera havrankova
vera havrankova
před 2 lety

Člověk cítí jen strašný vztek a bezmoc!

Tatran
Tatran
před 2 lety

Tak to jsou ti demokraté a euroatlantické hodnoty, které nám nabízejí, tedy pedofilii nejvyšších státních činitelů. To znamená, že sexuální skandál Nečase s Nagyovou je nicotním příběhem toho, co si dovolují “vládci” světa, kazatele morálky a svobody a demokracie, či lidských práv. Když nedávno světem proběhla zpráva o tom, že čínský komunistický funkcionář se dožadoval sexu… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Tatran

Docela oprávněně si o nich neděláte iluze, jsou to jen loutky těch, kterým ve skutečnosti patří svět.
Za chvilku poslechu stojí např. komentář o aktérech divadla s tragikomickým názvem “liberální DEMOKRACIE”, které není demokracií a liberální je pro všechny – ty z horního 1 ‰. Připomíná se i naše postavení v něm – v roli ovcí.
https://videacesky.cz/video/george-carlin-americky-sen