Ľuboš Blaha: POKUD AMERICKÝ VOJÁK ZNÁSILNÍ SLOVENKU, NEPŮJDE PŘED SLOVENSKÝ SOUD. KDYŽ ZAVRAŽDÍ SLOVÁKA, TAKÉ NE. VÍTEJTE NA SLOVENSKU, V AMERICKÉ KOLONII

Pokud americký voják znásilní Slovenku, nepůjde před slovenský soud. Když zavraždí Slováka, také ne. Vyplývá to z vojenské dohody mezi Slovenskem a USA, která činí ze Slovenska americkou kolonii, píše Ĺuboš Blaha, slovenský poslanecna facebooku slovenský poslanec.

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha

V případě méně závažných zločinů amerických vojáků americká armáda dokonce nemusí slovenské orgány ani informovat. Americký voják může všechno, Slovák nemůže nic.

 
Mohou se zde chovat jako nadlidé – slovenské zákony na ně neplatí. Jsou nedotknutelní. Nějaký vymlácený Rambo znásilní tvou dceru a ty se ve vlastním státě nedomůžeš spravedlnosti – a toto jde podepsané prezidentkou Čaputovou!

Ministři Naď s Korčkokem budou vřískat, že americké vojenské soudy je určitě odsoudí. A že pokud se nějaký americký voják utrhne a někoho zmlátí, tak ho americká armáda jistě potrestá.
 
Věří tomu někdo? Vzpomeňte si, jak Američané ututlávali své zločiny ve Vietnamu či v Iráku, Juliana Assangea dokonce mučí kvůli tomu, že jejich zločiny prozradil – to opravdu někdo věří tomu, že zločiny amerických vojáků někdo odsoudí?

Slovenští občané přicházejí o ochranu vlastního státu – otroci ve vlastní zemi! Ještě jednou – armáda cizího státu získává plnou suverenitu nad slovenským  územím.

Něco takového zde nebylo ani v roce 1968. To zde bylo naposledy v roce 1944 za přímé německé nacistické okupace, když zde gestapáci vypalovali slovenské obce a vraždili povstalce.

Jak jinak nazvat obrannou dohodu s USA jako vlastizradu? Pokud někdo předává suverenitu nad naším územím cizí armádě – z definice je to vlastizrada!

Hlavně, že tito něco vyčítají Biľakovi. Však i ÚV KSČ v roce 68 říkalo, že pouze přišli naši spojenci a že to není navždy. I tehdy to prý bylo pro naši bezpečnost a obranu – tehdy to vadilo, teď ne?

Americké tanky zde budou jezdit po Slovensku a nemusí si žádat o povolení. Umístí si sem jakékoli zbraně, namíří strategické rakety na Rusko a ani se nemusí obtěžovat, že by nám to oznámili – staneme se bojovým polem a ani o tom nebudeme vědět, bravo!
 
Mimochodem, pokud vám americký transportér nabourá auto či narazí do vašeho plotu, nedovoláte se na Slovensku spravedlnosti – můžete se nejbližším desetiletí dohadovat s americkou armádou, blahopřejeme. Neboť žijete v kolonii a ne v suverénním státě.

Obranná dohoda s USA je špatný vtip. Naď s Korčkokem dostali pokyn z Washingtonu a ten poctivě plní. Už i zmobilizovali své ideologické úderky a Blahu s Chmelárem už ostošest napadají svazáčci z Infosecurity.

Infosecurity je projekt bývalé Naďové nevládní organizace Slovenský institut bezpečnostní politiky. Hned po nástupu Matovičovy vlády dostali přes 50 tisíc od státu a před pár měsíci přibyla další dotace – přímo na Infosecurity.

Nazývají to bojem proti dezinformacím, ve skutečnosti je to napadání Blahy, Chmelára a každého, kdo kritizuje rusofobii a americké války. Každý, kdo chrání suverenitu a mír, je prý extremista. Svět podle Naďa a jeho poskoků.
 
Nejnovější úloha Naďových svazáčků je hájit obrannou dohodu s USA. Prý „na území SR nebudou moci USA provádět nic, co by se příčilo zájmům a znalosti SR“. Ach, Vojtěch Tuka by to v roce 1944 nenapsal lépe.

Ženou nás do války s Ruskem. Dělají z nás terč. Berou nám svobodu, berou nám suverenitu. A američtí vojáci zde budou moci páchat, co se jim jen zachce – Slovensko bude kompletně bezbranné. Toto je náš národní zájem?
 
Ne, přátelé, tohle je vlastizrada. Nesmíme to dopustit – obranná dohoda s USA znamená ztrátu národní suverenity. Ludvík Štúr se v hrobě obrací.

Zdroj: Prvni zpravy a CZ24

2.5 22 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

Jen takový dotaz: Co se stane Slovákovi, když zastřelí amerického vojáka? Poputuje na Quantanámo? Každopádně si myslím,že takový to člověk se jednou stane na Slovensku národním hrdinou….

cablik
cablik
před 2 lety

Však také na Okinawě jich mají plné zuby US soldateska tam znásilňovala ženy tak lidé protestovali a bylo jim to houby platné. Snad tomu slušní Slováci zabrání.

mikkesh
mikkesh
před 2 lety

Američtí chrabří bijci pokud provedou nějakou špatnost tak je určitě v Americe potrestají. Onehdy shodili letadlem v Itálii kabinu z lanovky. Dvacet mrtvých. V letadle byli čtyři stateční bijci. Jeden vyfasoval čtyři (!) měsíce a ti zbylí snad nějaký flastr po službě. Ale pozor, né za zabití nějakého ušmudlaného Itala, ale za zničení záznamu letu. To… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 2 lety

Mokré sny obou stran, které zřejmě nebudou mít dlouhého trvání. Maximálně ještě týden…

eFPe
eFPe
před 2 lety

Teda nevím jaká masírka k 68 je na Slovensku, ale u nás slušná, v tom smyslu se dá vcelku rozumně argumentovat faktem, že na SSSR(vím že to bylo vícero členů Varšavské smlouvy), A jakoby se zapomínalo na tu okupaci skutečnou od 1938- ale ve světle takových antinálad co se týká pobytu cizích vojsk u nás… Číst vice »

Tatran
Tatran
před 2 lety

Vážený pán Bláha, považujem Vás za skvelého hovorcu opozície v SNR. Súhlasím s Vamí vo všetkom. A pridávam sa k výzve: Usáci, Slováci chcú žiť v mieri, nepotrebujú na Slovensku americké baganče. A Rusko je mierumilovný štát, ktorý taktiež nechce žiadnu vojnu, a preto Rusku dajte pokoj, ale žiadame ich aby aj s NATO vypadli z nášho územia aj… Číst vice »

danny
danny
před 2 lety

Pane Blaho, musím trochu upravit některé vaše výroky. Po r. 1968 platily pro sovětské vojáky na cizím území válečné zákony. Pokud něco provedli, soudili je sice sověti, ale česká strana byla důsledně informována. A mohu vás ubezpečit, že by daleko raději snesli ten český trest. Do ČSSR a NDR byli vojáci a zejména důstojníci… Číst vice »

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Hele Danicku, beztrestnost maji Amici vyjednanou vsude na svete, tedy myslim jejich vojaci, kteri jsou umisteni jak v “pratelskych, tak i mene pratelskych” statech. takze ta lanovka v Italii, videl jsem to tenkrat skoro zive, a vim jak se americke urady chovaly (tedy doma v Americe) kdyz Taliani chteli Ameropiloty soudit v Italii, Ohledne chovani Rusu… Číst vice »