Nejlepší odstřelovač světa „Wall-E“ zlikvidován Rusy.

Elitní odstřelovač „Wall-E“ byl zabit na Ukrajině, podrobnosti o smrti byly odhaleny.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Na snímku hořící ubytovna zahraničních žoldáků v ukrajinském Javorivu po zásahu ruskou křižující raketou Kalibr.

Kanadský žoldák „Walli“, známý jako „nejlepší a nejnebezpečnější odstřelovač na světě“, který přijel na Donbas, byl zlikvidován 20 minut po přistání v Mariupolu.

Odstřelovač se jmenuje Wali, 40 let, Kanaďan. Účastnil se válek v Iráku a Afghánistánu. Během své vojenské kariéry zabil cíl na vzdálenost 3540 metrů. Tento rekord byl obdivován jeho vrstevníky – kanadské eso.

Poté, co byl propuštěn z armády, se Walli oženil a měl děti, pracoval jako programový inženýr v místní společnosti. Cítil, že jeho práce je poněkud nudná, vždy toužil nadále sloužit armádě.

Protože na internetu viděl, že Rusko a Ukrajina bojují, rozhodl se zapojit.

Zpráva o účasti WALL-E ve válce se šířila jako lavina a zahraniční média o ní dychtivě informovala.

WALL-E byl vylíčen jako vojenský mýtus a mnoho lidí povzbudil.

Ukrajinská média psala, že dokáže zabít na bojišti 40 ruských vojáků denně, což může ukrajinské armádě velmi pomoci k brzkému ústupu ruské armády a všichni do toho vkládali velká očekávání.

Válečná situace se však rychle mění. Není to jako obyčejná sniperská mise. Není to jako jedním výstřelem zabít člověka, jak si většina lidí představuje. Navíc moderní válčení již není bojem tváří v tvář.

Wall-E nebyl na misi dlouho.

Netrvalo dlouho a přišla špatná zpráva, že Wall-E byl zabit. Wall-E byl nečekaně zabit 20 minut od vstupu na bojiště a od začátku do konce nevypálil jedinou ránu.

Zasvěcený člověk odhalil, že Wall-E byl příliš na očích. Když dorazil na základnu, stal se celebritou. Se všemi se fotil a natočil malé video.

Osud „hrdiny“ však dopadl tristně.

Ve skutečnosti byl Wall-E terčem ruské armády, jakmile vystoupil z letadla. Později, když byl Wall-E přemístěn na základnu, byl detekován satelitem. Poté, co ruská armáda provedla přesné bombardování, byl Wall-E zabit v akci. Existuje také verze, že Wall-E byl zabit ruskými ostřelovači.

videa:

Uvádí se, že se mu podařilo projít se po základně, vyfotit se s těmi, kteří si s ním jako s celebritou přáli udělat selfie, tiktok, twitter – jedním slovem humbuk – ale dvacet minut po jeho příjezdu se stal cílem cíleného bombardování a nestihl vypálit jedinou ránu.

Podle zvěstí – díky šílenému humbuku se stal žádoucím cílem pro několik konkurenčních jednotek ruské armády najednou. Nejen peníze milují ticho.

Tisk neuvádí, zda něco zbylo z „nejlepšího odstřelovače na planetě“.

 

Zdroje: https://bit.ly/3CJr4LX   a https://bit.ly/3u1OFne

Překlad a zpracování Janinna, Pokec24

4.3 6 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Rob
Rob
před 2 lety

Nevěřím tomu, dokud jej neuvidím mrtvého. Vzpomeňte si na to divadlo, jak Amerika veřejně pohřbila celou specjednotku (až na psa), která měla zabít Bina Ladina… Později jeden z nich napsal knihu, za kterou jej chtěli v jÚeSej soudit. Kolem tohoto vrahouna, jehož jedinou zálibou je zabíjení na dálku, vznikla ze strany západu… Číst vice »

toto
toto
před 2 lety

Je to sice zajímavá informace, ale na ruských zdrojích se dnes objevilo, že se jedná o fejk. Zvláštní je například to, že by ho poslali do Mariupolu, kde někteří komentátoři odhadují délku trvání bitva do 1-2 dní, takže by bylo téměř jisté, že to buď nepřežije nebo bude zajat. Pokud by… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 2 lety

… nic až tak světoborného se nestalo, to jen jeden ýbrmenč zn. Wall-E se přestal nudit.