Kosa zostra: Ne/vtip na tento den

Tajné služby už  mají nezvratné důkazy, kdo poškodil a čím Nordstreamy. Kosa také. Díky JW. Ale podle mne to musel získat nejmíň od statečného plukovníka K. Jeho hoši zloducha přistihli při činu!

A v přísně tajném  spisu stojí:

Putin z bažin
po moři se plíží,
Putin z bažin
potrubí  se blíží,
Putin z bažin
už si zuby brousí,
Putin  z bažin
už se roury hroutí!

A ještě jedna informace – ti dva u něj jsou  určitě  Čuk a Gek z Vrbětic a  Salisbury….

5 5 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

No jasně. Vachmajstr Koudelka zjistil, že se teroristi den před tím v Putimské hospodě ožrali a vykládali starousedlíkům jak tu rouru přefiknou. Závodčí Rakušan a Gazdík potvrdili, že dva rusky mluvící, okolo poledního vyrazili hup-cukem z Putimského nádraží přes Zdice směrem na Dánsko.

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Všechny indicie naznačují, že v tom má prsty nejhorší terorista světa, Usáma bin Biden.

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Hokarc

I tomu se dá věřit.-idioti z USA ho hodili do moře a to zacelilo jeho rány a nyní se potuluje po dně a hledá další možné útoky- ale je mi záhadou, proč se nesnaží proti USA?

Rob
Rob
před 1 rokem

Podpis: rtm. Koudelka

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Díky Sikorkému a jeho prohlášení na Twiteru, že děkuje USA za dobře odvedenou práci, už to nikdo neokecá a nepřesvědčí davy o tom, že to udělali Rusové. Sikorský je ještě větší blbec, nežli jsme doufali.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

A nejen to. Biden před Ruskou operací vyhrožoval, že pokud Rusko napadne Ukrajinu, nebude dále existovat žádný Nord Stream 2 a na otázku jak by to mohli udělat, když je to pod Německou kontrolou odpověděl, ujišťuji vás, že to můžeme udělat…: https://www.youtube.com/watch?v=oSPfXLPUJHM A navíc, tihle zločinci nad touto oblastí uspořádali námořní cvičení:… Číst vice »