Jindřich Kulhavý: FARMÁŘI V EVROPĚ SE BOUŘÍ, KDY SE PŘIDÁME MY?

EU: Holandští farmáři se vzepřeli Green Dealu a již skoro měsíc jsou jejich traktory koloritem místních měst.

Přestože se blíží období sklizní, v obchodech zůstává plno regálů prázdných a farmáři prodávají produkty svých farem přímo na ulici. Dávají tím najevo dvě věci. Za prvé ukazují, jak by mohly supermarkety vypadat bez jejich práce, na druhou stranu nechtějí obyvatele Holandska nechat vyhladovět a dodávají své kvalitní výrobky na trhy. Blokací některých dopravních tepen a skládáním hnoje před vládní úřady tak vcelku kultivovaně poukazují na to, jakou špínu politici a klimatohysterici vytváří, když v rámci ničím nedoložených teorií o potřebě zachránit planetu před přehřátím chtějí omezovat zemědělskou činnost a výrobu kvalitních potravin.

Jak už víme, za částí likvidace nizozemských farem není jen snaha snížit emise dusíku a CO2, ale také zájem Billa Gatese, který by tam rád místo rozsáhlých chovů hospodářských zvířat pěstoval své geneticky upravené potraviny. Gates se v těchto oblastech, jak v obchodní, tak i v zeměpisné, velmi angažuje a všichni víme, že proslulý ,,filantrop“ je prostý grázl toužící po přeměně světa dle svých představ. Nedávno již poněkolikáté nabídl většinu svého majetku k záchraně světa, přičemž se mu vždy podaří jej spíše navýšit. Všechny ty jeho fondy, nadace a podobné organizace fungují jako továrny na výrobu peněz, zároveň se podílí na totální devastaci lidstva. Gatesovi už nelze věřit ani slovo vypuštěné z jeho úst. Tento gauner profitující na závislosti na počítačích, kterou se mu podařilo spustit na celé planetě, později přešel do farmacie, kde se zaměřil na občas až vraždící vakcinaci, angažuje se v produkci geneticky upravovaných produktů určených k výrobě potravin a všeobecně škodí všude tam, kam dosáhne jeho vliv.

Holandská vláda se tedy nyní otřásá v základech. Devastace místních farem, kterou plánuje, přinutila jejich majitele k protestu, ke kterému se přidali již i němečtí zemědělci hospodařící na polích a statcích v blízkosti holandských hranic. Nejsou jediní, italský Milán zaplavily traktory a další zemědělská technika. Důvodem je uvědomění si toho, že snaha nizozemské vlády omezit živočišnou výrobu je předzvěstí pokračujícího postupu i ostatních eurounijních vlád. Jak víme, i u nás došlo v nedávné minulosti k rušení mnoha chovů hospodářských zvířat, což vede k výraznému zdražování masa a přesvědčování nás, jak vynikající jsou pražení cvrčci. Posledním počinem bruselských šílenců je směrnice nutící chovatele drůbeže registrovat každý i sebemenší chov. De facto by každý příslušník drůbežího národa měl dostat vlastní občanku a je otázkou času, kdy vajíčko bez razítka bude určeno k likvidaci. To berte jako nadsázku. Nicméně šílenství vedené ve jménu záchrany planety zvané Green Deal je v plném proudu a naše vláda se mu podřizuje stejně jako ta holandská. Držíme všem bouřícím se farmářům palce a myslíme si, že by se k nim ti naši měli brzy přidat. Samozřejmě s naší podporou.

Vraťme se domů. Opět v rámci Green Dealu pokračuje i naše devastace. Výmluvy na ukrajinskou krizi, která údajně vede k všeobecnému zvyšování cen, je již ohraná písnička. Rusko se k Evropě chová lépe, než Evropa k němu. Méně trpělivý vládce, než je Vladimír Putin, by dávno uzavřel všechny kohouty, přes které na zbytek kontinentu proudí plyn, ropa, ale i další komodity. Je vcelku snadné nechat Evropu vyhladovět a zmrznout. Jenže on to dělat nemusí, eurounijní politici to pomocí sankcí a vyzbrojování Ukrajiny dělají za něj. Došlo to tak daleko, kdy byly některé státy varovány před dalšími dodávkami zbraní na Ukrajinu a hrozí jim reálná možnost zásahu vojenských sil ze strany Ruska. Jestliže Fialova vláda de facto vyhlašuje opakovaně válku Rusku a svým jednáním nás zatahuje do ozbrojeného konfliktu dějícího se daleko za našimi hranicemi, musíme očekávat trest. Jeden je v podobě nedostatku plynu a ropy (byť ta všude ve světě zlevňuje a vysoké ceny na pumpách dávají možnost obrovského výdělku rafinériím a jejich majitelům). Ten druhý trest si ani připustit nechceme, jen připomínáme, že ruské zbraně jsou na technické špičce a mají možnou působnost po celé planetě.

