NECHÁME POBALTSKÉ ŠTÁTY VYPROVOKOVAŤ JADROVÚ VOJNU?

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha

převzato

Lotyšsko plánuje zbúrať takmer 300 sovietskych pamätníkov. Litva bráni Rusku v prechode na vlastné územie do Kaliningradu. Pobaltie dočista zošalelo.

1. Toto sú také strašné provokácie voči Rusku, že sa nahlas pýtam – dostali Pobaltské štáty pokyn, aby spustili tretiu svetovú vojnu?

2. Lotyšsko nemá ani 2 milióny obyvateľov a z toho je štvrtina Rusov. To naozaj dopustíme, aby takýto trpaslík spustil jadrový konflikt?

3. Litva má vyše 2,5 milióna, ale takisto provokuje Rusko ako jadrová veľmoc. Ak európskym mocnostiam záleží na mieri, mali by Litvu aj Lotyšsku okamžite upratať.

4. Rúcanie sovietskych pamätníkov je level Talibanu. Červená armáda bojovala proti fašizmu. A padlí hrdinovia z druhej svetovej vojny nijako nemôžu za to, čo sa dnes deje na Ukrajine.

5. Ak niekto má potrebu rúcať sovietske pamätníky, znamená to, že sa hlási k tomu, proti čomu Sovieti bojovali – a to bol fašizmus. Stáva sa z Lotyška oficiálny fašistický štát?

6. V Lotyšsku sa pravidelne organizujú pochody za nacistických vojakov. Podobne ako na Ukrajine, kde banderovci organizovali fakľové pochody.

7. Dokedy sa bude EÚ prizerať tejto nacifikácii Pobaltia? Pri Ukrajine sa to veselo ignorovalo a dnes na Ukrajine drvivá väčšina národa obdivuje Banderu a jeho fašistické zločiny. Gratulujem.

8. Rusko je mimoriadne háklivé na obete druhej svetovej vojny. V tejto vojne zomrelo 27 miliónov obyvateľov ZSSR, z toho väčšina bola etnických Rusov. Čuduje sa niekto Rusom?

9. Viete si predstaviť, že by Lotyši začali rúcať židovské cintoríny? Alebo šíriť protižidovskú nenávisť? Okamžite by boli označení za fašistov – prečo ten dvojaký meter pri Rusoch?

10. To, čo sa dnes deje v Pobaltí, je mimoriadne nebezpečné. A ja mám obavy, že toto by si tri pobaltské machuľky nedovolili bez súhlasu Veľkého brata.

11. Pobaltie je vojensky kompletne v rukách NATO, respektíve Američanov. Logicky sa pýtam – využíva Amerika Pobaltské štáty na to, aby spustila tretiu svetovú?

12. Mimochodom, čo myslíte, kde by sa takáto vojna odohrávala? Žeby v Európe?

13. Nenechajme fašistov, aby nás zatiahli do vojny proti Rusku. Niekomu to možno vyhovuje, ale Európu by to zničilo. Už navždy.

14, Aj na Slovensku žijú barbari, ktorí by hádzali na Moskvu atómovky, zakazovali ruskú hudbu či ospravedlňovali banderovské peklo.

15. Dokonca sa nájdu aj takí, ktorí ničia sovietske pamätníky ako Naď či vyznamenávajú fašistov ako Čaputová. Ženú nás do vojny, o ktorej všetci vieme, že by bola – posledná.

Fašisti všetkých krajín, zapíšte si už konečne za uši – ľudia chcú mier!

Ľuboš Blaha

místopředseda strany Směr -sociální demokracie  a poslanec NRSR

 (Publikováno na sociální síti Telegram) 

 

Foto: V Rize se každoročně konají pochody veteránů SS a jejich příznivců

2.8 9 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 1 rokem

Naprosto souhlasím s autorem článku. Konečně bychom mohli ty naše zrůdy(vládní) poslat tam kam patří – …………

Vendol
Vendol
před 1 rokem

S bodem 4 bych si dovolil nesouhlasit. Tedy s tím, že odstraňování sovětských pomníků je “level Talibanu.” Asi to nevíte, ale na území Afghánistánu je spousta pomníků padlých sovětských vojáků, kterých se ale Taliban ani nedotkl. Taliban je ortodoxní islámské hnutí, které respektuje hroby padlých. I hroby nepřátel.

Rob
Rob
před 1 rokem

Jsou to fašisti! A lidi se jich bojí. A oni vědí, že se jich bojí, proto si čím dál víc dovolují…

K Vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět doma se založenýma rukama
Edmund Burke

spartak
spartak
před 1 rokem

Myslím si ,že Rusko hledá cestu ,jak se postavit nacistům v Pobaltí a Ukrajina je první krůček.Polsko,Ukrajina i Pobaltí vsadilo na USA ,tak se nyní rozhodne přetlačovaná .

vachav
vachav
před 1 rokem

Vše se děje dle scénáře z Bílého domu.USA jsou říší zla a darebácký stát,který je škodící pro přežití lidstva.