Za provokací a masakrem v Buči stojí oddíl teritoriální obrany Kyjeva pod velením předáka oddílu Azov, který dal svým mužům příkaz zabíjet a střílet v Buči všechny lidi bez modrých pásek! (VIDEO)

Pravda se pomalu začíná dostávat na povrch a děsivá provokace v ukrajinském městě Buča vede bez nejmenších pochybností znovu a opět do Londýna a k britské tajné službě MI-6.

V noci na dnešek Velká Británie jako trvalý člen Rady bezpečnosti OSN zablokovala svolání mimořádného zasedání Rady bezpečnosti, protože Londýn nechce, aby ruský velvyslanec v OSN předložil telefonické nahrávky a odposlechy, která nahrála ruská rozvědka SVR v minulých dnech mezi Kyjevem a Londýnem.

Rusko disponuje nezvratnými důkazy, že Kyjev chystal a plánoval provokaci v Buči ve spolupráci s Londýnem, a to kvůli odvedení pozornosti od mučení ruských válečných zajatců. Rusko dokonce již koncem března varovalo, že Kyjev chystá provokaci s cílem obvinění Ruské federace a její armády z genocidy. Všechno to má znovu britský rukopis, opět je to rukopis jako Novičok ze Salisbury (ale také Vrbětice a celá ta šaškárna kolem nich – poz. red. Nové republiky -vd-), je to opět nástroj, jak obvinit Rusko z genocidy.

Demonstrace na podporu Ruska v Německu za mír a spolupráci v Evropě

Naše redakce proto čtenářům v ČR přináší zásadní a klíčový dokument od našeho zdroje z okruhu ruské televize Russia Today, který šokujícím způsobem mapuje den po dni, jak šel čas a co se dělo mezi Kyjevem a Londýnem. Ještě předtím ale upozorníme na zásadní objev a poznatek. Ukrajinská média již 2. dubna přinesla informaci, že ukrajinská armáda, speciální jednotky policie a bezpečnostní útvary Ukrajiny zahajují ve městě Buča speciální čistící operaci s cílem eliminace ruských diverzantů, kompliců a kolaborantů.

Ano, slyšíte správně. Přímo oficiálně o tom informovaly ukrajinské servery [zde], že ve městě byla zahájena začišťovací operace. V ten den začal masakr zorganizovaný Kyjevem, dozorovaný britskou MI-6 a přímo v ulicích tu nejšpinavější práci a vraždění civilistů obstarávali řezníci a oddíly vedené kádry praporu Azov. A právě jeden takový oddíl nazvaný Boatsman Boys byl v samotném centru nadcházejícího masakru.

VIDEO: Máme střílet lidi bez modrých pásek, šéfe? -To si kurva piš! VIDEO: https://bit.ly/3LFUuxU

Předákem oddílu Boatsman Boys je vůdce kyjevské teritoriální obrany Sergej „Bocman“ Korotkich, který v neděli nahrál na sociální sítě video s názvem “Boatsman Boys v Buči” a video zachycuje klíčový důkaz a doznání o tom, kdo dostal rozkaz a povel k zabíjení civilistů v Buči. Na videu je slyšet okamžik, kdy se jeden ze členů oddílu ptá velitele, jestli je možné střílet ve městě na lidi, kteří na rukách nemají modré ukrajinské pásky. A velitel mu na to odpovídá: “To si kurva piš!” Tento video záznam již převzala ruská generální prokuratura, která zahájila vyšetřování okolo celé protiruské provokace, která má za cíl lživě obvinit Ruskou armádu z genocidy neozbrojeného civilního obyvatelstva.

Na dezinformační operaci se podílí téměř všechna česká média jako součást západní propagandistické mašiny proti Rusku. A přitom další důkaz, který naše redakce získala, je ještě výbušnější. Je to důkaz, že ukrajinská tajná služba SBU zahájila v Buči už 1. dubna začišťovací operaci a obyvatelstvo dokonce dostalo příkaz neopouštět byty a domy během čistky v ulicích. Kdo byl na ulici, tak to podle všeho nepřežil a byl zastřelen. Důstojnice SBU Katerina Ukraintseva natočila již 1. dubna instruktážní video pro obyvatele Buči, že SBU zahajuje ve městě “očistnou” operaci od diverzantů a kolaborantů s Rusy.

