Ĺuboš Blaha se vyjadřuje ke snaze slovenské vlády v demisi kriminalizovat opozici a mírové hnutí

Slovenská vláda v demisi o několik týdnů předběhla vládu českých sociopatů v honbě na opozici a odpírače války, z kterých chtěce udělat kriminálníky

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha
Lidé se oprávněně bojí, protože ve vládě jsou dnes extrémní váleční štváči, kteří dokonce chtějí jako první země na světě oficiálně poslat stíhačky na Ukrajinu, což může mít nedozírné následky,“ reaguje Blaha na stále šokující aktivity zpolitizované Policie SR, která se svým chováním a ideologickým působením vrátila do dob hluboké totality, kdy komunistické bezpečnostní složky pronásledovaly disidenty, kritiky tehdejšího režimu a jinak smýšlející občany.
Policie SR na sociální síti v pondělí informovala, že NAKA prověřuje nepravdivé informace o mobilizaci. „Nebojíme se jich. Chtít mír není zločin. Zločinem je válka, kterou oni podporují, propagují a prodlužují. Za to se jednoho dne budou muset zodpovídat a toho se bojí nejvíc,“ uvedl místopředseda Směru-SD Ľuboš Blaha.
Národní kriminální agentura v souvislosti s veřejně šířenými informacemi o mobilizaci prověřuje podezření ze spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy. Informovala v pondělí 20. 2. Policie SR na sociální síti s tím, že případě falešných povolávacích rozkazů už policie vede trestní stíhání ve věci.

BUDOU NÁS ZAVÍRÁT ZA TO, ŽE CHCEME MÍR?

Zastrašování opozice ze strany vlády nabírá novou dimenzi – už musí být řádně vyplašeni z blížících se voleb, vám řeknu

1. NAKA prý spouští trestní řízení ohledně našich výroků, že na Slovensku hrozí mobilizace.

2. Včera tím vyhrožoval Naď na TA3 a už dnes Hamran zmobilizoval své gestapáčky – gratulujeme.

3. Média mě nyní bombardují otázkami, zda očekávám, že mě bude policie trestní stíhat. Samozřejmě, že to očekávám – vždyť hlavní prioritou Hamranovy policie je zlikvidovat opozici, je jedno, jak absurdní si najdou záminku.

4. Pokud varujete před eskalací, tak jste prý zločinec. Pokud se obáváte mobilizace, tak jste zločinec. Pokud nechcete, aby kvůli americkým zájmům umírali naši otcové a synové, tak jste zločinec.

5. Hlavně nesmíte chtít mír. To je ten největší zločin. Vždyť byste tím americké zbrojovky připravili o tučné zisky.

6. A základem celého vašeho poznání povinně musí být propagandistická prohlášení notorického lháře Naďa o tom, že mobilizaci neplánuje – úplně mě uklidnil, vždyť když nás naposledy takto Slováky ujistil, že nepošle S-300 na Ukrajinu, poslal ji tam do několika dní.

7. Lidé se oprávněně bojí – ve vládě jsou dnes extrémní váleční štváči, kteří dokonce chtějí jako první země na světě oficiálně poslat stíhačky na Ukrajinu, což může mít nedozírné následky.

8. Slovensko mohou svou hloupostí uvrhnout do strašlivé války. A v takových situacích by byla mobilizace zcela logickým vyústěním jejich tuposti a nezodpovědnosti.

9. To fakt za těchto okolností nyní jde honit Hamranova policie opozičních politiků za to, že volají po míru a varují před eskalací konfliktu?

10. Už před čtyřmi lety mě takto policie honila za červenou hvězdu – obvinili mě z extremismu, aby před volbami mohla média psát o Blahovi jako o zločinci.

11. Hned po volbách tuto sprostost stáhli, protože rudá hvězda není extremistický symbol, ale symbol našich sovětských osvoboditelů a dělnického hnutí. Ale účel byl splněn – před volbami mě pošpinili.

12. Nyní se zjevně pokusí o totéž. Chtějí umlčet opozici a chtějí k tomu zneužít policii. Jak přes kopírák. Musí být z nás neuvěřitelně vyplašení.

13. Fakt si myslí, že lidé se pak budou méně bát války a mobilizace? Nechápou, že jen lijí olej do ohně?

14. Dělají školácké chyby, protože jejich čas se krátí a jsou z toho stále nervóznější. A přesně to jsem odepsal médiím na jejich otázku ohledně naší možné kriminalizace.

15. Nebojíme se jich. Chtít mír není zločin. Zločinem je válka, kterou oni podporují, propagují a prodlužují. Za to se jednoho dne budou muset zodpovídat a toho se bojí nejvíc.

Mohou se i rozkrájet, ale nás nezastraší – Slovensko chce mír!

KDYŽ SE MUSÍŠ HANBIT ZA TO, KDO DNES VLÁDNĚ NA ZÁPADĚ

Když si vzpomenu na chytré a rozvážné západní lídry jako Willy Brandt či Olof Palme, je mi hrozně líto, jací směšní politici jsou dnes v čele západních mocností.

