Graf na tento den – Rakušane táhni!

Včera jsem vypustil dva grafy popisující co přinesl výzkum veřejného mínění ohledně dvou fundamentálních otázek bytostného významu pro Českou republiku
1- jak voliči hodnotí energetickou „politiku“ Fialova spolku ze Strakovky – 2- zda voliči tomuto spolku důvěřují nebo ne.
Výsledky jednoznačně potvrdili to, co si myslíte vy sami i co píše tenhle malý blog.

Nicméně Český rozhlas Medianu zadal ještě další otázku na níž stejný průzkum také odpověděl. Zněla takto:
Měl by podle vás Vít Rakušan i po rezignaci Petra Mlejnka z čela rozvědky vyvodit politickou odpovědnost za jeho prosazování (nominaci) a odstoupit z pozice ministra vnitra, jak požaduje opozice?
A výsledek?

Výstřižek

Za mne zcela jednoznačné! Prostě těch co si myslí, že tenhle vůdce loupežnické roty jménem STAN už měl být dávno na politickém mrchovišti a těch, co jsou názoru, že je právě asi tak čyas jej naložit na kárku a tam odvézt je 56% . Zatímco jeho fandů jen 11% a těch, kteří ho z nějakého, mně nepochopitelného důvodu ještě hodlají tolerovat, pak procent 16! Dohromady ani ne polovička těch, kteří ho chtějí vidět na tom politickém mrchovišti!!!

Ovšem ti jedině a vždycky správní nám obratem ruky vysvětlí, že to vlastně s tím Rakušanem není zas až tak špatné, protože celých 17% neví, jak se k němu postavit a proto je prý postoj veřejnosti nejednoznačný!!! Tak ono 56% proti není jednoznačné???? A co potom jednoznačné je?????

Holt vždycky lze všechno okecat nebo to alespoň zkusit!!!

Ale je fajn, že ČRo tenhle průzkum, když už ho zaplatil, nezatajil!

Nicméně, když už jsme opět u kauzy Hluboček, Rédl/Mlejnek a spol. tak se nelze nedotknout odstřelení Wildumetzové, co by místopředsedkyně sněmovny. Pětihlavá saň ji demonstrativně nařídila, že buď sama odstoupí, nebo že jí místopředsednickou funkci prostě vezme za použití 108. Protože prý měla mafiánské kontakty.

Předesílám, že tahle dámička patřila a patří k mým velmi neoblíbeným zjevům v politice. Dříve ODS, pak přeběhnutí do ANOšéfe a tak věrná hlasovací loutka. Nic, co by mi imponovalo.

A teď k těm mafiánským kontaktům. Jeden z Hlubočkovy gaunerské party byl svědkem na svatbě Wildumetzové a snad se podílel i na křtu jejího dítěte. Dodejme, že tenhle dotyčný, podle všeho velmi spolupracuje v současnosti s policií na rozkrytí celého případu. Ale to nic nemění na tom, že jde o gaunera.

Jenže on NEBYL přítelem Wildumetzové, nýbrž JEJÍHO manžela! A proto MUSELA s ostudou jít. Kvůli tomu, že její manžel před svatbou se svou ženou se s kýmsi přátelil!!! Tak manželka je také gaunerka. Dlužno dodat, že zatímco ona je u Babiše, manžel je/byl dál členem ODS a to důležitým v ranku regionu! Nevšiml jsme si, že by rezignovalo karlovarské krajské vedení modroptáků, jehož součástí snad i Wildumetz byl. Nevšiml jsme si, že by ho hlavní stan ODS rozpustil, protože kdo ví, co se ještě objeví!!! Není známo, že by Wildumetz byl vyloučen z ODS! Ovšem stejná ODS tvrdí, že Wildumetzová je nepřijatelná v čele sněmovny.

Ačkoliv ona od gaunera NEDOSTALA žádný šifrovaný telefon, natož, aby ho používala v komunikaci s ním, byla-li jaká. Podobně ona mu, ani nějakým jeho kontaktům NEZPROSTŘEDKOVALA žádná koryta nebo kšefty. Ale musela jít! Zatímco Rakušan, co dosadil proti jakémukoli zdravému rozumu do funkce Mlejnka, navíc bez dostatečné prověrky, požívá plnou důvěru ODS!!!! A jejího předsedy! A koloritem pak skutečnost, že Rakušan, o němž si 56% voličů myslí, že včera bylo pozdě aby doministroval, jaksi nemá problém s tím, že Gazdík je dál poslance, a Polčák europoslancem za STAN, i když oba se hlavním gaunerem Hlubočkem dlouhodobě kámošili a on jim dal, také dávno a dávno ty šifrované telefony. Aby s ním mohli poplkat o počasí a holkách. Nejspíš tedy! Já bych pochopil odstřel Wildumetzové jakkoliv nemůže za výběr přátel svého manžela, zejména z doby před svatbou, kdyby Gazdík a Polčák složili mandáty. Pak bych ani neceknul. Ale takhle?

Nicméně nejdůležitější je to, že jasná většina voličstva s i myslí, že je třeba Rakušana vykopnout z Kachlíkárny vysokým obloukem a to okamžitě! Ale když se to nestane? No, s uvážením, že za dva týdny jsou komunální a senátní volby? Taky dobře!!!

Jen ať si Fiala Rakouše ještě suší!!!! Pevně věřím, že to pětihlavou saň bude stát nějaké hlasy! Čím více, tím lépe!

Rakušane vydrž!!! Ještě pár dní vydrž!!!! Na nějaký průzkum nic nedej! Postoj veřejnosti je stejně prý nejednoznačný! Vydrž! Aby jednoznačný za 14 dní byl! Vydrž!

5 6 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Rakušan patří mezi politiky, kteří, kam přijdou, tam škodí ! A je tragédie, že přišel na ministerské křeslo. Doufám, že bude vymeten. A nejen on.

jbskalensky
jbskalensky
před 1 rokem

Manžel paní Mračkové Vildumetzové se jmenuje Mračko. To jen pro pořádek . Jinak se dá s článkem i souhlasit.

cablik
cablik
před 1 rokem

I kdyby nekradli tak podporují ideologie které jsou pro nás zhoubné a proto musí pryč a že kradou tak to je dobře že jim padají preference

spartak
spartak
před 1 rokem

Budu se znova opakovat. Politika se stala kšeftem a voliči jsou stejně finančně zainteresovaní. Jaký obrovský rozdíl proti socialismu!