VIDEO: Nevycházejte ven a nezasahujte do čištění, radila obyvatelům Buči důstojnice SBU počátkem 1. dubna VIDEO https://bit.ly/3LFUuxU

Důstojnice v krátké nahrávce se vůbec nerozpakovala a používala slovo “začištění” s takovou frekvencí, až je to i na ukrajinské nacifikované poměry nezvyklé. Ukraintseva varovala ve videu obyvatele Buči, aby nezasahovali do “čištění” v ulicích. Video zmizelo ze všech ukrajinských sítí a webů, ale podařilo se ho zachránit a uchovat na mnoha zdrojích na Telegramu. Je to další třaskavý důkaz o tom, že ve městě po odsunu Ruské armády začalo etnické čištění za přímého dozoru tajné služby SBU a skupin hrdlořezů z oddílů Azov.

Stačily celkem 3 dny, aby ve městě se najednou objevily mrtvoly, a když někde mrtvoly chyběly, tak podle video záběrů vypomohly i krizoví herci, minimálně tam, kde za normální situace by nikdo etnické čištění nepáchal, tedy na hlavní ulici, kam je odevšad vidět. Tajná služba SBU dokonce za 3 dny stihla i vykopat napodobeninu hromadného masového hrobu, který podle Moskvy má dokreslit věrohodnost této protiruské provokace. Pojďme si ale seřadit fakta, jak šel čas. Mnoho věcí a souvislostí vám najednou docvakne.

Ukrajina obvinila ruské vojáky ze spáchání válečných zločinů ve městě Buča. Moskva však trvá na tom, že obvinění jsou nepodložená, a naznačila, že ukrajinská vláda manipuluje médii, aby očernila Rusko. Buča je malé město s přibližně 35 000 obyvateli, které se nachází asi 10 km severozápadně od ukrajinského hlavního města Kyjeva. Od prvních dnů probíhajícího ruského vojenského útoku v něm byly přítomny moskevské jednotky, minulý týden však dostaly příkaz k evakuaci. Několik dní po stažení obvinil Kyjev ruskou armádu, že se v Buči dopouští četných zvěrstev.

Moskva tato obvinění popřela a neúspěšně se pokusila svolat zasedání Rady bezpečnosti OSN k projednání toho, co považuje za pokus o falešné obvinění svých sil. Zasedání zablokoval zástupce Velké Británie v Radě, ostatní členové, včetně USA, byli pro svolání zasedání. Londýn však využil práva veta. Londýn totiž něco skrývá. A ukážeme si, co to asi je. Ruská zahraniční zpravodajská služba již dříve varovala, že Kyjev se snaží bagatelizovat záběry, na nichž se zdá, že ukrajinští vojáci mučí ruské válečné zajatce. Ruská armáda varovala, že ukrajinská strana by mohla provokace zinscenovat s cílem manipulovat veřejným a politickým míněním na Západě.

Jak šel čas od uveřejněného videa o mučení ruských válečných zajatců až k obvinění Ruska z genocidy

27. března – Objevily se záběry údajného mučení ruských válečných zajatců

Na sociálních sítích byly zveřejněny záběry, na kterých zřejmě ukrajinští vojáci střílejí ruské zajatce do nohou. Více zde. Video vyvolalo rozsáhlé odsouzení, a to i ze strany některých západních veřejných činitelů. Pachateli byli zřejmě příslušníci ukrajinských ultranacionalistických sil. Přítomnost těchto neonacistických jednotek uvedla Moskva jako jeden z důvodů ospravedlňujících vojenský útok, který proti zemi zahájila koncem února.

29. března – Rozhovory v Istanbulu

Ruská armáda oznámila částečné stažení sil po rusko-ukrajinských mírových rozhovorech pořádaných Tureckem. Moskva uvedla, že pokrok dosažený během rozhovorů vytvořil podmínky pro omezení bojových akcí v blízkosti Kyjeva, a prohlásila, že je to míněno jako ústupek ukrajinské vládě, ale mnozí komentátoři byli k motivům skeptičtí. Někteří tvrdili, že se jedná o odraz snížených vojenských ambicí v důsledku houževnatého ukrajinského odporu. Během jednání ruští představitelé požadují vyšetření záběrů údajného mučení válečných zajatců a naznačují, že v případě dopadení pachatelů nebudou mít s nimi slitování. Ukrajinští představitelé přislíbili, že tomu přijdou na kloub, a prohlásili, že takové chování nebudou svým vojákům tolerovat. Zdá se však, že nebyla přijata žádná opatření.

