P.C. Roberts – Demokraté plánují ukrást i další volby

Joe Biden, momentálně se těšící neútěšlivé podpoře 37 procent Američanů, oznámil, že se uchází o druhé funkční prezidentské období. Jak je pro sebe může znovu získat? Inu tak, že je znovu ukradne.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

Podezření, že poslední prezidentské volby v USA byly manipulovány ve prospěch Demokratikckého kandidáta Bidena, je tak silné, že dušování Demokratů, že k machinacím a falšování výsledků nedošlo, věří ve světě málokdo …

Demokraté ovládají velká města v tzv. swingových státech (státy s kolísavou stranickou podporou jejich obyvatel), a v minulých dvou volbách prokázali, že tato města ovládají tak spolehlivě, že v nich dokáží volby ukrást. Dnes je samozřejmě nepřípustné i třeba jen hlásit důkazy o volební krádeži. Expertům, kteří si toto dovolili, hrozilo trestní stíhání, a vedení televizní společnosti Fox News v minulosti s prosíkem spěchalo, div bradu nepřepadlo, aby mu úřady umožnily zaplatit pokutu tři čtvrtě miliardy dolarů. A to za tu milost, že se Fox News povoluje oznámit svým posluchačům, že její dříve nahlášené důkazy o ukradených volbách byly pomluvou.

Protože Demokraté ve velkých městech kontrolují volební procedury a sčítání hlasů, určují výsledky voleb oni a nikoli voliči. I v těchto městech se tak potvrzuje pravdivost Stalinova výroku: Nezáleží na tom, jak lidé hlasují, záleží na tom, kdo počítá hlasy.

Celoamerický ekonomický průzkum zjistil, že 70 procent Američanů s druhým Bidenovým prezidentským obdobím nesouhlasí, což dokazuje, že i velké procento samotných Demokratů Bidena za prezidenta nechce. Ale jak uvést vůli lidu do souladu se správou státu tam, kde volby nejsou již ničím jiným než závojem, za nímž vládne elita?

Demokraté přitom mají dobrého kandidáta: Roberta Kennedyho ml. Avšak RK ml. se staví proti vládě Big Pharmy nad celou americkou medicínou, staví se i proti agenturám , které Big Pharmě slouží jako její ochránci a obchodní agenti, nelíbí se mu ani další aspekty amerického oligarchického systému, podporovaného médií – takže nebude moci být americkým prezidentem.

Republikán Trump má daleko největší počet voličů, ale Demokraté prosadili zákon, jehož smyslem je Trumpa do volebního boje o úřad prezidenta nepustit. Další možní a silní republikánští kandidáti – Ron DeSantis a Tucker Carlson – jsou pro vládnoucí elitu i pro republikánský establishment nepřijatelní. A jestliže se DeSantis přece jen stane pro establishment přijatelným, ztratí lesk v očích voličů.

Dlouhodobý a přetrvávající úpadek amerického školství vytvořil populaci, jejíž značná část je spokojena s cenzurou a potlačováním potřebných informací, které – v případě, že je vrchnost přece jen uvolní – jsou naprogramovány tak, aby se daly považovat za urážlivé nebo za dezinformace. Pravda je diskreditována jako zraňující a nebezpečná pro národní bezpečnost – pamatujme, že Julian Assange byl ve skutečnosti uvězněn na 10 let bez řádného soudního procesu a jen proto, že oznámil fakta. A že Tucker Carlson byl vyhozen z Fox News za to, že říkal pravdy, nepohodlné pro vládnoucí elitu.

Byly časy, kdy u nás Demokraté zastupovali dělnickou třídu a Republikáni třídu obchodní. Dnes obě tyto strany reprezentují vládnoucí oligarchii a žádná strana nezastupuje lid.

