Přiznání. Lhala jsem ráno, lhala jsem v poledne, lhala jsem večer

Přiznání. Ukrajinská ex-ombudsmanka Denisova se přiznala ke svým lžím o ozbrojených silách RF.

Na snímku autorka hororů o znásilňování ukrajinských žen ruskými barbary Ljudmila Děnisová

Ljudmila Denisova, propuštěná z Nejvyšší rady Ukrajiny, připustila, že její příběhy o zvěrstvech ruských vojáků byly vymyšleny.

Bývalá ukrajinská ombudsmanka Ljudmila Denisova komentovala své příběhy o „krutých“ znásilněních, kterých se měli dopouštět ruští vojáci.

Řekla, že když vystoupila v italském parlamentu, viděla tu únavu z Ukrajiny. A tak začala skládat příběhy, aby nějak dotlačila Itálii k rozhodnutím, která Ukrajina a ukrajinský lid potřebují.

„Když jsem mluvila v italském parlamentu ve výboru pro mezinárodní záležitosti, slyšela jsem a viděla jsem tu únavu z Ukrajiny, rozumíte? Mluvila jsem o hrozných věcech, abych je nějak dotlačila, aby udělali rozhodnutí, která Ukrajina a Ukrajinci potřebují,“ 

 

„Možná jsem to přehnala. Ale snažila jsem se dosáhnout cíle – přesvědčit svět, aby poskytl zbraně a vyvinul tlak na Rusko,“ řekla ex-ombudsmanka v rozhovoru pro LB.ua.

Dovolte mi připomenout, že ANI JEDNA zpráva o znásilnění nebyla potvrzena fakty.

Ale v případě Denisové je jasné, že něco není v pořádku s její hlavou. Chcete-li přijít na takové detaily, musíte být perverzní a velice nezdravý člověk. Takové „vynálezy“ se do normální zdravé hlavy dostat nedají, to se prostě nedá vymyslet a normální člověk by to nemohl říkat.

Vlastně za to byla i vyhozena, cituji:

„nepochopitelné soustředění na četné detaily sexuálních zločinů a znásilňování dětí na okupovaných územích, které nebylo možné potvrdit důkazy.“

…. A dámy v bílých šortkách s červenými skvrnami v Evropě se tak moc snažily …

Nenávist k Rusku živená médii a dezinformacemi vedou až trapným a nechutným excesům: demonstrace před velvyslanectvím Ruské federace

Zdroj: https://bit.ly/39oLaAK, pro Pokec přeložila Janinna.

3 10 hlasy
Hodnocení článku
11 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Milan
Milan
před 2 lety

Za tu fotku dík. Furt jsem nevěděl co tím chtěl syn říct, když někom řekl, že má držku jak pytel na zmije a cejtil jsem se nedovzdělaně. A teď to konečně vím!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Můj spolužák a kolega na takové zjevy měl rovněž přiléhavý výraz: má hubu jak tašku na ještěrky.

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Haskuv Duch
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 2 lety

Když jsem byl před dvěma roky na demonstraci běloruských šmejdů proti údajné brutalitě běloruské policii, tak tam byl takový servis, že vás nějaké ty dvě běloruské děvy mohly nastříkat červeným sprejem na kteroukoliv část těla, kterou jste chtěli. Takže to asi vychází z jednotné Sorosovy příručky, jak dělat barevnou revoluci snadno… Číst vice »

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Ale přežil jste to koukám v plné svěžesti. Schválně – vezměte si transparent s nápisem “Ať žije Putin” a vyrazte na Václavák a pak sem napište – tedy jestli budete mít čím, resp. jestli ještě vůbec budete – jak to dopadlo. Šiklo by se mi to do mého srovnávacího průzkumu rozdílů mezi demokratickými a autokratickými… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 2 lety
Odpověď uživateli  Milan

Dnes už by to bylo trošku riziko, ale oni mě tenkrát na té běloruské demonstraci napadli, nejdříve jeden Bělorus to nevydržel a skočil po mě a hned po něm mě začal škrtit policajt. Tady o nás píší, na tričku Putina, atd., kdeže loňské sněhy jsou : https://www.zumpalisty.cz/dva-provokateri-narusili-pochod-za-svobodne-belorusko/?fbclid=IwAR2IlWu8bnl6IdgG0cwk1F4egccuCuT3mLCtYhIaKODghLdG2PHd0L8J-zA

JK
JK
před 2 lety

Zeptal bych se těch “dam v bílých šortkách s červenými skvrnami”, jak se po vyjasnění situace cítí. Jestli se necítí být samy v jistém smyslu zneužity. A jestli si nepřipadají tak trošku jako blbky, které, jak už to někdy bývá, šly svému zneužití vlastní hloupostí naproti. A ta paní ombudsmanka se zvrácenými fantaziemi nevybočuje ze stylu,… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem JK
standa
standa
před 2 lety

Ukrajina, Česko tedy tzv. Západ lže, vyrábí lži a je to pro Západ normou. Nedivím se, že Západu se zajídá pravda a fakta !!! Probíhají soudní procesy se zabijáky a Záapda se dovolává práv pro ně !!! Vraždili na Donbasu, tak je soud odsoudí !

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  standa

A k tomu UK vládní činovnice Trussová (má i docela příznačné příjmení) se dovolává nelegitimity soudu DLR, aby tak (jakože) zpochybnila jím vynesené rozsudky nad zločinci.
Mohla by však doložit, s jakou legitimitou cestují zahraniční žoldáci na Ukrajinu, aby tam pomáhali banderským vyhlazovat ruskojazyčné obyvatele.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Jen taková typická drobnost: Trussová se nyní lehce stáhla a odmítla přijmout příbuzné odsouzených britských žoldáků. Bojí se, že by jí to ubralo na sympatiích u britské veřejnosti, protože má čáku na nástupnictví po Johnsonovi.

Milan
Milan
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Ono je tam vůbec přeh-ovníno. Lejnová… Trusová…

Plebej
Plebej
před 2 lety

Díky za uveřejnění!