Nepráskám, nahlašuji: Co skrývá dezinformace, že Mariupol žádá svět o pomoc? Co se skrývá v podzemních bunkrech, o které je takový zájem? Skrývá něco Vladimír Putin rozkazem neútočit na nácky? Přijde Happy End?

PETR HÁJEK poznamenává, že i z nekonečné hory mainstreamových lží lze občas vyčíst záchvěv nezamýšlené „informace“ – a jako příklad klade otázku, jaký „poklad“ se asi ukrývá v podzemí železáren Azov

„Nahlásit dezinformace není práskačství. Možná ti není příjemné někoho „nahlašovat“, uvědom si ale, že lži ve veřejném prostoru jsou nebezpečné.“

Tak zní základní mantra (nejen) naší liberálně-totalitní diktatury, kterou soudružsky „protykaná“ vláda zveřejnila na svém webu. Firma NIC.cz, která na pokyn tajných služeb a se souhlasem soudruha premiéra vypíná ostošet další a další weby (před pár dny se pochlubila, že jich se jejich počet blíží tisícovce), jej asi přehlédla. Nebo že by zprávy o výzvách k porušování vybraných zákonů a článků ústavy (svoboda, slova, projevu atd.) nepatřily k dezinformacím, ale k základním pravidlům Fialové tyranie – takže jde naopak o pravdivou informaci? B je správně. No tak se tím musíme řídit. Lži ve veřejném prostoru jsou přece nebezpečné.

Nepráskám, nahlašuji

Nahlašuji tedy zásadní dezinformaci: „Mariupol žádá svět z posledních sil o pomoc,“ hlásá titulek na Novinkách, které asi brzy příponu „cz“ mít nebudou. Mariupol totiž určitě svět o nic nežádá. Je plně v rukou ruských osvoboditelů Doněcké a Luhanské lidové republiky a místní domobrany. Ve městě jsou však železárny. A v jedné jejich části zatím v podzemních apartmánech přežívá skupina asi dvou tisíc po zuby ozbrojených nacistů z Pluků Azov. Ale ani ti o záchranu nežádají „svět“, ale pouze vlády podřízené protektorátu USA – z větší části „zaparkované“ v americkém dole na (bezcenné) dolary (z daní nevolníků-poplatníků) zvaném Dáme Vám Na To (zkráceně NATO). A to je vcelku nepatrná část světa.

Také je ovšem možné, že miliardář Ivo Lukačovič (majitel Seznam.cz, který jistě také brzy vypnou pro tisíce podobných dezinformací), vlastník třetiny Novinek ani netuší, že něco mimo Spojené státy a EU existuje. Podobal by se tak zhruba 17% amerických středoškoláků, kteří (podle průzkumu) vědí, že Evropa je jedním ze států americké federace. Je sice skandální, že 83% procent studentů to ještě neví, ale soudružka ministryně války Černochová a šéf vojenské tajné služby Beroun (to je ta, co NIC.cz vypínání nařídila) to právě jeli napravit.

Sami to sice nezvládnou, protože ministra řízené nevzdělanosti Gazdíka nechali doma, ale stačí, že to „nahlásí“. Ostatně proto je také pozvali do centrály CIA v Langley. Co všechno nahlásili není známo, ale určitě nešlo o „práskačství“. Jen soudružskou výpomoc.

Pojďte si o těchto tématech v úterý popovídat…

Kdo je v bunkrech?

Pro nás je dezinformace Novinek však zajímavá něčím jiným. Ta skupina uvězněná v katakombách pod železárnami z nějakých důvodů patří k nejsledovanější jednotce nácků z jejich asi šedesátitisícové armády na východní Ukrajině. Zprávy dostáváme výhradně o nich, jejich velitelé poskytují přes satelitní telefony rozhovory americkým médiím – a nebudou to jediná čísla, která vytáčejí. Zmíněná centrála CIA má o ně totiž také extrémní zájem. Právě tak jako dosavadní francouzský prezident, ale i kanadské a britské tajné služby.

Vrcholně pozoruhodné pak bylo, když Vladimír Putin v přímém televizním přenosu dal ruským jednotkám rozkaz, aby neprostupně obklíčené železárny dál držely pod kontrolou, ale s likvidací profesionálních vrahů v podzemí nespěchaly. Podle všeho totiž probíhají mezi Kremlem a Washingtonem intenzívní vyjednávání o jejich osudu. Přitom by stačilo uzavřít přívod vzduchu do podzemí a jeho „nájemníci“ by brzy vypochodovali s rukama nad hlavou. Místo toho Azovští dál úpěnlivě prosí Američany a NATO o zorganizování „mise“, která by je dopravila do „třetí země“.

Rusko ďábelsky změnilo taktiku. Západ bude muset začít používat runové písmo.

Pojede tam Fiala?

Je prostě jasné, že v podzemí se nalézá něco „vzácného“. Kromě obvyklých živých štítů z civilního obyvatelstva, které kyjevský režim už dokonce přestal vyvracet jako dezinformace, ale tvrdí, že na ně má právo (není divu, šlo o obvyklou taktiku ustupujících Hitlerovců – a on je jejich právoplatným dědicem). Jeden americký generál to už vzdal a vydal se ruským jednotkám – ale o zbytek trvá neztenčený zájem.

V železárnách prostě viditelně uvízlo několik západních „es“ (či eses), která jsou pro NATO ještě mnohem cennější. A právě tak mnoho dokumentů (ať již v jakékoli fyzické podobě), které mají podobnou cenu jako získané důkazy o amerických biologických laboratořích u ruských hranic či o přípravě „špinavé jaderné bomby“. Bude to ještě hodně zajímavé: výsledky však budeme spíše muset „odečítat“ z toho, co se stane či naopak nestane, až železárny „padnou“. Nebo že by se do nich vypravil Petr Fiala s německou helmou v doprovodu Tchajwance Vystrčila?

To by byl nečekaný happy end.

 

Zdroj: Protiproud

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
danny
danny
před 1 rokem

K tomu práskačství snad ani nemá cenu se vyjadřovat. Snad jen, že takto otevřeně k práskačství nevyzvali ani němečtí okupanti za Protektorátu ani agitátoři komunistů v 50. a následně normalizátoři v letech 70. Ale asi to funguje. Jestliže policie uvedla, že okolo 170 udání řeší, znamená to, že jich několik tisíc hodila do koše. K.H.… Číst vice »

Georg
Georg
před 1 rokem
Odpověď uživateli  danny

Mýlíte se, četl jsem na Sputniku, že Ruská armáda dostala rozkaz, nedobývat ono podzemí, jinak Mariupol je zcela v rukou RA, nevím jak by stíleli do onoho podzemí, Azovstal je obklíčen a nemá uniknout ani moucha jak jsem četl. Tak snad to tak je, západní informace tvrdí, že “Marioplol” žádá o “humanitární koridory… Číst vice »

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Georg

Na YT jsou záběry a rozhovory s veliteli RA i DLR. Je vidět a slyšet těžkou dělostřelbu. Je tam, mimo jiné i rozhovor s oním Azovcem. Ten to také potvrdil. On takový granát nebo puma proletí stropem až do podzemí.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Georg

Je to tak. Sputnik přes telegram, má podrobné zpravodajství z Ukrajiny.
Putin nařídil neprodyšně uzavřít tuhle zónu a neútočit. Je tam blíže nespecifikované množství západních, vysoce postavených instruktorů a žoldáků. Ti vyvolávají po humanitární výměně za rukojmí jež drží do třetí země.