Prigožin – francouzská stopa! Vláda ČR byla obviněna ze spoluviny na těžkém zločinu!

Michael Svatoš
Michael Svatoš

Doplnění k minulé analýze MAP 1765 – Prezidentka Čaputová byla na podzim 2022 vyznamenána německou nadací Naumann, která je z 98% financovaná vládou Německa, a která nyní útočí prostřednictvím slovenských neziskovek na opoziční politiky v předvolební bitvě na Slovensku! Vyznamenání bylo odůvodněno taktoJejí volební vítězství v roce 2019 bylo signálem povzbuzení pro liberální demokraty na celém světě! Děkuji slovenským čtenářům za upozornění.

Česká vláda je spoluodpovědná za znásilňovaní mladých Evropanů a Evropanek imigranty. Toto závažné obvinění pronesl předevčírem polský premiér Mateusz Morawiecki. Reagoval tak na několikahodinové brutální homosexuální znásilnění 18-ti letého Poláka, kterého se v mnichovském metru dopustil afgánský imigrant! Morawiecki dal znásilňování Evropanů imigranty do přímé souvislosti s imigrací a otevřenými hranicemi pro uprchlíky. Podle Morawieckého jsou za tato znásilňování osobně odpovědni politici, kteří plní úkoly německého politika Manfreda Webera, a brání tak uzavření evropských hranic imigrantům. Samotný Manfred Weber letos v květnu osobně pochválil Petra Fialu za přesné plnění politických úkolů, a oznámil, že právě proto s ním udržuje dobré vztahy. Manfred Weber je vůdce bruselského politického uskupení EPP, a loni svolal do hotelu Marriott v Praze zasedání svých partajních podřízených. Z ČR byli na Webrovu poradu povoláni Markéta Pekarová-Adamová, Luděk Niedermayer (TOP 09), Tomáš Zdechovský a Michaela Šojdrová (oba za KDU-ČŠL). Nedlouho po poradě český ministr Rakušan podepsal pakt o rozdělování nelegálních uprchlíků mezi jednotlivé země EU, a o placení tučného výpalného za uprchlíky zeměmi, které je nebudou chtít přijmout. Proti tomuto paktu chystá Polsko referendum, aby ho zneplatnilo!

Zajímavé je, že když podobná obvinění proti fialové vládě a imigrantům pronesou čeští politici, jako Okamura, Rajchl, či jiní odborníci, začnou varovat, že skutečná vlna násilí imigrantů ČR teprve postihne, fialová média a politici okamžitě bijí na poplach a obviňují je z vyvolávání nenávisti. Když ovšem promluví těžká váha současné světové politiky Morawiecki, čeští političtí mopslíci jsou najednou potichu!

V ruském Krasnodaru včera stačilo, aby opilí nelegální imigranti přespávali na lavičce u dětského hřiště a obtěžovali ženy na sídlišti, a už se rozjela masivní policejní akce se všemi důsledky včetně mnohačetných okamžitých deportací. (Dvě videa z akcí Gosudarovy policie v Krasnogradu!) Jen včera policie při raziích zatkla 540 imigrantů! Viz foto z akce:

Mazaný Putin nyní staví obrovské množství nových bytů pro nové Rusy. Od začátku války takto na své staré území už přijal skoro 1.3 milionu ukrajinských uprchlíků. Samotná kyjevská média zjistila, že se k němu Ukrajinci jen hrnou. Gosudar každému Ukrajinci výměnou za přijetí ruského pasu vydává poukaz na koupi bytu. Poukaz pak lze vyměnit za dům kdekoli v Rusku nebo okupovaných oblastech Ukrajiny. Typicky má tříčlenná rodina nárok na byt o 60 metrech čtverečních, a na každého dalšího člena rodiny se přidává 18 metrů. Byty v tomto novém satelitním městě u Krasnodaru, (foto dole, zdroj,) stojí 1.6 milionu CZK za 60m2. Rodina, která vlastní Gosudarův poukaz na byt nebo dům, jej předá vlastníkům nemovitosti, kterou si vybrala ke koupi, a těm cenu uhradí ruský stát, a jeho orgány převedou nemovitost na nové majitele. Sama ukrajinská média tvrdí, že tento postup je naprosto transparentní, a že ho Putinova byrokracie vyřídí do 9 dnů. Podle dalšího programu, se sami Rusové mohou usazovat na Krymu. Na nákup nemovitosti dostane ruská rodina se dvěma dětmi 900 tisíc rublů, asi polovinu cenu nemovitosti. Byt ovšem nemůže prodat, dokud nejmladšímu dítěti nebude 18 let. Sami ukrajinští novináři přiznali, že anonymně hovořili s několika desítkami bývalých Ukrajinců, kteří přijali ruské pasy a Gosudarovy poukázky. Putin shání obrovské množství nových občanů a zaměstnanců, a pochopil, že bydlení je klíčem k tomu, aby se Rusové množili. Práce je v Rusku dostatek, a firmy se přetahují o zaměstnance, a dovážejí miliony imigrantů. Ti mají jen dočasný status, a musí dodržovat striktní podmínky. Pokud se osvědčí a prokáží znalost ruštiny, nejsou jim kladeny překážky, aby získali občanství. Systém imigrace obdobný Putinovi se chystá zavést Orbán.

