Petr Drulák: Kam se řítí svět?

Prof. Petr Drulák byl hostem Nové republiky ve vinárně 2deci na Vinohradech. Záznam trvá sice 2 hodiny, ale nebudete litovat času.
(video je v těle zprávy)

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.
5 3 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
pr.ja
pr.ja
před 11 měsíci

Děkuji za možnost seznámit se s těmito mimořádnými informacemi prezentovanými mimořádným člověkem

Karel2002
Karel2002
před 11 měsíci

Profesora Druláka mám velmi rád, je to taková bílá vrána mezi obyvateli dnešního Česka. Snad i proto ho vyhodili z práce. Nicméně mně nepotěšil, když řekl, že dominance USA ve světě bude trvat ještě několik desetiletí. Víme, že už najisto bude na našem území rozmístěna americká armáda (prý kvůli Putinovi). Včera to… Číst vice »

vera
vera
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Prof. Drulak neni panikar. Rika to, jak to je. Zda bude v Cesku umistena americka armada nevi nikdo najisto. Jen panikari. 🙂

Karel2002
Karel2002
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  vera

Milá paní Věro, instalaci amerického radaru nezabránilo před mnoha lety hnutí “Ne základnám”, ale samotný americký prezident Obama, kterému se to zdálo tehdy neúčelné. Myslíte, že současný americký prezident Biden (tehdejší viceprezident) zabrání umístění americké armády do Čech? Proč by to dělal? Přece příchod americké armády do Čech si přeje… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 11 měsíci

Velmi povedený rozhovor. Při stesku kam to omladina dopracovala v ČSSD a levice vůbec, jako kdyby mi pan profesor mluvil z duše. Sice ještě nemluvil o nadšených mládežnících, bez vědomostí a hlavně zkušeností, jako nýmandi Gross, ten jak mu president holí ukazoval kde má stát (jméno mi vypadlo), no a co je tam za soubor dnes, to… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Na jméno toho chlapce v tom červeném svetru si také nevzpomenu.

Karel2002
Karel2002
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Sociální demokracie jinak dopadnout nemohla. Řídila se přece zkušenostmi západních sociálně demokratických a socialistických stran např. Tonyho Blaira, kterého redaktor deníku Právo Hekrdla nazval fašistou kvůli jeho rétorice v případu bombardování Jugoslávie, francouzského Hollandeho, který se přiznal, že svůj podpis pod smlouvou o autonomii východních území Ukrajiny nemyslel vážně a že mu vlastně šlo o rozpoutání… Číst vice »

explorer
explorer
před 11 měsíci

Vynikající. Děkuji. Na deset hvězdiček. Prof. Drulák má nejen dobrý přehled a vynikající schopnost pochopit geopolitické a historicko-politické souvislosti, ale i obdivuhodný rétorický dar své myšlenky komunikovat srozumitelně, logicky, příjemným způsobem a tímto způsobem odpovídat i ne zcela nečekané otázky. Má odvahu, rovnou páteř a zdá se, že mu popularita nestoupla do hlavy, což je také… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  explorer

Souhlas.