Jacques Guillemain: NATO, zločinecká organizace ve službách Říše zla

3/4 Evropy jsou ze strachu z Bidena protiruské, ale 3/4 planety jsou proruské. Vymývání mozků NATO dělá z Evropy bandu otroků, kteří nejsou schopni reagovat a všichni se bojí Washingtonu.

Jacques Guillemain
Jacques Guillemain

Realita, o které by měli Evropané přemýšlet. Je to Amerika, která chtěla a připravila se na tuto válku.  Byla to Amerika, která zničila Nord Stream 1 a 2.

Scholz se ale složí, stejně jako se složí Macron poté, co Anglosasové bodli Francii do zad australským kontraktem na dodávku ponorek.

Řekněte mi alespoň jednu expedici NATO, která je oprávněná. Žádná z nich není.

A proto musí Putin na Ukrajině zvítězit, aby ukončil desetiletí poroby pod praporem Aliance, která nám přináší jen válku a ekonomický zmar. De Gaulle měl pravdu, není nic cennějšího než naše svoboda a naše národní suverenita. Opusťme NATO, které nás zavede do pekel.

Amerika není ani náš spojenec, ani náš přítel. Ona je naše vládkyně a my jsme její vazalové bez jakýchkoli práv.

Usvědčující průzkum Ifop ukazuje, jak pevně drží evropské pudly na vodítku Washington, který prosazuje svou agresivní protiruskou politiku a šíří svou lživou propagandu v západních médií.

Vymývání mozků je takové, že jasná většina Evropanů, mezi 61 % a 82 % v závislosti na zemi, má dobré mínění o Ukrajině a špatné mínění o Rusku. Nejnepřátelštější vůči Moskvě jsou Poláci a Britové. Nic překvapivého.

Většina schvaluje sankce proti Rusku, aniž by si uvědomovala, že ničí Evropu a jsou vlastně prospěšné pro ruskou ekonomiku, která se stává soběstačnější a efektivnější.

Všude také převládá závazek dodávat zbraně do Kyjeva. Je samozřejmé, že nikdo z dotazovaných v průzkumu neví, že tyto zbraně Rusové systematicky ničí nebo že je ukrajinské mafiánské sítě přeprodávají na darknetu.

Po roce války zůstává Putin agresorem a Ukrajina mučednickou zemí. Protiruská propaganda dělá divy.

To je pravda, protože jsem neslyšel žádného politika zmínit neomezené rozšiřování NATO od roku 1990, nedodržování Minských dohod nebo válku na Donbasu, která si vyžádala 15 000 obětí, protože právě tohle jsou tři hlavní příčiny války.

Všichni jsou schopni napsat tři stránky do tisku, aby ospravedlnili eskalaci Západu, ale ani jeden z nich nezmiňuje legitimní důvody, které přiměly Putina chránit vlastní lid, stejně jako ruskojazyčné a rusofilské obyvatelstvo separatistických republik, které byly masakrovány Kyjevem od roku 2014.

A třešnička na dortu – Evropané jsou pro vstup Ukrajiny do EU. Nezáleží na tom, že tato země je mafiánský a zkorumpovaný stát, kde se neonacisté pohybují jako ryby ve vodě.

Taková je příkladná a humanistická politika tábora Dobra!

Ti nejznalejší však nebudou překvapeni, že 80 % obyvatel této Země sní o ruském vítězství nad tímto arogantním a panovačným Západem, který rozsévá války a vládne nesporně od roku 1945.

Všechny západní elity, vyděšené vyhlídkou na porážku Ukrajiny, jen jako papoušci opakují, že Rusko by nemělo vyhrát, protože to bude konec světa. Proto nám tito slaboši zobrazují chátrající, špatně vybavenou, špatně vycvičenou a špatně řízenou ruskou armádu. Krátce řečeno tu bandu trhanů, kterou Moskva ponechala svému osudu, a kterou ukrajinská armáda roztrhá na kusy.

Člověk se diví a nabízí se otázka – proč Zelenskij už není v Moskvě, aby si stanovil své podmínky.

Je to jediná převaha ve válečných, agresivních projevech, kdy každý ví, že ani Putin, ani jeho lidé neustoupí tváří v tvář tomuto agresivnímu NATO, které chce Rusko rozřezat, aby ukradlo jeho bohatství a především mu zakázalo jakékoli sbližování s EU. Ve výsledku by tím vznikl celek mocnější než Spojené státy.

Ale odzbrojený Západ nemá šanci porazit první armádu na světě. Lidé ze Západu věřili, že mohou dosáhnout míru v Evropě, když budou s Ruskem zacházet pohrdavě a po celá desetiletí ignorovat všechny požadavky Moskvy na bezpečnostní záruky. Teprve teď zjistili, že Putin přestavěl impozantní a přezbrojenou armádu.

