O čem se mlčí s profesorem Drulákem

Stanislav Novotný se ptá Petra Druláka, proč v posledních dnech navštěvují Čínu nejvýznamnější američtí podnikatelé a politici, v kontrastu s hysterickou protičínskou politikou vazalské Fialovy vlády, která nesmyslnými provokacemi poškozuje česko-čínské vztahy

Stanislav Novotný
Stanislav Novotný

3 2 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

Mám obavu, aby i pana Druláka nezavřeli do vězení. Zatím ho snad jen vyhodili z práce, z toho důvodu, že prý je kremrole, proruský, dezolát, sdílí ruský narativ událostí a šíří dezinformace. Tak se držte, pane Druláku!

Prodost
Prodost
před 8 měsíci

Předchozí komentář někde na FB, kde šlo o stejné téma: Jsou to sráči! Moje rekce: Víte, za to může jedna nezpochybnitelná národní vlastnost, “zušlechťovaná” snad už od Bíle Hory. Totiž konformnost. To je vlastnost typická pro nápadně snadnou přizpůsobivost. A české úsloví “papežštější nežli papež” je určeno těm, kteří konformnost ještě překonávají… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 8 měsíci

Pan Drulák jako vždy skvělý. Tady je vidět ta hrůza co nás postihla, když je “kýmsi” dosazen na post ministra zahraničí hloupý nevzdělaný šašek, na místo třeba profesora Druláka. Děs.

spartak
spartak
před 8 měsíci

Důsledky současné politiky poneseme jestě několik let svou setrvačností. Doufejme ,že současný pád se již zastavuje a víc škody již bude pramálo.Fašistická umíněnost ovšem již zůstane ,protože Rusko je až za Ukrajinou.