Průzkum na tento den – oni volit půjdou! Pojďme také!

Může být, že začínám být otravný svým apelem na to, abyste v každém případě šli v pátek nebo v sobotu do volebních místností a vzali s sebou každého, na koho dosáhnete! Dost možná, že Česká republika nezažila ještě osudovější hlasování, než je to právě nadcházející.

Poznámka Nové republiky: Většina voličů vládních stran je názorově ovlivněna médii. Nenechme si to líbit. Nebuďme ovce. Pojďme volit a zemským škůdcům z Pětikoalice vystavme stopku i v obcích a městech!!!

Pokud pochybujete, pak vás snad přesvědčí průzkum, který si nechal k obecním a senátním volbám zpracovat Český rozhlas .

Ten prokazuje, že volby ani zdaleka nejsou rozhodnuté, že premiovýignorant a celá Pětihlavá saň doslova mobilizují svůj elektorát! Pokud tady v téhle nešťastné zemi chceme něčím aspoň o milimetr pohnout, pak to bez hlasovacího lístku vás osobně, vaší rodiny a vašich přátel nepůjde! Data z toho průzkumu to jasně ukazují!

 

Nejprve si dáme graf, který popisuje, kolik lidí plánuje se voleb zúčastnit jistě nebo skoro jistě:

Výstřižek1

Dohromady 65%!!!!! To je stejný počet jako při posledních sněmovních!!! Tehdy se zastavila na 47,34%!!!!

Je tedy jasné, že lidé tentokráte jsou, zdá se, mimořádně motivováni k urnám zajít! Bohužel včetně těch, co se, pro mne zcela nepochopitelně v Obludáriu vidí! Kroutíte nevěřícně hlavou?

Tak přidám další graf!

Výstřižek2

Takže 65% chce hlasovat, ale jen 53% si domnívá, že senát je důležitý???? Ta disproporc e doslova bije do očí!!!

Kdopak mezi voliči jsou ti, co senát preferují? I na to průzkumníci odpověděli:

V tuto chvíli je to mírná většina, to znamená, že 53 procent respondentů považuje Senát za důležitý článek našeho politického systému a uspořádání,“ přibližuje výsledky bleskového průzkumu ředitel agentury Median Přemysl Čech.

„Mezi vysokoškoláky je 75 procent těch, pro které je Senát důležitý. Ve větší míře je důležitý i pro vedoucí pracovníky, pro voliče PirSTAN… Naopak v podstatě méně důležitý je třeba pro věkovou skupinu lidí nad šedesát let,“ dodává Čech.

Tohle překládám do jednoduché češtiny tak, že senát a jeho existenci podporuje typický kmenový volič Pětihlavé saně. A naopak ignorovat jej hodlají kmenoví příslušníci elektorátu Babikamury!!!!

Špatně a zase špatně! Je jedno, co si kdo myslí o užitečnosti senátu! Ignorancí voleb vašeho senátora jej nezrušíte!!! A naopak promeškáte tu nejjistější možnost trefit Obludárium na solar plexus, protože právě senát je momentálně jeho vůbec nejfundamentálnější oporou!

A jestliže 53% voličů drží senát za důležitý, pak zejména ti, co podporují Saň. Z toho vyplývá jeden zásadní závěr:

ONI VOLIT PÚJDOU!!!!!

Cítí, že se to láme, tak půjdou! a CO MY? Usnadníme jim to?

Z toho průzkumu existuje ještě graf třetí. Ani ten nezamlčím, jakkoliv mu nijak zásadně nevěřím

Výstřižek4

Osobně nevěřím, že skoro 40% lidí zohlední práci kandidátů v minulém zastupitelstvu. Tohle lze jen na malých obcích nebo tam, kde vedení obce totálně selhalo. Ale ve velkých městech??? Tak jde jen o dojmologii. Za mne pro spoustu lidí jen pohodlná výhybka k tomu, jak nemuset přemýšlet o odpovědi, proč a jak budu volit, když byli dotázáni.

Za interesantní pokládám další dvě varianty

    • budu volit jako v parlamentních volbách
    • zohledním fungování stran ve vládě nebo opozici

Nejsem schopen vyhodnotit, jestli těch 165%, co hodlají volit jako ve velkých volbách je dobrá nebo špatná zpráva pro Fialu. Lehce se kloním k tomu, že spíše horší, ale žádná jistota.

A co asi reprezentuje těch 14%, co hodlají zohlednit v komunálkách velkou politiku? Jsem jedním z nich. U sebe vím, co a jak. A vyzývám všechny čtenáře Kosy, aby se zařadili do téhle skupiny. Včera jsem vysvětloval proč.

Opakuji – ten průzkum ukazuje, že ONI PŘIJDOU!!! Pojďme také. Ukažme jim, že je nás víc! Mudrování na internetu, palcování, slovní hříčky a ani vykřikování hesel na Václaváku!!! To je více méně k ničemu. Platí jen volby! ONI PŘIJDOU!!!

 

4 5 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Bohužel oni mají disciplinované voliče zatímco u té normální většiny to zatím stojí stále za pendrek.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Já byl poprvé volit v senátních volbách a můj hlas dostal Kobza, to je snad i nejlepší člen ze všech těch SPD.

vik
vik
před 1 rokem

Dovede si někdo představit, co by momentálně vládnoucí klika dělala v případě, že by v senátu převážili normální rozumní lidé a ne (v převážné míře) jen odpad z neúspěšných politiků? Proč to neumožnit? To jsme všichni tak líní a pasivní? Lidí, které by šlo volit, jsou spousty.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Já to vidím tak, jako je to vždy. Preferované strany budou volit mladí , zdraví , moudří a vzdělání lidé. Ty ostatní budou volit stáří, nemocní, méně inteligentní a nevzdělaní pitomci. Počkejme si na průzkumy po volbách. Osobně fandím těm pitomcům!

SunTzu
SunTzu
před 1 rokem

I když je Senát zrůdný rakovinový nádor , je třeba jít volit , a odvolit ten dobytek ze SPOLU a Pirátský odpad!! Zatím jiná cesta není, není hegemon revoluce a s ní následné tvrdé akce.

cert
cert
před 1 rokem

Me vcera (tzn. den pred volbami) prisla od PRE sms, ze do 1.10. budu mit pripsan na zakaznickem uctu prispevek v ramci tzv. usporneho tarifu (nepsali kolik). Nahoda?