Putinova podlá a zákeřná provokace na summitu NATO

Toho Putina je fakt potřeba okamžitě zadupat do země! Hned! Von si parchant jeden nedá a nedá pokoj! Von chce dokonce zjevně zákeřnými kejkly rozhodit i psychiku našich největších hlav, které se právě sjely na summit NATO do Madridu. Opravdu mimořádně zákeřně. To budete zírat, co právě zveřejnil Reuter!

´Russian Salad´ on the menu at NATO summit cafe in Madrid raises eyebrows

 

dle překladače

„Ruský salát“ na jídelním lístku v kavárně na summitu NATO v Madridu zvedá obočí

Russian salad is seen in a menu at the NATO summit media centre restaurant in Madrid, Spain, June 28, 2022. REUTERS/Sabine Siebold

MADRID, 28. června (Reuters) – Zatímco v úterý čekali na příjezd amerického prezidenta Joea Bidena a dalších světových vůdců na přísně střeženém místě summitu NATO na předměstí Madridu, mezinárodní představitelé a novináři byli zmateni, když našli „Russian Salad“ v horní části menu v hotelové restauraci.

Melanž z hrášku, brambor, mrkve a majonézy je základem jídelníčku španělských restaurací, ale před summitem, na kterém se očekává, že Rusko bude označeno za bezpečnostní hrozbu v novém strategickém konceptu aliance ohledně invaze na Ukrajinu, jeho přítomnosti na Ukrajině vyvolalo menu zděšení.

„Ruský salát na summitu NATO? Jsem trochu překvapen tím výběrem jídla,“ řekl novinář Iñaki López španělskému médiu La Sexta.

Zdálo se však, že atraktivně vysoký obsah sacharidů v pokrmu předčí jeho pochybné jméno a údajně se vyprodalo během několika hodin.

Diplomatičtější myšlení bylo aplikováno na menu podávané hostujícím ministrům obrany a zahraničí na banketu v barokním paláci Santa Cruz v centru Madridu v úterý večer.

Jose Andres, španělský šéfkuchař z Netflix seriálu Chef’s Table, který jídlo koordinoval, podával klasickou tapa, ale přidal „rajčatové knedlíky“ a překřtil to na „ukrajinský salát“, jak to dělával ve svých restauracích po celém Španělsku.

Tohle fakt nedokáže nikdo vymyslet!!! Ani kdyby se na hlavu postavil nebo za zlaté prase, jak říkávala moje babička.

Já mohu jen zalomit rukama a bezmocně křičet – týýýýýýýýýýýýýýýýýýý joooooooooooooo! Ty maj ale starosti!!!!!

A jestli s podlým a zákeřným Putinovým trikem, který jistě podplatil šéfkuchaře i vedení té restaurace nebo do funkcí hlavního manažera a šéfkuchaře dosadil osvědčenou dvojku Čuk a Gek, a jestli papaláši NATO a pohoršující se vždycky a jedině správní nájemní propagandisté trpí pohledem na jídelníček, pak je snadná pomoc – ať to NEŽEROU!!!! Ať si skočí do nejbližší sámošky nakoupí pár rohlíků a nějakého místního gothaje a pár lahváčů. Ať to tomu Putinovi natřou!

 

Poznámka Nové republiky:

Španělský kuchař ze Smart food and drinks” by měl vědět, že na summitech NATO se podávají jiné oblíbené speciality. Například “Spálené tousty à la Odessa” na ukrajinský způsob.