Ministerstvo Jany Černochové: armádní bazoš, šmelení s náboji a velký nepořádek

Víte, že ministryně obrany Černochová nakupuje vojenskou výstroj o 75 % dráž, než její předchůdce? Víte, že například s novými vojenskými řemeny, označenými logem Armády České republiky, ponožkami nebo teplákovými soupravami čile obchoduje na bazoši? A víte, že se tam dají koupit i ostré náboje? Ukážeme Vám to.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=eDWnRkAGz3k

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

3.6 8 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 11 měsíci

Tímto jen demonstruje svoji tupost a je dobře, že to lidé vidí. Jak říká D.Trump-nestačí o tom mluvit, lidem se to musí ukázat. A vzhledem k tomu, že je český národ ležící-spící, bude nás to všechny hodně bolet.

Karel2002
Karel2002
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Černochová je uvědoměla a Pražáci jí milují. Před tím, než se stala ministryní obrany, byla starostkou městské čtvrti Praha 2.

danny
danny
před 11 měsíci

Takto se “obchodovalo” kdysi i jiným výstrojním materiálem. Velmi žádaným artiklem byly tzv. “bundokošile”. Ještě více ceněny byly modré od příslušníků MV. Běžně stály “z ručky do ručky” 300,- Kčs. A to byly velmi slušné peníze! Velmi žádaná byla i pouzdra na starou plynovou masku ” s chobotem”. A žádaná jsou dodnes. Dále šly na odbyt i ponožky,… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Maskáče 60-ky vč. kabátu a čepice, hnědáky montérky i černé pro tankisty / PVO/ dělostřelectvo, lampasácký košile (táta je rád nosil), zimní vysoké silné fusekle, kožené rukavice s nápletem, kukla kombinovaná, dříve též celty. Většina těchto věcí byla pod rukou, některý artikl už v částečně použitém stavu – nebylo to na škodu. Na rozdíl… Číst vice »

Naposledy upraveno před 11 měsíci uživatelem Haskuv Duch
Karel2002
Karel2002
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Bundošky vypadaly moc pěkně. A kanady se hodí do hor. Lepší je jít na Rysy v kanadách než v nějakých sandálech.

Pavel 1964
Pavel 1964
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Dobře, ale je rozdíl mezi třeba polní lopatkou, polní kuchyní a nebo košilí. Polní lopatku si dnešní profík “nekupuje”. Dostane poukázky a za ně si nakupuje “věci na sebe”. Nelze poukázky vyměnit za peníze, ponožky, opasek, … prodat kamarádovi nebo vystavit na bazoši, to jde. I ta vaše modrá bundoška nemusela být kradená… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 11 měsíci

U nás je vše možné – za vlády takových idiotů.

cablik
cablik
před 11 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Ale kdepak oni vědí co dělají snaží se udržet jejich rádoby ochránce nad vodou protože nemají světu co nabídnout tak se nakoupí jejich zastaralé a nefunkční zbraně.