*

Autor: P.C. Roberts, zdroj: České národní listy, vybral a přeložil Lubomír Man

5 5 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Tak závěr. K udržení demokracie je někdy potřeba se chovat nedemokraticky…

Praded
Praded
před 1 rokem

Emeriku může zachránit už jen drancování EU, protože na nic jiného se se svými zdegenerovanou armádou nezmůžou. Vyhnaly je i pastevci koz, které nejde zkorumpovat.

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem

Moc si od Republikánů neslibujte. Pokud si připomenu jména jako George Bush, John McCain, Rubio, Cruz ..všichni byli a jsou stejně militantní jako Biden. Rubio zná pravdu o Ukrajině, ale nic nepodniká. Proč? Poškodil by americké zájmy A Trumpa tam podruhé nepustí, je to politický amatér. USA ovládly podstatnou část světa a dosáhly toho… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Karel2002

Trump není politický amatér. To nám ho jenom naše sdělovací prostředky TAK prezentují. A my to bezděčně přijímáme. To je jako s Okamurou. Ten je fašista, rasista a xenofob. Podle naší TV a tisku. Jednodušší lidé jsou tak zblblí, že tu informaci přijmou. Vždyť on má takové šikmé očí!!! V naší zemi jsme mírně rasističtí… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Anonym

Trump musí hlavně získat v Republikánské straně většinovou podporu. Pak už to nebude amatér, solitér, ale vážný hráč. Trumpa nemají rádi ani vyslovení buřiči jako jsou Oliver Stone nebo Roger Waters. A Tomio Okamura? Ta jeho omezená popularita je skutečně daná tím, že Češi jsou do jisté míry rasisty.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Za zvolením Bidena presidentem vidím majstrštyk Ruské rozvědky. Vždyť snad ani ten troubovitej americkej volič by si regulérně nemohl zvolit až takového imbecila. Jinak slogan “Nezáleží na tom, jak lidé hlasují, záleží na tom, kdo počítá hlasy” byl prvně zaznamenán u amerického politika Williama Tweeda v roce1871, to ovšem ještě Stalin nebyl… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem mikkesh
Anonym
Anonym
před 1 rokem
Odpověď uživateli  mikkesh

Stalinovi se připisuje všechno možné. Já myslím, že za bolševika nebyla žádná možnost volby. Člověk dostal do ruky papír a ten přede všemi hodil do urny. A my si říkali, v jak hrozné zemi to žijeme. A ono je to teď snad lepší? Ne. Bolševik alespoň respektoval základní přírodní zákony. Jako že třeba voda… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Anonym

A teď si vem, že před bolševikem neměli lidi žádnou možnost volby.

cablik
cablik
před 1 rokem

Pád do padesátých let už není nadsázka: Zelené náboženství a uhlíková cla. Další tvrdý zásah do peněženek. Učitelku ženou před soud za názor na Ukrajinu? Udali by naočkovaní žáci ze školy v Praze 6 i Henryho Kissingera?
https://protiproud.info/politika/7161-pad-do-padesatych-let-uz-neni-nadsazka-zelene-nabozenstvi-a-uhlikova-cla-dalsi-tvrdy-zasah-do-penezenek-ucitelku-zenou-pred-soud-za-nazor-na-ukrajinu-udali-by-naockovani-zaci-ze-skoly-v-praze-6-i-henryho-kissingera.htm

cablik
cablik
před 1 rokem

To je právě ta jejich „demokracie” která je jen pro ně bylo by dobré aby tam vyhrál Trump a zastavil to šílenství co se děje.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Tedy já to vidím tak, že v té nejdemokratičtější zemi ze všech demokratických musí přeci vládnout demokraté, aby tu demokracii hájili a šířili. Kdo jiný může být tak delikátním a čestným úkolem pověřen? A zeptejte každého našeho ministra, zda je demokrat, všichni odpovědí kladně. Amerika i my jsme v dobrých demokratických rukách…

Anonym
Anonym
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Samozřejmě jsme si těhle základních postulátů plně vědomi, ale pane Kutnohorský, vy jste móc krásně zformuloval. To by se mělo zveřejnit. To by udělalo lidem radost.