Pravda je taková, že Ukrajina je odsouzena k rozkouskování a neutralitě. Nevidím, že by se Putin svých cílů vzdal poté, co bylo Rusko znovu a znovu oklamáno hadími řečmi Ameriky.

Ukrajina není předurčena ke vstupu do NATO a Krym se nikdy nevrátí do lůna Kyjeva, aby si tam Američané mohli zřídit základnu pro kontrolu Černého moře. Protože to je cílem Ameriky – stále více rozšiřovat svou dominanci.

Boris Karpov nám připomíná, co se stalo se západními zbraněmi dodanými do Kyjeva. Většina byla zničena. Sledujte kanál Telegram Borise Karpova:  https://t.me/boriskarpovblog

“Podle zahraniční zpravodajské služby Ruské federace převezly země NATO od prosince 2021 na Ukrajinu 1 170 systémů protivzdušné obrany, 440 tanků, 1 510 bojových vozidel pěchoty, 655 dělostřeleckých systémů.”

Pokud jde o ruskou ofenzivu, která se chystá skoncovat se zbytky NATO-ukrajinské armády a nekonečnou eskalaci, srovnává impozantní vybavení země, které již několik měsíců „dochází munice a je demoralizovaná“.

Ruská federace pro další masivní útok proti Ukrajině připravila 1800 tanků, 3950 obrněných vozidel, 2700 dělostřeleckých systémů, 810 samohybných děl ze sovětské éry, jako jsou Grad a Smerč, 400 stíhaček a 300 vrtulníků. Píše o tom Foreign Policy.”

Zdá se, že tentokrát už Rusové nebudou bojovat s jednou rukou za zády jako na Donbasu a že masivně zapojí své letectvo k hloubkovému úderu na Ukrajinu.

Všichni očekávají tuto ofenzívu, která by měla urychlit návrat k míru za podmínek Putina.

Bidenova návštěva v Kyjevě a západní chvástání jsou jen pózy a gesta, které se snaží zamaskovat tragickou ukrajinskou situaci na místě.

Zejména mezi Ukrajinci, Poláky a Anglosasy slyšíme spoustu vychloubačného chvástání. Tento předčasný triumfalismus však z diskurzu NATO brzy zmizí.

Pokud jde o mě, raději se držím slov Medveděva:

„Zelenskij nebude muset vést žádná jednání s Putinem, jednoduše podepíše jen to, co se mu řekne,“ řekl místopředseda Rady bezpečnostní Ruska Medveděv.

Rozumím úzkosti Západu, která po selhání sankcí a zničení dodaných zbraní stále narůstá. Brzy už nebudou žádní Ukrajinci vojenského věku.

V březnu 2022 se Zelenskij a Putin dohodli na jednání. Anglosasové je překazili slibem úplného vítězství nad Ruskem, přesvědčeni, že Rusko se zhroutí spolu s jeho ekonomikou.

Tato hrubá chyba Bidena a Johnsona se stala osudnou Ukrajině, která naivně věřila lživé rétorice Washingtonu. Cena? Minimálně 600 000 mrtvých a raněných v ukrajinském táboře!

Strašné krveprolití, které bude těžké vysvětlit ukrajinskému lidu a Evropanům, kteří věřili této pohádce o debaklu nejlepší armády na světě. Putin bude velkým vítězem této války proti NATO a stane se nesporným vůdcem multipolárního světa. Už celá Afrika na to přísahá a chce se připojit k BRICS.

Amerika je rozzuřená, protože pochopila, že to je konec její planetární nadvlády. Pryč je triumfalismus 90. let, kdy Rusko vyšlo odkrvené z rozpadu SSSR. Mír v Evropě bude uzavřen za podmínek Moskvy a rozhodně ne za podmínek Washingtonu. A to je velmi dobré.

Kdyby tito idiotští Američané integrovali Rusko do rozsáhlého bezpečnostního schématu v Evropě, místo aby jím pohrdali, nikdy by nedošlo k válce s hrůzami, které s ní byly spojeny.

Je to Západ, který 30 let dělal vše pro sabotáž míru, ale agresorem je Putin! Je to Amerika, která je Říší zla a lží, podněcuje věčné války a zrazuje své spojence.

Historie bude soudit!

 

Autor: Jacques Guillemain, zdroj: Ripost laïque
L’Otan, organisation criminelle au service de l’empire du Mal – Riposte Laique

pro Pokec24 přeložila Janinna

 

4.6 8 hlasy
Hodnocení článku
20 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 1 rokem

Dnes je tomu rok,kdy USA spolu se svými pašalíky v NATO rozpoutaly válečný konflikt proti Ruské federaci na území Ukrajiny.Věřím ,že tuto po několik desítek let připravovanou a vyprovokovanou akci přivede ruský lid v čele se svým geniálním presidentem do vítězného konce.

Vlastimil
Vlastimil
před 1 rokem

Velice si vážím neohroženého vystoupení MUDr. I. Davida na včerejší debatě v ČT. Sám sice ČT již řadu let nesledují, ale mám reakce lidí, kteří tuto debatu sledovali. Snad to alespoň některým z těch 60 % českých tupců otevřelo oči.