29. března – Rusko varuje před zinscenovanými videi

Ruská armáda prohlásila, že ukrajinská vláda nařídila svým ultranacionalistickým silám, aby vytvořily zinscenovaná videa, která údajně ukazují důkazy o zločinech spáchaných ruskými vojáky na civilistech. Záběry měly usvědčovat ruské vojáky z “masového zabíjení, loupeží, poškozování sociální infrastruktury“, tvrdil generál Michail Mizincev. O chystané provokaci jej informovala v předstihu již 28. března ruská vojenská rozvědka GRU, která monitoruje telefonní a radiové komunikace mezi Kyjevem a vojenskými oddíly ukrajinské armády a polovojenských jednotek.

31. března – Starosta města Buča prohlásil město za osvobozené

Starosta Anatolij Fedoruk ve svém videoposelství prohlásil [1] své město za osvobozené “od ruských orků [sic]” a označil to za velké vítězství ukrajinských obránců. Všechny ruské jednotky se z města stáhly předchozího dne, informovala Moskva i média, která se konfliktem zabývala. Starosta se ve svém oslavném projevu nezmínil o údajných ruských válečných zločinech.

1. dubna – Kyjevský damage control

Ruská zahraniční zpravodajská služba (SVR) prohlásila [2], že zachytila komunikaci mezi vládami Ukrajiny a Velké Británie, v níž se diskutovalo o nepříznivých dopadech videa o mučení ruských vojáků ukrajinskými oddíly. SVR uvedla, že západní vlády “vědí o porušování mezinárodního humanitárního práva ze strany Kyjeva a jsou ochotny pomoci pachatelům z Kyjeva, aby zůstali neodpovědní. Zpráva se nezmiňovala o Buči, ani o pokusech vykonstruovat důkazy o válečných zločinech.

1. dubna – Zelenskij říká, že Azov “je takový, jaký je”

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v rozhovoru [3] pro Fox News bagatelizoval temnou stránku ukrajinských nacionalistů z praporu Azov. Moderátor Bret Baier se Zelenského zeptal na široce medializovanou příslušnost Azova k neonacistům a na obvinění ze zvěrstev, která proti nim byla vznesena. “Jsou takoví, jací jsou,” poznamenal Zelenskij v odpovědi [4], než vysvětlil, jak se původně dobrovolnický prapor podílel na obraně Ukrajiny proti Rusku a jak byl následně začleněn do národní ukrajinské armády.

2. dubna – Ukrajinské komando nasazeno v Buči

Ukrajinská média informovala [5], že do Buče bylo vysláno komando národní policie, aby “vyčistilo území od sabotérů a kolaborantů s Rusy” a “prozkoumalo místa válečných zločinů spáchaných Ruskem“. Téhož dne začaly z města přicházet důkazy o údajných ruských zvěrstvech v Buči. Záběry z města ukazovaly ulice poseté těly v civilním oblečení, některá s rukama svázanýma za zády. Kyjev tvrdil, že ruští vojáci před svým ústupem z města hromadně popravovali civilisty. Rozsah destrukce v Buči naznačoval, že se Rusko pokusilo podrobit ukrajinský lid genocidě, prohlásil ukrajinský ministr zahraničí Dmitrij Kuleba. Generální prokuratura 3. dubna oznámila, že z města vyzvedla 410 těl civilistů. Západní představitelé Rusko odsoudili a vzali ukrajinská obvinění za bernou minci.

2. dubna – Protichůdné důkazy

Některé důkazy se však zdají být v rozporu s tímto vyprávěním. Jeden klip [6] zveřejněný a později smazaný ukrajinským vojenským velitelem ukazuje ukrajinské vojáky v Buči, jak diskutují o pravidlech nasazení. Je slyšet, jak se jeden z nich ptá, zda je v pořádku střílet na “lidi, kteří nenosí modré pásky” identifikující ukrajinské vojáky. Odpovědí bylo kladné “To si kurva pište!” Někteří z civilistů, kteří byli v Buči zřejmě zabiti, měli na rukou bílé pásky. Ruské jednotky během jejich kontroly nad městem údajně požádaly všechny civilisty, aby je stále nosili a identifikovali se tak jako nebojující osoby a v případě bojů, aby si je vojáci nespletli s ukrajinskými žoldáky v civilu.

