ODS odchází po ČSSD do věčných lovišť

Historie ODS je velmi poučná. Od druhé vlády obojetného činovníka Klause platí, že každá koaliční vláda vedená členem ODS skončila podrazem z vlastních řad.

Václav Umlauf
Václav Umlauf

První vláda ruského činovníka (latinsky: agens) začala tím, že Československo neústavně rozdělil a maso zbylého medvěda rozporcoval mafiánům a stranickým kamarádům skrze kupónovou privatizaci, pro změnu na americký způsob. Tak se Klaus stal i aktivním činovníkem USA (latinsky: agens). K rodinnému štěstí už nic nechybělo, jen založit politický rodinný klan, který by vládl jako známé rodiny v USA. Zajímalo mne, zda se to povede, viz článek Disneyland klausovské dynastie. Zakopaný pes celého systému byl v tom, že každý partajník prodával každého a přitom společně prodávali celý stát. Na rozdíl od socdem jej neprodávali přímo, ale skrze vlastní podnikání. Přímý prodej “společné věci” (res publica) je bohužel strašně vidět. Zvláště, když v koalici s pravicovými zloději okrádáte chudé lidi a jste politicky drzý a přitom hloupý jako opice. To byl konec socanů, odešli do věčných lovišť. Zbylo něco málo miliónového majetku a zajímavá partajní značka, o kterou se nyní vede boj v rámci agentů české chobotnice a jejich prediktorů v rámci Deep state. Po prohrané válce na Ukrajině jsme v pořadníku na frontu, takže modernizovaní socani zase budou mít koho prodávat jako kanónenfutr, až bude třeba. Konec socanů komentoval článek Volby 2018: Miliardář Babiš nahradil levici a upevnil korporátní fašismus.

A nyní k ODS, která nakradla v privatizaci, vzala do mafiánského souručenství zlodějů celý majetek státu, urvala z něj maximum pro sebe a pro západní chlebodárce. Střední třídě nechala v rámci neoliberální kapačky (Trickle-down economics) nepatrný zbytek bohatství. Ale střední střída byla vděčná i za to málo. Vzorně se snažila a pilně šlapala po krku všem sockám, aby se dostala na šprušlích (sorry, skrze mobilitní kanál) až do vysněného klubu jednoho procenta. U zrodu ODS je tedy trojí lež a trojnásobná iracionalita bezbřehé chamtivosti, která charakterizuje českou mafiánskou pravici:

  • ideál minimálního státu, který maximálně rozkrademe pro sebe;
  • iluzi sociálního smíru vytvořeného zcela rozkradeným státem, který bude maximálně sociální;
  • iluzi věčného neoliberálního nebe na zemi, kde ideální jedno procento vládne ve prospěch všech asociálních pravičáků.

Tyto miny stály u zrodu ODS a nyní vybuchly všechny tři najednou. Výsledkem je zničení střední třídy, která slepě věřila vlastním pravicovým zlodějům. A tito zloději a lháři poslali střední stav podle výše uvedené tříbodové logiky na ekonomické popraviště. Partajní systém ODS popsal článek Dopis bývalým kámošům od modrých strak z roku 2016. Bývalý kámoš i já jsme věděli už tehdy, že nastal Konec starých partajních časů.

Historie ODS je velmi poučná. Od druhé vlády obojetného činovníka Klause platí, že každá koaliční vláda vedená členem ODS skončila podrazem z vlastních řad. Slavný sarajevský atentát rozjel celou sérii vzorným způsobem, kdy povedeného tatíčka zradili jeho vlastní partajní synátoři Ruml a Pilip. Klaus dlící v Sarajevu dostal svých sedm odéesáckých kulí, přesně podle Švejka. Socanský šíbr Zeman pak s podporou ODS vytvořil model oposmlouvy, která zničila zbytek demokracie. Intermezzo Paroubkovy vlády vynecháme a přejdeme k vládě modrého “chlapa s gulama”. Svěží vánek Topolánek byl svržen dokonce během českého předsednictví EU. A Nečasova vláda skončila nenasytností jeho milenky pro dámské kabelky.

Nástup brněnského klausovce Fialy jsem komentoval v článku Parlamentní volby 2021: Od profesorské chudoby k profesorské bídě. ODS pod jeho velením vytvořila systém, který nazývám Čechistan. Jeho charakteristiky jsou následující:

  • ideologická zabedněnost nejvyššího, tj. profesorského stupně, po léta pěstovaná ve skleníku sorošovských neziskovek;
  • přímá vláda mafiánů, kteří se dostali na nejvyšší pozice, ve STANu velmi rychle a v Babišem vyrabované ODS postupně zrychleně;
  • rozpad neoliberálního systému daný válkou na Ukrajině;
  • přímý tlak imperiálního prediktora na evropské východní kolonie, které musí šlapat vodu, tedy válečnou ekonomiku.

