Soudce Štěpán Výborný se dopustil lži a dalších falešných tvrzení

Majitelé stále cenzurovaného webu agentury EXANPRO se brání lživým tvrzením soudce Štěpána Výborného, bratra lidoveckého prominenta Marka Výborného

Agentura EXANPRO
Agentura EXANPRO

Senát Městského soudu v Praze v čele s předsedou senátu Štěpánem Výborným vydal rozhodnutí k žalobě, ve které jeden z občanů žaloval státní subjekty za zásah do jeho práv na přístup k informacím na zablokovaných webech. Senát sice žalobu odmítl, protože shledal, že nebyly splněny zákonem stanovené podmínky, aby se mohl žalobou zabývat
věcně, avšak přesto se ve svém usnesení k této žalobě poněkud rozepsal. Jedno z tvrzení senátu je následující:

„Soudu je obecně známo, že veškeré internetové stránky, jejichž »vypnutí« žalobce rozporoval, byly nadále dostupné pod jinými koncovkami, tj. na jiných internetových doménách. Uživatel internetu, který chtěl tyto informace nadále přijímat, je tedy
mohl nadále získat.“

A právě toto tvrzení je jednoznačně lživé, neboť já jako provozovatel zablokovaného webu Exanpro.cz, který byl explicitně uveden v usnesení senátu, jsem nikdy nepřešel na
jinou doménu ani jsem nezměnil doménové jméno. Jak může soud lživě tvrdit, že se tato dostupnost týká veškerých „vypnutých“ webů, a jak může soud vůbec říct, že je soudu
něco obecně známo, když to, co mu má být známo, není pravdivé, ale naopak lživé?

Soudce Výborný se v usnesení senátu kromě uvedeného lživého tvrzení podepsal pod další falešná tvrzení vztahující se k procesu zablokování prvních osmi webů včetně webu Exanpro.cz. Ale už jenom to jedno uvedené lživé tvrzení činí z celého usnesení nevěrohodný dokument a z jeho autorů nespolehlivé či nedůvěryhodné osoby. Ale s tím se samozřejmě nespokojíme a celé usnesení senátu Městského soudu v Praze podrobíme odborné analýze, přičemž její výsledky budou doplněny do podaného trestního oznámení č. 001/2022 (viz
předchozí příspěvky).

Usnesení senátu je příhodným podnětem k tomu, abychom už tak obsáhlé a detailní trestní oznámení odborně doplnili o pochybná a nepravdivá tvrzení soudu včetně prokázání jejich falešnosti, a tím celý trestně právní proces připravili i na takovýto přístup soudů, který v tomto případě neshledáváme jako nestranný a spravedlivý.

Nutno podotknout, že soud nemusel sdělovat své stanovisko k zablokování webů, když příslušnou žalobu odmítl a věcně se jí nezabýval. Přesto z nějakého důvodu svým stanoviskem podpořil v zablokování webů státní subjekty. Ten důvod je poměrně zjevný a my ho rozebereme v odborné analýze usnesení senátu.

Pro úplnost doplňujeme, že soudce Štěpán Výborný je bratrem poslance Marka Výborného z KDU-ČSL, což je strana vládní koalice neboli onoho spletence čtyř politických stran a jednoho hnutí.

Zdroj: Agentura EXANPRO

4.8 5 hlasy
Hodnocení článku
14 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Kreténismus chlapce v taláru je očividný. Není přece možné, aby si vzdělaný člověk neuvědomil, že posvěcením takového svinstva pouze posloužil těm co přijdou po těch dnešních blbech. Konkrétně až tedy přijde jejich oblíbenec Okamura bude moci zlikvidovat všechny Bakalovo pohůnky. (né že by jich byla škoda) – přečtete si to jinde. Ostatně… Číst vice »

maxim
maxim
před 1 rokem

To tak v životě bývá v “elitních rodinách”, tatínek JuDr.Výborný debil, synáčkové též, ta debilita je přenášena “učením” z generace na generaci … A společnosti, které už staletí využívají státoprávní formu “právního státu” vytvářenou debilními právníky nabiflovanými debilním zprzněným liberálním nepřirozeným právem (které se ale vydává za přirozené) jsou též debilní … Joo…., Kléma… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Zapomněl jste, že všichní tři Výborní jsou křesťané. Katolíci. Proto jsou na vysokých postech a proto si s nami dělají, co je napadne.

vachav
vachav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

Flanďáci z KDU-ČSL jsou ještě větší neštěstí pro tento stát než kreatury ze zločinecké organizace ODS!

maxim
maxim
před 1 rokem
Odpověď uživateli  maxim

Oba máte správný “politický” názor, KDU-ČSL (a jejich bratrská TOP 09) a k nim STAROSTOVÉ jsou stejná parazitická pakáž debilů, KDU-ČSL a TOP 09 mají zajištěnu neomezenou a dlouhodobou pastvu na církevních restitucích, STAROSTOVÉ na rozpočtovém hospodaření krajů, měst a obcí … Ostatní strany mají to parazitování nestálé a pracnější, parazitují jenom když se dostanou k vládnutí na… Číst vice »

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem

Holt – já na bráchu, brácha na mě!! A takovou špínu a svrab tu trpíme!

standa
standa
před 1 rokem

KDU-ČSL podporuje cenzuru v Česku ! Hnus !

cablik
cablik
před 1 rokem

No jo v liberální totalitě platí zákony jen pro obyčejné lidi vypnutí webů je cenzura a to neokecají žádným blábolem. Bratříček určitě rád pomohl těm svým a poškozené weby fungují dále jinde.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem

Včera nám sdělovací prostředky pravdy a lásky rozechvěně sdělili, že odporní hackeři blokli servery ŘSD a chtějí nějaké prachy. Hm… Ne-slavnému ředitelství bych chtěl doporučit, přesně ve stylu soudce Výborného, ať si to přečtou a napíšou jinde, když jsou bloknutí. Ať si zařídí přechod na jinou doménu, pod jinou koncovku. Nedá se odpovědět… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem Haskuv Duch
Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Pěkně zhodnoceno.

vera havrankova
vera havrankova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Tedy pane Duchu, to je skvělý postřeh a doporučení! Klobouk dolů!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vera havrankova

Děkuji. Přesně takto, ve smyslu úžasných myšlenek velkého Výborného právníka, by měl být vykládán jakýkoliv hackerský útok na vládní organizace, všechna ministerstva zbytečností v čele s MO / MV, zbytečné instituce, neziskovky, TV, Ro a podobná šikanující a propagandu šířící zařízení vč. internetových (pane Šafr, na vás bych málem zapomněl). Samozřejmě – blokace nemocnic,… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Blokování/cenzura veřejné výměny svobodných názorů je hovadství stejné.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Jak velký je on a jak velký je Víťa.