Oběšení dědy Mráze a Sněhurky

Na Ukrajině oběsili dědu Mráze a Sněhurku. Jak hlásá vysvětlující nápis na zábradlí mostu, oni chtěli nahradit svatého Mikuláše. To se na Ukrajině neodpouští, hlavně po zákazu pravoslavné církve.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.
4.2 5 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Milí čtenáři, tato země je i vaše. Nad nikým se nemá ohrnovat nos. Senátorka Kovářová vinšuje do nového roku
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Mili-ctenari-tato-zeme-je-i-vase-Nad-nikym-se-nema-ohrnovat-nos-Senatorka-Kovarova-vinsuje-do-noveho-roku-724786

Jurečka, sociální svědomí vlády… Expertka SPD přímo od zdroje. A vzpomínka na Nerudovou, jak řešila důchody
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Jurecka-socialni-svedomi-vlady-Expertka-SPD-primo-od-zdroje-A-vzpominka-na-Nerudovou-jak-resila-duchody-724686

cablik
cablik
před 1 rokem

Oni dokonce překonávají svoje nacistické učitele ať si věší panáčky ale brzo bude s nimi konec určitě nastane ještě něco horšího co oni předvedou.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Podemnou už v paneláku bydlí UKáška, a takto se brzy asi budeme houpat já se svoji ženou z našeho okna, poněvadž moje žena má pro UKáčka nevhodnou národnost. Zubařku mám Rusku a posledně mi říká, že na ni čekala UKáčka večer v parku, aby ji zbili, ale ona že od určité doby chodí ozbrojená. Tak… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

U nás je to, bohužel, podobné. Vždyť už i svatý Václav na koni, visel nohama vzhůru, na mapu naší vlasti se močilo a tak dále… Ale když se to nazve uměním, tak to prý nevadí. Je to však důkazem toho, že nepřítel postoupil až příliš daleko a momentálně se třese i na post prezidentský.