Washington Times: Biden a Demokratická strana USA se mění na “čítankové fašisty”

Americký prezident Joe Biden a Demokratická strana Spojených států se mění na “čítankové fašisty”. Tento názor vyjádřil list The Washington Times.

V materiálu, zveřejněném na stránkách WT, se tvrdí, že zástupci Demokratické strany se zabývají šířením dezinformací, organizují represe a potlačují opozici.

V citovaném článku se také upozorňuje na uzurpaci zákonodárné moci. WT poznamenává, že Biden, který před nějakou dobou ohlásil odepsání dluhů studentů za kredity do 20 tisíc dolarů, nemá právo disponovat prostředky daňových poplatníků bez schválení zákonodárných opatření.

Jak bylo dříve v neděli oznámeno, bývalý šéf Bílého domu Donald Trump nazval Joe Bidena nepřítelem USA za to, že obvinil jeho stoupence z extremismu.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

https://argumenti.ru/politics/2022/09/787846?utm_referrer=mirtesen.ru&utm_campaign=transit&utm_source=mirtesen&utm_medium=news&from=mirtesen

Chcete-li podpořit Novou republiku v jejím boji proti ulhané propagandě, manipulacím médií a proti cenzuře Fialovy vlády, přispějte na účet 2300 736 297 / 2010. Vážíme si vaší pomoci a děkujeme.

Redakce

 

5 3 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Tom je jasné jako facka a naši jejich poskoci to samé dnes si nacisté říkají liberální „demokraté” používají stejné metody a postupy jako Hitler.