Jana Bobošíková: Vláda chce urychlit mobilizaci (video 8:27)

Mobilizace: vláda rychle a potichu mění zákony. Bojí se nevole občanů. Jde o čas. NATO: mír nepanuje

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Víte, že vláda chce urychleně v Poslanecké sněmovně schválit novelu zákona, který usnadní a urychlí mobilizaci? Víte, že podle současných zákonů mohou být do boje povoláni téměř všichni občané naší země ve věku od 18 do 60 let? A víte, že výjimku z branné povinnosti mají mít nově vedle poslanců, senátorů a ministrů i europoslanci? Pojďme na to.

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

3 2 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
ne68
ne68
před 1 rokem

Na Ukrajině byly v době SSSR jaderné zbraně rozmístěny. Po rozpadu SSSR se jich Ukrajina vzdala na základě garance bezpečnosti, mimo jiných i od Ruska. Rusko ji následně vojensky napadlo a usiluje o její území. To je vše. Potencionální rozmístění jaderných zbraní na Ukrajině je totální blábol Aeronetu. Divím se těm, kteří se na tuhle… Číst vice »

jbskalensky
jbskalensky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  ne68

Nikoliv, to není vše. Soudný člověk by si měl umět srovnat příčiny a následky. Týrání, ponižování a likvidace ruskojazyčného obyvatelstva Ukrajiny, zhusta za účasti dobytků potetovaných hákovými kříži s nadšeně vztyčenou pravicí je jen jeden aspekt problému. Další je prokazatelná snaha budovat vojenská zařízení NATO, přesněji USA, na území, které dříve dokonce patřilo… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Většina čtenářů alternativy nemá ráda pana VK a jeho Aeronet, ale komentáře k mezinárodnímu dění se bohužel naplňují a my bychom se jimi měli zaobírat.
https://aeronet.news/video-ukrajinsky-velvyslanec-v-berline-oznamil-ze-kyjev-chce-zahajit-diskuse-o-pravu-ukrajiny-na-vlastnictvi-jadernych-zbrani-v-dusledku-porusenych-bezpecnostnich-garanci-budapestskeho-protokolu/

kolokol
kolokol
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Kyjev nic nezahajuje. Od toho jsou jiní páni…

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kolokol

Slovíčkaření nic nevyřeší.