O “Pražském summitu” a problémech s energetickými zdroji

…jsem měl příležitost hovořit v CNN Prima News s europoslancem Janem Zahradilem (ODS).
Obrázek rozkliknout nelze. Proklik je dále v článku.
https://cnn.iprima.cz/porady/zpravy-plus/07102022-3

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

https://cnn.iprima.cz/porady/zpravy-plus/07102022-3

3.3 4 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
skeptik
skeptik
před 1 rokem

Čím to jen bude, že ten dozajista uvědomělý, objektivní moderátor naprosto ignoroval nejdůležitější událost posledních dní – teroristický útok na plynovody?? Že by to bylo tím, že je na 110% jasné kdo za tím stojí? Nebo že by to byla pro moderátora bezvýznamná malichernost, která nestojí za to komentovat a znát… Číst vice »

Milan
Milan
před 1 rokem

Zhodnotit pana Zahradila slovem bl-b je eufemismem.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Milan

Na druhou stranu se Zahradila musím “zastat”. Je dle mého názoru jedním z mála, který ví, že mele kraviny. Takovej Stanjura, naše slavná děvčata, Fiala, ten vykulenej z Vnitra …, ti pablbové to neví. Vím vyjde to nastejno, ale jenom pro pořádek.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

No sumutáři se pozdravili s Pražany s ukrajinskými vlajkami ( v kterém jiném evropském státě by se jim to stalo), pozastavili se nad kulturností našeho národa, kdy u sídla českých králů seděl Putin na hajzlu(podle zahraničních médií mnozí politici pointu skulptury nepochopili). No nemají smysl pro humor. A závěr? Bez ruského plynu to asi nepůjde.… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Tu první větu snad opsali z Rudýho Práva r.1982, když na státní návštěvu přiletěla delegace ze spřátelené africké země, co si přišla vysomrovat peníze, průmyslově technologický celky a nějakej ten tančík navrch.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Takže, Evropští politici Ruský plyn nechtěli a Putin se ukázal jako nedůvěryhodný dodavatel, protože těm kreténům z Evropy vyhověl. No a kdyby si to náhodou ti pablbové uvědomili a na poslední chvíli chtěli využít Nord Stream, tak nám to pro sichr přítel z nejvěrnějších vyhodil do povětří. A tak jsme se dozvěděli od Zahradila, že opravdu… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Když to bude nutné – odstřelí. Další na řadě bude čtvrtá roura z NS, pak tureckej proud… Možností je. —— Ovšem největší událostí týdne je znechucený útěk katarského šejka z Prahy poté, co si na něj papaláši z EU otvíraly držky, vnucujíc mu nějaká západní “pravidla” a následné snížení těžby ropy ze strany OPEC.… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Že by klukovi Katarskýmu taky chtěli zastropovat prodejní ceny ? Což o to, nápad to není špatnej. Ale jen do té doby, než Emír řekne tak fajn a já vám zase zastropuju cenu Airbusu, BMW, Meďáka chci také jářku za dvě Eura … Obávám se, že by to těm kreténům stejně nedošlo.… Číst vice »