VIDEO: Ukrajina v Kremenčuku zorchestrovala další fake inscenaci stejně jako v Buči!

VIDEO: Ukrajina v Kremenčuku zorchestrovala další fake inscenaci stejně jako v Buči! Uniklé video dokazuje, že ruské rakety Kaliber zasáhly haly sousedního závodu Kremdash, kde se opravují ukrajinské tanky a transportéry! Nákupní centrum stojí o pár desítek metrů hned vedle závodu a podle recenzí Google je zavřené už 4 měsíce od počátku ruské spec-operace na Ukrajině! Podle Zelenského bylo v nákupním centru 1 000 lidí, ale na rozhlehlém parkovišti jen pár aut! A ukrajinští vojáci v podzemí v Lysičansku z nudy tancují s ukřižovaným Ježíšem, video šokovalo v Polsku katolíky!

Západní média již od pondělí řvou spolu s těmi ukrajinskými jako protržená kvůli požáru nákupního centra Amstor ve městě Kremenčuk na střední Ukrajině. Volodymyr Zelenský nelenil a okamžitě přispěchal s prohlášením [1], že Rusové úmyslně zaútočili na zaplněné nákupní centrum, kde v té době bylo prý 1 000 lidí na nákupech. Západní média i politici okamžitě tento údajný ruský útok odsoudili. Přitom již včera hned od prvních chvil se začínaly objevovat postřehy a názory, že se zřejmě jedná znovu o podvrh a nehoráznou inscenaci kyjevského režimu. A tyto pochybnosti byly v úterý potvrzeny, protože uniklé video z bezpečnostní kamery místního parku s jezírkem zachytilo okamžik raketového úderu a hlavně místo exploze. Níže máte video k dispozici.

(Není-li video přístupné, naleznete jej i zde: https://youtu.be/O0qR9n77b7w)

Ruské rakety totiž prokazatelně dopadly na montážní a opravárenské haly strojírenského podniku Kremdash, tedy Kremenčukského závodu silničních vozidel, což je závod těžkého strojírenství, ve kterém se nyní během války opravují ukrajinské tanky, transportéry a nákladní auta. Kremdash je totiž hlavním opravárenským závodem sesterského závodu KrAZ, známého výrobce především těžkých vojenských náklaďáků.

V závodě se opravuje ukrajinská vojenská technika a není proto divu, že Ruská armáda provedla na závod raketové údery, což video jednoznačně potvrzuje. Níže v tomto článku máte mapu a popis situace. Nákupní centrum Amstor stojí hned vedle rozsáhlého areálu Kremdashe, takže je možné, že termobarická munice, která při úderu raketami Kaliber byla podle videa očividně použita, došlo i k poškození nákupního centra, kusy trosek ze závodu odletěly a dopadly na obchodní centrum a zapálily ho. Na mapě níže v článku je vidět, že nákupní centrum stojí doslova hned vedle areálu montážních hal Kremdashe. Jenže, něco tady nehraje.

V nákupním centru 1 000 lidí podle Zelenského, ale na parkovišti jen 5 aut a 1 dodávka?

Abychom mohli celou událost označit za kolaterální poškození a zničení vedle stojícího civilního objektu v důsledku zasažení objektu tlakovou vlnou a hořícími troskami vedle stojících hal, tak k tomu potřebujeme ještě další informace, že opravdu v nákupním centru opravdu byli lidé, kteří se stali kolaterální obětí tohoto úderu na vedlejší strojírenský závod. A to právě se ukazuje jako největší problém.

Lidé na sociálních sítích si totiž začali ťukat na čelo, že Zelenský už zase mluví z hladu a plácá podivné nesmysly, protože pokud by v nákupním centru bylo 1 000 lidí, potom by na parkovišti před nákupem muselo být doslova narváno k prasknutí zaparkovanými auty. Dole video zachycuje ale jinou situaci. Poloprázdné parkoviště, pár aut, pár čumilů. Spodní video ukazuje pozdější dobu, kdy na místo dorazili už i ukrajinští vojáci.


Stovky aut by musely zaplňovat parkoviště zachycené na videích v okamžiku požáru. Jenže, parkoviště bylo skoro prázdné. Na uniklých videích je možné vidět prakticky prázdné parkoviště, kde se nachází kromě hasičů jen 5 osobních aut a 1 bílá dodávka. A to je všechno. Viděli jste už někdy 1 000 lidí v nákupním centru? A měli jste kde zaparkovat, když byl nákupák takto narvaný? Ano, to je ironická otázka. Ale cemperizátoři určitě vystartují a prohlásí, že Ukrajinci začali nakupovat pěšky bez aut. Tak určitě, to je také možnost, i když hodně nepravděpodobná.

Poslední recenze nákupního centra od zákazníků na Google je stará přes 4 měsíce, od okamžiku ruské invaze už nic, žádný nový komentář

Jenže, takové nákupy pěšky určitě lidem nedělají radost, určitě je to pěkně sere, takže se rádi podělí o své zkušenosti s nákupem v Amstoru. A lidé to opravdu dělali a často, uváděli recenze a komentovali, jak se v Amstoru nakupuje. A komentáře dávali na pravidelné bázi. Jenže, potom se něco stalo. O čem že to mluvím? No přece o službě Google Reviews na internetu. Na Googlu je totiž možné přidávat v mapových podkladech komentáře k firmám a službám a právě v případě Amstoru jde o obrovskou záplavu komentářů. Jenže, ne v poslední době. Pokud v Google Reviews centra Amstor kliknete [2] na “Sort” třídění komentářů od nejnovějších, tak zjistíte, že poslední komentáře tam byly vloženy před 4 měsíci!