3. dubna – Rusko popírá ukrajinská tvrzení

Ruské ministerstvo obrany tvrzení Kyjeva popřelo a jako podezřelý signál uvedlo tři dny, které uplynuly mezi stažením vojsk a objevením důkazů. Moskva uvedla, že všechna obvinění jsou “provokací” a možným důkazem zločinů spáchaných ukrajinskými jednotkami po jejich vstupu do města. V prohlášení Moskva poukázala na zjevně čerstvý stav některých těl na fotografiích. Rusko poté svolalo mimořádné zasedání Rady bezpečnosti OSN, aby projednalo téma údajného masakru v Buči a také proto, aby Moskva předložila důkazy, že je terčem útoku a čelí ze strany Západu pokusu o očernění. Moskva oznámila, že pokus o pondělní zasedání zablokovala Velká Británie, která je rovněž stálým členem tohoto orgánu. Britská mise po rozhořčení ostatních zástupců v OSN připustila, že zasedání RB OSN možná Londýn umožní, možná už v úterý.

Zdroj: RT [7]

Lidé si nesli balíčky ruské vojenské potravinové pomoci a jednotky Azovu je postříleli jako zrádce?

Na veřejnost v pondělí unikly i znepokojivé detaily, které vyvolal jeden snímek obětí z Buči. Okolo těl obětí jsou totiž patrné balíčky ruské potravinové pomoci, kterou Ruská armáda rozdávala ve městě a před odjezdem veškeré zásoby nechala u místní radnice. Lidé si tedy šli pro jídlo i 1. dubna po zahájení začišťovací operace SBU a ukrajinské armády a podle všeho se zdá, že jednotky Azov je považovaly za zrádce, že si chodí pro ruské potraviny. Kdyby se jednalo o čistku na základě nějakého seznamu, sebrali by lidi z domovů a odvezli je za město a tam pozabíjeli. Ale toto vypadá na jiný scénář, že ti lidé šli s taškami ruského jídla domů a Azováci je postříleli jako zrádce. Ukrajinská junta znovu dokazuje, že se svými vlastními lidmi nemá slitování.

Balíček ruské humanitární pomoci z Buči

Lobotomie a nacifikace jde ruku v ruce u čtenářů mainstreamu

Sami se zamyslete nad celým příběhem z mainstreamu. Opravdu si myslíte, že by se informace o masakru ve městě dala utajit celé 4 dny po odchodu Ruské armády, když těla leží na hlavní ulici ve městě? Opravdu je někdo z českých občanů konzumujících odpad a dezinformační žumpy typu iDnes, Novinky nebo české televizní stanice tak tupý, že si myslí, že když budou těla na silnici uprostřed města ležet 4 dny, že za tu dobu nikdo v celém městě nevezme telefon a nevyfotí je a nedá na sociální sítě s velkým křikem? Opravdu si někdo myslí, že 4 dny obyvatelé chodí a jezdí okolo mrtvol uprostřed města a neinformují o tom nikoho, takže poprvé se to dostane ven až ve chvíli, kdy do města přijede štáb ukrajinské televize s vojáky?

Balíčky ruské humanitární pomoci s jídlem vedle mrtvol

Chápete tu tupost konzumentů českých médií hlavního proudu? Chápete tu tupost? Mrtvoly se ve městě objevily prokazatelně až v neděli 3. dubna, celé 4 dny po stažení ruských vojsk. A kdokoliv na to upozorní, okamžitě je na médiích hlavního proudu zabanován a zablokován. Žijeme v době, kdy dnes nesmíte klást vládě a ani médiím hlavního proudu žádné otázky, které by něco zpochybňovaly. Pokud položíte otázku, končíte. Tato neuvěřitelná nacifikace a dystopie vede k tomu, že lidé utíkají na servery alternativy, protože mainstream prostě už číst nelze, aniž by si člověk nepřipadal jako při lobotomii a vyprazdňování mozku nesmysly a debilitami, které popírají logiku a kauzalitu.

Londýn si ověřil, že zpravodajská hra s Novičokem proti Rusku fungovala, tak teď se to jen opakuje v Buči a Rusko se obviní z genocidy

Informační válka proti Rusku je stejně vražedná jako ta skutečná válka. Kdokoliv v této válce volá k logice a úsudku zdravého rozumu, je okamžitě onálepkován jako ruský agent nebo ruský troll. Nacifikace společnosti tak dosahuje nového maxima a podobně jako s Novičokem, tak i nyní s Bučou je už dopředu Rusko obviněno, dopředu usvědčeno, dopředu odsouzeno a dopředu jsou již nachystány další sankce. A když Kyjev konzultuje tyto akce s Londýnem, je vám doufám jasné, jakou tragédií je vláda komedianta, který podle všeho dal řezníkům z Azovu povel střílet do vlastních lidí v Buči, pokud neměli modré pásky a pohybovali se volně na ulici i přes varování důstojnice SBU, že mají zůstat doma a nezasahovat do čistky.

