Už aby si Rakušané našli svého Igora Stříže

V Evropě se zvedá odpor k proukrajinské propagandě a Petr Vlk na webu Kosa zostra to ironizuje

Švýcarský zpravodajský server Weltwoche uveřejnil aktuální snímek, co se objevilo na různých místech ve Vídni. Stojí to rozhodně za pozornost.

Výstřižek

Překlad titulku:

Máme toho dost: Mysteriozní velkoplošné protestní samolepky vázající se k ukrajinské válce způsobily ve Vídni zmatek

Osobně bych řekl, že ten titulek není úplně přesný.

A dodám – něco takového musíme rozhodně ale rozhodně odsoudit!!! Takováhle zlovolná ošklivost se nám ve Fialalandu naštěstí nemůže přihodit!

Děkuji Fialovi, Rakušanovi, Lipavskému, Pekarové Adamové, Němcové, Černochové, Igoru Střížovi a mnoha dalším, že nic takového u nás nepřipustí.

*

Autor: Petr Vlk, zdroj: Kosa zosta, pro Kosu našel Germanicus

**

Chcete-li podpořit Novou republiku, její web a překlady, akce, podcasty, natáčení debat a panelových diskuzí, přispějte laskavě na účet 2300 736 297 / 2010.

Děkujeme!

5 3 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 9 měsíci

V Rakousku se narodilo spousty skvělých lidí…nejen Marie Antoinetta, ale i Heydrich, Seyss-Inquart, Kaltenbrunner a dokonce i Hitler. Když přijel Hitler v roce 1938 do Vídně, vítali ho miliony lidí a Židé museli čistit chodníky kartáčky na zuby. Proto by mně nepřekvapilo, kdyby se v Rakousku přece jen nějaký Stříž neobjevil.

cablik
cablik
před 9 měsíci

Rakušané mají rozum a také zkušenosti z minulé války tady vládnou fašisté tak vyvěšují ty vlajky a podporují je okrádáním Čechů.

spartak
spartak
před 9 měsíci

Na západě je katolická demokracie ,tak trochu feudální ,proto si může dovolit pár škytanců o Ukrajině.

Hokarc
Hokarc
před 9 měsíci

Na rozdíl od jiných států, my nemáme svojí vládu. Nám vládne nepřítel a to se vším, co k tomu patří ! Náš stát musí, v podstatě, nově vzniknout.