To je jen vsuvka, protože Rusko je náš mnohem menší nepřítel (respektive ono jím není vůbec, ten dojem vytváří liberální média a zaprodaní politici), než bruselská nomenklatura a její plány na likvidaci uhlíkové a dusíkové stopy. Přitom víme, že CO2 i dusík jsou velmi potřebné složky k lidskému životu a existenci přírody. Zároveň lidé potřebují mít co jíst a snaha elit vyhubit Evropany, kteří se na znečištění planety podílí nejméně ze všech světadílů s výjimkou Austrálie a Antarktidy, má úplně jiné důvody než ochranu klimatu. Z té se udělal pouze kšeft, kterému se farmáři postavili. Bohužel je tu riziko, že dopadnou podobně jako truckeři v Kanadě. Je s podivem, že se naši zemědělci tváří, jako by se nic nedělo, protože se to bude týkat brzy i jich.

Pravdou je, že v Holandsku je farem mnohem více než u nás a tamní chovy jsou podstatně rozsáhlejší. I proto my tolik potravin zbytečně dovážíme. Cestovní pasy masa u nás prodávaného jsou plné razítek z mnoha destinací, někdy je až divné, kolik zemí daná ,,flákota“ procestovala. A podobné je to i s dalšími výrobky. Vše souvisí se vším. Demonstrace v Holandsku a dalších zemích, vojenská operace na Ukrajině, Gatesem geneticky upravované ,,biopotraviny“, nepokoje v mnoha částech světa. Zdá se, že logika a přirozenost byly zatlačeny do kouta a priority lidstva se změnily, přičemž tou hlavní je sebedestrukce. 

Autor: Jindřich Kulhavý, zdroj: CZ24

 

Poznámka Nové republiky: 

Autor se hluboce mýlí, když “lidstvu” podsouvá touhu po sebedestrukci. Ona destrukce Evropy prostřednictvím bruselské nikým nevolené byrokracie je dirigována administrativou Spojených států. V České republice jí podléhaly více méně všechny vlády po roce 1989. Dovedly nás postupně do koloniální závislosti na tzv. Západu při současném zničení celé struktury českého průmyslu, která se na našem území tvořila dlouhých 200-250 let. Vedle toho souběžně dochází k vážnému narušení samostatnosti výroby vlastních kvalitních potravin. Obdobně je to i s naší energetickou bezpečností a soběstačností. Docílily toho prostřednictvím zhloupnutí společnosti, na kterém zapracoval nejen úpadek českého školství, ale především média hlavního proudu včetně těch, která si říkají “veřejnoprávní”.  Kolaborující “politické elity” jsou jen špičkou ledovce našeho morálního a společenského úpadku.

-vd-

 

 

5 2 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 1 rokem

Výborný a bohužel pravdivý článek autora,podložený fakty.A co se týče té poslední věty a následné poznámky NR v první větě,o tom by se dalo polemizovat.Pokud se totiž lidstvo nepokusí zlikvidovat primární příčinu všeho zla na Zemi,a tou je parazitní a kontraproduktivní systém-kapitalismus,tak k té”sebedestrukci” nebude brzy tak daleko!

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem

Plně souhlasím s poznámkou Nové republiky. Tam to autor vyjádřil přesně a je mi z toho zle!

vaclav
vaclav
před 1 rokem

Naprosto souhlasím s komentářem redakce . Jinak ten článek je jen k oblbnutí lidí, kteří věří povrchním informacím.

eFPe
eFPe
před 1 rokem

Bude se stávkovat ale nezmění se nic. Nikdo tu EU netransformuje bo to nejde, nikdo z ní nevystoupí,Protože to si ti nahoře ohlídají VŠEMI prostředky.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

Je to sice mocenský kolos ale na hliněných nohou a ty se začínají drolit.
Otázka času (možná že už co nevidět?) uvidíme.