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Putin bude velkým vítězem této války proti NATO a stane se nesporným vůdcem multipolárního světa. Z celého srdce doufám, že toto proroctví se naplní a bude opravdu vůdcem celého světa, který bude multipolární-včetně Československa.

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem

Slováci nechteji bojovat za nacisty na Ukraině a český hlupak chce bojovat za nacisty. Nu, ať jdou a užijí si chvilku štěstí. Osobně nechci a nebudu žádným zpusobem podporovat nacismus a terorismus pod praporem NATO a EU.

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  reproduktor

Kéž by tam opravdu všichni v čele s pětikolkou odešli. Konečně by jsme se zbavili příživníků.

cablik
cablik
před 1 rokem

Vláda to myslí dobře: Totalita potřebuje zákonný rámec. Dezinformace o boji s dezinformacemi. Dopadne Jurečka jako Slánský? Bez práskačů se neobejdeme. Jsme tu pouze od toho, abychom drželi klapačku? Jo, protože jinak…
https://protiproud.info/politika/7029-vlada-to-mysli-dobre-totalita-potrebuje-zakonny-ramec-dezinformace-o-boji-s-dezinformacemi-dopadne-jurecka-jako-slansky-bez-praskacu-se-neobejdeme-jsme-tu-pouze-od-toho-abychom-drzeli-klapacku-jo-protoze-jinak.htm

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

To není vláda – to je pimprlové divadlo.

eFPe
eFPe
před 1 rokem

Neuvažujme v intencích států tak jak je známe. Za tím vším je Deep state a mocná lobby. To kam to tyto kruhy eskalují nemůže nic pozitivního pro široké masy obyčejných lidí,ať už jsou odkudkoliv přinést nic dobrého.

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem
Odpověď uživateli  eFPe

Osobně jsou mi obyčejní lidé u prdele, stejně jsko obyčejný balík, ale narody a občané států nemaji v podstate žádnou moznost něco zmenit. To máš pravdu. Klika mocnych oligarchu v USSA, RF, Číně si prosadí své zájmy. Záleží, ktery užitečný idiot prosantuje jejich cíle a pozadavky, takový Biden se k tomu hodi nejvice.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

No vida. Takhle má vypadat pěkně úderný komentář.

vachav
vachav
před 1 rokem

Další perfektní a pravdivá analýza americké šaškárny na Ukrajině od tohoto autora.

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vachav

https://reformy.cz/nacisticke-koreny-bruselske-eu/
Prečist knihu: “Islámský terorismus ve službách CIA-NATO*, začátek vsech podvodů a intrik před 1. Valkou až po současnost. Zapojení nacisty Rockefellera do svetoveho pořádku.

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem reproduktor
Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Po TÝCHTO slovách novinári ani nemukli! Robert Fico o Ukrajine a slobode slova! SMER SD
https://www.youtube.com/watch?v=0HcWCB9wEyI)

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Ludvik

Fico je “dezolat, prokremelsky svab, agent” a nevim co ještě, ale ma naprostou pravdu! Který kreten vymyslel slovo dezolat? Takový nazor politruk Fiala nikdy neřekne a Adamova Pekary by se radeji dala k muslimum. Kerku v arabštine na ruce už má.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  reproduktor

Otázkou je, co Ficovi můžou všechno udělat? Vymlátit mu zuby někde v base, vytrhnout nehty, mučit ho ještě jinak v nějakém lágru? Všechno tohle už bylo historii (i nedávné) vyzkoušeno.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  reproduktor

Fico není žádný dezinformátor(nevím co je dezolat). Vše co říká je ověřitelné a tudíž pravdivé. A v tom je nebezpečný. Jejda takových co byli a jsou pro pravdu likvidování bylo a je…Jan by mohl povídat..

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

To byla ironie.

reproduktor
reproduktor
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Taky jsem nevěděl vyznam toho slova “dezolat” a dohledal jsem : Dezolát je hanlivé označení pro životního ztroskotance. Často je tak nazýván například alkoholik nebo bezdomovec. Nesmějíi se bezdomovcum, protože hranice osobniho upadku je tenká. Svym dilem k úpadku osob přispívá politika a krize.

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem reproduktor
Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  reproduktor

Tak se musí se přece voliče opozice vynalézat další nadávky, když ty staré se už okoukaly či zastaraly. Dřív byly v módě nadávky jako kryptokomunista (mimochodem ze studia dějin USA jsem zjistil, že tam poprvé byl použita nadávka “kryptokomunista” proti prezidentu Rooseveltovi, protože nechal dávat farmářům, kterým hrozila za velké hospodářské krize… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem

Proč se mám bát těch šašků kteří na to nemají RF má více způsobů jak je zlikvidovat jsem Čech a středoevropan a co mi je do těch blbů.