Slzy netvora (video 1:34)

Setkání ukrajinského militanta, skutečného monstra, s vojákem DLR, kterého se nedávno pokusil zabít obzvlášť krutým způsobem, skončilo slzami sadisty. 

Televizní kanál Rossija 1 ukázal záběry ze setkání dvou vojáků: jeden bránil Donbas a jeho civilisty před agresí ukrajinských úřadů, druhý dával průchod svým sadistickým sklonům a zasahoval proti bezbranným lidem.

V záběru je ukrajinský mariňák, který vyprávěl, jak krutě se vypořádal s vojákem Lidových milicí DLR.

Ozbrojenci zasadili vojákovi DLR, který byl u nich v zajetí, několik bodných ran. Vojákovi se dlouho a krutě vysmívali.

Voják armády DLR Viktor utrpěl v ukrajinském zajetí hrozná zranění. Probodli mu hlavu, zasáhli mozek a pořezali mu krk, hruď a záda nožem. Skutečnost, že Viktor přežil, je zázrak, říká lékař.

„Vešel jsem dovnitř, šestkrát ho bodl a odešel. Tělo vynesli druhý den, řekli, že je mrtvý“ podělil se o detaily své „statečné“ služby ozbrojenec, který byl nyní sám zajat.

– Podívej se doprava. Vzpomínáš si?
– Vzpomínám si
– Bůh je tvůj soudce
-Ty jsi ho pořezal?
– Ano

Doněcký voják však i přes snahu ukrajinských nacistů přežil. Připomínkou setkání s ukrajinskými monstry zůstaly strašlivé jizvy na hlavě a těle.

Zajatý mariňák byl požádán, aby se podíval do očí muži, kterého nedávno brutálně vraždil. Je zřejmé, že setkání bylo pro sadistu nečekané. Přitiskl se do křesla a provinile sklonil hlavu ve snaze vymáčknout slzu.  Požádal doněckého vojáka, aby mu odpustil, ten odpověděl krátce: „Bůh je tvůj soudce.“

Není divu, že už dlouho říkají, že nemá smysl oddělovat vojáky Ozbrojených sil Ukrajiny a nacistické prapory. V mnohém už se promíchali, „vychovali“ ukrajinské vojáky.

Následující video: zajatý Dmitrij Juvgan, příslušník 46. brigády ukrajinské námořní pěchoty se vyšetřovateli Doněcké lidové republiky přiznává k činu, pak je konfrontován s přeživším domobrancem Viktorem, prosí o odpuštění, pláče. Následuje doktor, který na Viktorově těle ukazuje rozsah zranění včetně poranění hlavy a bodných ran na zádech a ramenou

Zdroj: CargradYTPokec24, překlad Janinna

3.2 11 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
JK
JK
před 1 rokem

Bohužel vůbec není málo ubožáků, kteří pokud získají nad někým absolutní moc, chovají se hůř než zvířata.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

ukrajinská zvěř. Zde v Praze na předvolebním setkání SPD s koncertem skupiny Ortel jeden člověk zvedl ruku s cigaretou a druhý den psaly noviny, že se prý na koncertu hajlovalo a ten dotyčný prý dostal 30 tis. Kč pokuty za to, že jako zvedl ruku s cigaretou a že to mělo připomínat fašistický pozdrav. Na Ukrajině má… Číst vice »

standa
standa
před 1 rokem

Ještě ho nepověsili? Kolik dokonal vražd ? Podle něj se mu jen nepovedla.

vera
vera
před 1 rokem
Odpověď uživateli  standa

Beci, ze se mu nepovedla, a ze je v pruseru.