Za těchto neblahých okolností ODS udělala nutně a nevyhnutelně to, co má v genetické výbavě od svého vzniku. Musela zradit střední třídu, ze které udělala socky. Pak je pochválila za to, že budou mrznout, třít bídu s nouzí a budou se sprchovat jednou za týden.

S pobavením jsem čekal, co udělá Blažek jako ministr spravedlnosti a partajní šéf ODS. Jistěže tento pán vůbec, ale vůbec není napojen na mafiánské struktury brněnského podsvětí (viz korporátní Wikipedie ZDE). A vůbec, ale vůbec nemanipuloval kauzu Hlubuček, tj. korupci kolem pražského dopravního podniku. To byl konec ODS, protože měla poslední možnost, jak legálně a dokonce mafiánsky čestně vyskočit z pětikolky a jet svůj vlastní, už perfektně zavedený způsob zlodějen. Blažek provedl pro zkoprnělou střední třídu klasický český tanec hula-hula o tom, jak je doba zlá a všichni se musíme postavit čelem nové situaci (ZDE). Jenže tuto piruetu už nebaštila ani jeho vlastní partaj (ZDE), natož česko-moravské ovčanské obecenstvo.

Takže ODS bude odvolena stejně jako předtím socdem. Propad pod 5 % bude možná trvat déle než u socanů. Ti okradli a obelhali chudé lidi, kterých je podstatně více a mají tendenci věřit klasickým levicovým stranám s dobrou prvorepublikovou minulostí. ODS zavrhne střední třída, kterých je méně a navíc mají větší ekonomický polštář. Jenže tito političtí chudáci mají stejně jako ekonomicky chudí lidé jednu neblahou tendenci. Věří úspěšným zlodějům, že je ochrání ve zlých časech.

Pravicoví vlci mají chránit středostavovské ovce. Takovou blbost je nutné odměnit, na mafiánský pravicový způsob. Takže až Pražáci sní poslední veverku ze Stromovky, pak vyrazí na Strakovku a začnou hladové bouře společně s levicovými sockami. To bude krásná doba dalšího cinkání klíčů. Sorošovští komedianti vedení umělou inteligencí sociálních sítí ovládnou lítý dav a slíbí nebe na zemi. Ovšem, předtím bude nutno přinést drobné oběti: zničit interní nepřátele Říše a pak vyrazit ke Stalingradu na vnějšího Nepřítele. Po nezbytných obětech bude zase vytoužený mír a blahobyt, jak to slibuje komik Zelenský z Kyjeva.

 

Autor: Václav Umlauf, zdroj: e-Republika

Související články:

5 3 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Primak
Primak
před 1 rokem

Správně vyloženo, nazýváno právými jmény (nazývej lopatu lopatou…)

spartak
spartak
před 1 rokem

Moc hezké a výživné počteni o ODS. Ta chátra žila již v době ČSSR a čekala na probuzení jak v roce 1968 tak 1989. Ubrat ji kyslík bude velmi namáhavé ,však již téměř odumřelé kořeny jako Klaus,Macek apod znovu ožívají jak zombí.

skeptik
skeptik
před 1 rokem

ODS může desítky let devastovat ČR jen díky neochvějné podpoře “uvědomělých” médií a pisálků, které ji ze všech sil podporují při každých volbách.
A díky ovčanům zmanipulovanými zkorumpovanými médii. V tomto s přehledem vedou Pražáci – bašta ODS.

Proč Pražáci volí jako zfetovaní komediantihttps://www.petrhampl.com/praha-voli/

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  skeptik

No zajímavé je, že většina těch ODSaků je z úrodné moravy.

cablik
cablik
před 1 rokem

Socani se přidali na stranu globalistů a po právu jsou na smetišti dějin. ODS není žádná Česká pravice ale jen globalističtí poskoci západních miliardářů. Pokud skončí budu rád Česká pravice je SPD ,TRIKOLORA nebo PRO. Hlavně by si to Český kapitalistti měli uvědomit koho volí v NWO se s nimi nepočítá stejně jako s námi.

Raksa.A
Raksa.A
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Bohužel skončí moc pozdě-o několik let.