Že je Fiala první dezinformátor? Nevěřím, vždyť nám elektřinu zlevnil…

Avatar
Petr Pokorný

Teda tvrdí to, že cena elektřiny spadla za půl roku o 80 procent. A že už je líp. Že se máme skvěle a on nikdy nelže, takže do kriminálu se jako Tušl s Čermákem “zatím” nechystá…

Tak mi přišel jeden z prvních nových účtů, který mě přesvědčil, že Fiala a Stanjura NIKDY nelžou. Že vysoké ceny jsou pryč. jsou minulostí, , že ten ruský zlořád nás nedostal a Rajská zahrada nám otevírá svoji náruč.

Když jsem vzal účet a ptal jsem se voličů Rychetského pětidestrukce, zda to pan Fiala tak krásně zařídil a že je to nejlepší vláda za posledních sto let, jejich odpovědí bylo vrčení, že jsem debilní dezinformační dezolát, neboli nemám všech pět “P” pohromadě, ale mám pouze tři “D”.

A když se naivně ptám, proč mě uráží, posílají mě tam, kde končí záda.

Já toho Fialu a Rychetského pětidestrukci fakt miluji. No řekněte, který druhý by dokázal říct tolik půvabných slov a ušetřit nám peníze?

V zimě se prý nepotvrdily nejčernější scénáře a ceny elektřiny a plynu setrvale klesají. Zatímco loni v srpnu elektřina atakovala tisíc eur (asi 23 500 korun) za MWh, nyní se pohybuje na 155 eurech (3383 korun). Do dnešních dnů tak zlevnila o více než 80 procent.

Také jste šťastní, že vám ceny na účtech klesají?

Teda, mě se tak – viz zálohy na úvodním screenu – nezdají, ale když já Velkému Vůdci Rychetského pětidestrukce tak věřím a strašně ho miluji.

Pětina Čechů nezvládá dlouhodobě šetřit.

Do penze by přitom měli ideálně odcházet se dvěma miliony úspor. Zmíněné dva miliony však má naspořeno jen čtyři procenta Čechů ve věku od 55 do 65 let.

A fraška: prý podle bankovních statistik má průměrná česká domácnost uloženo ve finančních rezervách přibližně 900 tisíc Kč. A to jsme v porovnání s jinými zeměmi ještě dost chudí. a Vzhledem k tomu, žě někdo má třeba 50 milionů, je jasné, že 90% lidí nemá skoro nic a blíží se doba zhroucení.

P.S. Bez ironie: nejde o to, že bych se, narozdíl od jiných, pod jedním z účtů zhroutil a skončil na ulici. Jde o to, že nám darebák Vůdce a jeho pětidestrukce bezostyšně lže, žádné ceny neklesají, pouze proti píku – což byl zločin zločinů, trochu klesly, ale proti původní ceně dramaticky narostly. Jak vidíte, při stejné spotřebě 2,5 krát. Vážně je to zlevňování? A to teprve začíná!…

*

Autor: Petr Pokorný, zdroj: Skrytá pravda

5 3 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 10 měsíci

Stále přemýšlím proč? Socialismus nebyl přijat také proto ,že ve společnosti byl názor ,jak mohou komanči fundovaně řídit náš stát.Jakási honorace či šlechta má stále v tomto státě rozhodující slovo a podhradí se rádo podřizuje ,proto bude velmi těžké narovnat zkřivenou páteř.Rok 1989 byl šťastným rokem pro návrat šlechty a honorace ,bohužel pro naši… Číst vice »

cablik
cablik
před 10 měsíci

Na seznamu píší že je konec cenových stropů pro energie že to bude pro tisíce rodin šok takže takhle zlevňují lidi si neuvědomují že to je vládní zvůle a krádež.

SunTzu
SunTzu
před 10 měsíci

Info Pražské plynárenské: Vážený zákazníku, s potěšením Vám oznamujeme, že díky trvající příznivé situaci na trhu s energiemi znovu snižujeme od 1.7.2023 prodejní ceny zemního plynu u produktu Standard a ceníků na něj navázaných. Termín placení záloh: Čtvrtletně Výše zálohy Kč: 690,00 Období Spojovací číslo Výše zálohy 15.09.2023 690,00 Kč 15.12.2023 690,00 Kč  Původní záloha 460,00 Kč. Tak funguje… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 10 měsíci

Arcilhář na pět a první je F.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 10 měsíci

Fiala je absolutně nekompetentní, navíc namyšlený a arogantní hlupák. Až se to opravdu po.ere budou vini Putin, Babiš, Zeman, Pat a Mat …

mikkesh
mikkesh
před 10 měsíci

Je to poslušné přerostlé dítě. Co mu napíší, to poslušně žvatlá.