Fialova vláda najímá nové úřadníky pro cenzuru.

Jana Bobošíková v novém “Aby bylo jasno”: Fiala chce další úředníky – cenzory. Za dezinformace mohou Babiš, Kellner, Křetínský a … Rusko.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=T8vf0_y269s&t=8s 

5 2 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem

Dějiny se vrací v cyklech. Ve snu by mě nenapadlo, že na stará kolena opět zažiju padesátá léta, snad ještě s fanatičtějšími “svazáky”. Alespoň tenkrát jako dítě jsem to moc nevnímal. Ředitel mé ZŠ (shodou okolností s názvem ZŚ P. Morozova – jaká to ironie!!) se “politicky” angažoval coby vedoucí fotografického kroužku. Když jsem… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Vlastimil

Tvrzení … Dějiny se vrací v cyklech … lze vysvětlit dvojím způsobem … Za prvé, dějiny se opakují jak psal klasik podruhé jako fraška, dodám že s opačnou “polarizací”, naruby … V současnosti už bysme měli vědět, že jsme na špatné straně, v 50. letech jsme byli na správné … (v USA měli mccarthismus, Záp. Evropa… Číst vice »

Primak
Primak
před 1 rokem

Právě v tuto dobu v okupovaném východním Jerusalemu probíhá pohřeb palestinské journalistky Shreen Abu Akleh zastřelené ve středu izraelskou policií. Nevidím zprávičku a českých medií. Na AlJazeera (a i jiných TV) dávají přímým přenosem velkou účast Palestinců, nesení rakve k hrobu – jak je jejich zvykem, do toho Izraelská policie je rozhání a bije. Ale u nás se… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Primak

Nacista jako nacista! Ať již kdysi v Německu, dnes na Ukrajině či v Izraeli. Jsou z jednoho kadlubu. Jejich árijský či semitský původ v tom nehraje roli. A stejně jako v Německu, na Ukrajině či Izraeli, se každý z nich má za nadčlověka, nejlépe vyvoleného samou Prozřetelností či Jehovou, předurčeného ke vládnutí těm méněcenným (podlidem kolem). Odtušil to již i Lavrov.… Číst vice »