1. Německá ministryně zahraničí Baerbocková prohlásila, že mír na Ukrajině nebude, dokud Putin neotočí své postoje o 360 stupňů.

2. Tady královně matematiky zjevně nedošlo, že když něco otočíš o 360 stupňů, vrátíš se na totéž místo – tedy Putinovi vlastně doporučuje, abys zachoval své postoje.

3. V Rusku se na tom výborně baví, Medveděv Baerbockové vzkázal, že se budou držet její rady a dále budou principiálně hájit svou pravdu.

4. Já jen, že toto řídí úřad, který kdysi zastával velký Brandt. Mladá nedovzdělá zelená aktivistka, která nemá ani šajnu o diplomacii. A po jejích aktuálních prohlášeních je otázkou, zda umí vůbec napočítat do deseti. Německo zjevně našlo svou Remišovou.

5. Strana Zelených v 80. letech začínala jako idealistické mírové hnutí a dnes tato stejná strana patří k nejkrvavějším válečným štváčům – přesně jako u nás sluníčkařská PS. Zradili všechno, na čem vyrůstali. A v první řadě – zradili mír.

6. Ukrajinští lídři v Mnichově požádali NATO o dodání chemických zbraní. Jak to, že je po takové nehoráznosti rovnou nevzala policie a nepostavila před soudní tribunál v Haagu?

7. Stačilo podezření, že v Sýrii byly v 2018 použity chemické zbraně a USA okamžitě bombardovalo Damašek. A tady se postaví Ukrajinci a na hulváta žádají chemické zbraně? To takové extremisty podporuje slovenská vláda?

8. Morální a intelektuální úpadek západních lídrů nejlépe ztělesnil George Soros, který v Mnichově prohlásil, že válka proti Rusku je součástí světového konfliktu mezi otevřenými a uzavřenými společnostmi.

9. Pro Sorosa je to liberální džihád – zničeny musí být všechny národy, které neuznávají jeho fanatický a zploštělý neoliberalismus. Pro něj je to ideologická světová válka, která musí být ukončena zničením Ruska.

10. A takový militantní extremista dnes financuje slovenská média a nevládky. Takový extremista zde organizoval majdan, aby měl u moci své válečné štváče. Takoví extremisté dnes mají moc.

11. Vzpomeňme si, kdo největší měrou financoval kampaň Joe Bidena. Vzpomeňme si, komu plynou tučné zisky z amerických zbrojovek. Ano, je to Soros.

12. A tento miliardář už roky financuje nevládní sítě, ve kterých najdete klíčové západní lídry, včetně “matematičky” Baerbockové. I u nás mají své lidi – pozdravujeme Zuzanu.

13. Naštěstí, i na Západě se už zvedá intelektuální odpor vůči rusofobním vládám. Nejnovější k mírovým jednáním vyzývá i nejslavnější německý filozof Jűrgen Habermas.

14. Když vidíme to utrpení, které přináší válka, nemůže konflikt eskalovat, i kdybychom si stokrát mysleli, že máme pravdu – musíme se snažit o mír. Takové morální poselství zaznívá od těch nejchytřejších filozofů jako je Habermas.

15. Ale o osudu světa dnes bohužel nerozhodují moudří a rozhledění lídři jako kdysi, ale sorosovští aktivisté jako Baerbocková. Zda miliardáři jako Biden, Soros, Sunak či Macron. A jejich uštěkaní pejskové jako Heger či Naď. Svět se řítí do katastrofy.

Pravda je na naší straně. Svět potřebuje mír. A zbrojení Ukrajiny není cesta k míru. Takový je náš levicový postoj. Odkažme ctěné paní ministryni Baerbockové do Německa – že pokud ji to udělá šťastnou, tento náš postoj velmi rádi obrátíme o 360 stupňů.

 

Zdroj: Telegram Ľuboš Blaha (1) , (2) / InfoVojna Sk / ta3.com

5 3 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Ti pacienti budou tak dlouho mluvit o mobilizaci, až se lidé opravdu zmobilizují. Ale to pak půjdou na opravdového nepřítele. A nebudou to mít daleko !

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Panu Blahovi: Jestliže jeho strana vypustí nepravdivé informace směřující k chaosu ve společnosti, není se co divit. Potom, že to bylo jako pro mír je hloupé. My v Čechách máme slíbenou mobilizaci od vládních špiček a to je něco jiného. Nebo jsem vyjádření nerozuměl…!?

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Ľuboš Blaha a jeho prejav o Rusku a Ukrajine do ktorého dal VŠETKO! SMER SD v NRSR

https://www.youtube.com/watch?v=PLMXgv8RUkE&t=1s

Projev, který v naší PS PČR zřejmě ještě nezazněl a otázkou je, zda v dohledné době někdy zazní ?!

cablik
cablik
před 1 rokem

Přesně tak fanatičtí liberálové si myslí že mohou Rusko porazit ale to se velice pletou jinak to je otevřeně nacistická společnost které vládnou šílenci.