Někdejší stíhač: Likvidace Líní je další oslabení už tak zdecimované obranyschopnosti státu… (video 25:58)

Bude v Líních plocha pro možné přistávání vojenských stíhaček anebo tam německý investor postaví další montovnu? Hostem našeho rozhovoru s… byl Václav Vašek, někdejší vojenský a poté dopravní pilot a současný předseda Českého svazu letectví.

Na snímku protest letců na ploše líňského letiště.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=77kAxwDuvNY&t=123s

5 2 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
JK
JK
před 1 rokem

Je ještě v této zemi aspoň něco, co dobře funguje, kde to nejde z kopce? Až jednou budeme obnovovat náš stát, tak to bude hodně drahé a bude to stát mnoho odříkání. V podstatě od nuly. Nemluvě o dluzích, jaké podědíme. Pěkně jsme si zavařili.

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Co je dobré pro obranyschopnost našeho státu, to vláda vykonavatelů, cizích zájmů, nezjišťuje u našich odborníků, ale ptá se NA TO zahraničních mudrců. Bohužel. No a právě ti řekli, že letiště Líně, pro ně není důležité.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Vždy, když je řeč o našich špenátech, musím se smát. Tohle není armáda v pravém a původním slova smyslu, ale tlupa tragikomických jelit. Skutečně odhodlaný a motivovaný protivník, třeba Taliban, by naše špenáty rozehnal jako hejno slepic během okamžiku. Nemluvě o armádě polské. Vedle ní naši špenáti působí jako špinavá a prichcíplá myš vedle suverénního lva.… Číst vice »