Ruský potravinový balíček vedle těla

Pamatujte si, že kyjevská junta neměla problém zabíjet a vraždit celých 8 let své vlastní obyvatele na Donbasu, takže nikoho nepřekvapí, když Kyjev nechá oddělat několik stovek dalších vlastních lidí nedaleko Kyjeva, aby se to potom hodilo na Rusy. Ale neudělá se to veřejně u silnice, udělá se to v zákoutí. Proto videa obsahují podle všeho jak skutečné oběti zastřelené Azováky, tak i krizové herce vyskládané podél hlavní silnice po obou stranách. Pamatujte, že nacisté nikdy neměli slitování s vlastním obyvatelstvem. Nerozlišují na přítele a nepřítele. Rozlišují jen podle toho, kdo velí, a kdo plní rozkazy. Rusko prošetří a dopadne na Ukrajině pachatele těchto zvěrstev, členové Azovu se nikde neschovají.

-VK-Šéfredaktor, zdroj: AE News 

3.9 8 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
maxim
maxim
před 1 rokem

Editore, co ten úvodní obrázek článku, co to má znamenat ??? V psychologické válce, kterou západ na opičí úrovni už desetiletí únavně vede se tomu říká podprahové ovlivňování (obrázkem rozbité ruské vojenské techniky v nějaké ukrajinci využité léčce úzké cesty) … To dnešní Seznam Zprávy to jsou jiní kádři psycho války, mají… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Psychologická válka degenerovaných opic, mající za cíl oblbování mas je už dávno profláklá a působí jenom na ty nejdebilnější opice … Hybridní válka dneška definová RF, jejím náčelníkem gen štábu generálem Gerasimovem má jiný a úspěšnější cíl .. Jejím smyslem je podporovat debilitu “elitních opic”, které vedou náš Západ z namyšlených výšin k zemi… Číst vice »

spartak
spartak
před 1 rokem

Nechápu ,co se stalo s naší společností ,že obhajuje nacisty na Ukrajině. Vysvětlení je snad v tom, že 30let masáže pokřivilo soudnost vládnoucí mašinérie.

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  spartak

Zřejmě je vše složitější. V roce 1938 stačilo pouhých 14 dní k tomu, aby byl v Československu zahájen hon na “bezvěrce”.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Vždyť přece víme už z Jugoslávie, co oni dokáží. Viz případ Račak, ale i většina incidentů v Bosně. A u nás máme Vrbětice.

Plebej
Plebej
před 1 rokem

Že jsou ukr. nacisti (vedení na provázcích US/UK instruktorů) ve své podlosti a krutosti bez zábran, tuší asi mnozí. Co si ale může obyč. člověk myslet o poslancích české PS, kteří teatrálně odsuzují masakr v Buči coby příklad “ruských zvěrstvev”? … Ti jsou také bez zábran? Zajímalo by mě, jak pro ono odsuzujícím… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Plebej

SPD – 17 pro usnesení, 1 nepřihlášen, 2 omluveni
(I Tomio Okamura hlasoval pro !)

https://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=78025
https://www.psp.cz/eknih/2021ps/stenprot/016schuz/s016175.htm

adam
adam
před 1 rokem

Pravda o tomto zločinu se možná nakonec dostane na světlo, ale my už dnes víme s naprostou jistotou, že česká vláda se též dopustila zločinu, když na Ukrajinu poslala tanky a další obrněnou techniku. Dočkají se naši viníci soudu? V mých očích ale jsou tito zodpovědní činitelé už nyní obyčejná chátra s krví na rukou…

vachav
vachav
před 1 rokem

Jestliže se obecně říká,že někomu nevěřím ani Dobrý den,pak Angličanům nevěřím ani Dobrý.Pro Spojené kralovství se-ještě více než pro “Česko” hodí to známé:Poturčenec horší Turka.Prostě 51.hvězdička na pruhovaném praporu.Britové jsou historicky největší a stálý nepřítel Ruska(dříve SSSR),kterému nejvíce škodil a škodí.Britové jsou mistři podlosti a prolhanosti,vrahové,co pak vinu házejí na své nepřátele,které potřebují… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 1 rokem

Existuje něco jako křivé obvinění , jestli to je skutečně tak, měli by nést důsledky jak ti co ten masakr provedli, tak ti kteří tyto lži vědomě rozšiřují. a v neposlední řadě i ti, kteří tyto zvěrstva umožňují.