A od té chvíle nic, ani jediný další novější komentář. Co to znamená? No přece to, že poslední komentáře tam lidé dávali před začátkem ruské invaze na Ukrajinu. Po zahájení spec-operace se tam neobjevil ale už žádný další komentář. A důvod? Nákupní centrum je podle informací místních lidí na Telegramu již 4 měsíce od ruské invaze zavřené a fungují tam jen některé ty malé okrajové obchůdky se svým samostatným vchodem. A z toho důvodu je na parkovišti prakticky prázdno, jen pár aut zaměstnanců těch malých obchůdků. A i z toho důvodu už nejsou na Google Reviews přes 4 měsíce žádné nové recenze nákupního shopping mallu Amstor. Záhada vyřešena!

Po příjezdu hasičů prázdné parkoviště jen s malým hloučkem civilních čumilů. Ale zato spousta vojáků! Kde je těch 1 000 lidí? A kde jsou jejich auta?

Když začala budova hořet, několik Ukrajinců vběhlo do hořící budovy a zapnuli nahrávání videa na telefonech, aby to jako vypadalo, že uvnitř nakupovali, a že vybíhají ven z kouře. Jedná se ale samozřejmě o inscenace a podvrh, protože pokud někdo v tom objektu zahynul, tak to museli být pouze hlídači, správci budovy, ostraha, případně zaměstnanci či zákazníci těch vedlejších obchůdků. V žádném případě nemohlo jít o otevřené nákupní centrum s obrovským davem 1 000 lidí.

Porovnání velikosti areálu strojírenského závodu Kremdash a nákupního centra Amstor
To by muselo být parkoviště ucpané auty a rovněž těmito lidmi, kteří by na parkovišti čekali na ošetření, anebo by se z nich stali čumilové sledující úchvatný požár. Na místě však kamery zachytily nezvykle vysoký počet ukrajinských vojáků. Co tam dělali? Odpověď je logická, hlídali vedlejší strojírenský závod, kde se opravují tanky a transportéry.

Situační mapka zachycuje pozici kamery v parku (šipka a směr kamery) a křížek označuje halu strojírenského závodu Kremdash, ze kterého vyšla exploze po dopadu rakety Kaliber. Nákupní centrum Amstor je dole hned vedle závodu

Videa z místa ale zachycují kromě nich už jen hasiče a malý hlouček několika lidí. Zelenský je zoufalý a snaží se zinscenovat cokoliv, co by mu přihrálo další peníze ze Západu, další zbraně, další podporu, další sankce na Rusko a další dodávky koksu. Když Rusové provedou úder na opravárenský závod, kde se opravuje ukrajinská vojenská technika, tak to nemůže nikoho překvapit. Ale tvrdit, že v nákupním centru bylo 1 000 lidí, když na parkovišti je prázdno a poslední recenze Amstoru od zákazníků jsou staré 4 měsíce, to už ukazuje opravdu na zoufalství v Kyjevě, už neví, co by si vymysleli.

Ukrajinský voják si v podzemí Lysičansku zatancoval s ukřižovaným Ježíšem Kristem

A zoufalost dopadá i na ukrajinské vojáky v Lysičansku na Donbasu, kteří se skrývají v podzemí a ve sklepech a mají dlouhou chvíli. Uniklé video na Telegramu totiž odhalilo ukrajinského mladíka s copánkem v ukrajinské uniformě, který na píseň Bohemian Rhapsody od kapely Queen z audiopřehrávače tancuje s maketou ukřižovaného Ježíše Krista. Jedná se o jakousi papírovou maketu, resp. figuru Ježíše Krista z kartonu, se kterou mladík tancuje a ostatní ukrajinští vojáci se tomu smějí. Video vyvolalo v Polsku na sociálních sítích hotový poprask, protože se jedná o rouhání a znesvěcení Krista, což ale může být způsobeno psychickými problémy ukrajinských vojáků.

(Video najdete také zde: https://youtu.be/QHFgfBQKXpY)

Těm prostě na frontě tzv. přeskočí a snaží se odreagovat všemi možnými způsoby od hrůz války. Každopádně tancovat s podobiznou Ježíše Krista je opravdu za hranou, protože zesměšňování Krista je jedním z projevů ďábla, resp. projev jeho vlivu na člověka. Válka odhaluje charaktery lidí a někdo to neustojí a tancuje s Kristem jako blázen, někdo se sjíždí na koksu a někdo ve válce prostě vidí jen další kšeft. Každopádně úder ruskými raketami na závod Kremdash nezpůsobil požár zaplněného nákupního centra s davem 1 000 lidí, ale podle všeho jen požár už 4 měsíce uzavřeného centra. Taková jsou fakta.

Autor: -VK- Šéfredaktor AE News

2.9 9 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kolokol
kolokol
před 1 rokem

Jen nechte být, spousta lidí to spolkne i s navijákem, jako tu Buču. Tam to ale náckové zpackali, tak s tím raději dal majnstrým načas pokoj. Ale protože paměť davu nepřesahuje jeden měsíc, už s tím znovu vylezli a přidali k lepšímu. Mimo tohle konkrétní téma. Jak to s Ukrajinou dopadne jasně předpověděl v kratičkém videu Nikolaj Starikov… Číst vice »