Vláda ČR ve stejné době, kdy Putin láká pracovité imigranty z bývalých zemí SSSR na ruský pas a bydlení, provádí organizovanou masovou imigraci do Čech, aby v levných montovnách a podobných podnicích, které nedokáží  vytvářet dostatečnou přidanou hodnotu z lidské práce, aby mohly své zaměstnance dostatečně odměňovat, byl dostatek zaměstnanců, a aby hlavně západní kapitál mohl z ČR odvádět tučné dividendy.

Rozdíl v politice Putina a Fialy je jasný. V ČR se už letos v létě přestaly stavět byty, protože si je už nikdo nemůže díky fialové drahotě a nízkým mzdám koupit. Bydlení se stává nedostupným, ale Fiala s Rakušanem a Piráty pumpují do republiky další imigranty, aby bylo bydlení ještě dražší, a mzdy ještě nižší! Tito pumpovaní imigranti mají pracovat v podnicích, které budou vyrábět Bruselem dotované produkty. Panasonic v Plzni ukončil výrobu televizí, přesunul ji do Egypta, propustil zaměstnance, a teď přijme 2000 nových, a ti budou za desítky miliard eur evropských a českých státních dotace vyrábět tepelná čerpadla! Japonci si namastí kapsu na dotacích, které zaplatíme i s úroky bankéřům my všichni. Vybraná skupina bohatých lidí si pořídí dotovaná čerpadla a bude mít levnou elektřinu. Zbytek národa bude platit a soutěžit s imigranty o zmenšují se počet dostupných bytů, ve kterých se bude platit drahá elektřina, protože jejich obyvatelé nebudou mít peníze na dotovaná čerpadla! Obyčejní Češi tak porodí opět menší množství svých potomků, a potřeba dalších imigrantů na práci vzroste! Jak vidíte, rozdíl mezi Fialovou politikou a politikou Putina v oblasti imigrace je na první pohled zřejmý. Fiala plánuje jako Hitler postupnou likvidaci obyvatel ČR pomocí levné otrocké práce, která zaměstnancům nevydělá ani na základní reprodukční potřeby. Putin hodlá imigrací zvýšit počet Rusů a zvýšit jejich blahobyt.

Klasický příklad pro pochopení. Škoda Transportation včera oznámila, že přiveze do republiky malajské dělníky, aby mohla vyrábět tramvaje a vozy metra. Tyto výrobky se platí takřka výlučně z veřejných peněz, státních a bruselských dotací. Škoda tedy, aby mohla vyrábět za veřejné peníze doveze do Čech imigranty! Zisk ve formě dividend ale poputuje přes firmu Škoda a.s. do holandského ústředí její mateřské firmy, a ve formě zisků z úroků z půjček do Belgie mateřské bance ČSOBkterá celý podnik financuje. Česko získá imigranty a přijde o další bydlení. A ještě celý výsledek výroby bude placen z veřejných peněz ČR či zemí EU! Je přitom evidentní, že celý proces takovéto dotované výroby výrobků výhradně určených pro evropská a česká města, která je platí z veřejných peněz, by měl bezpodmínečně sloužit zaměstnávání občanů ČR, a rekvalifikováni by měli být ne Malajci, ale Češi, kteří nemohou sehnat dobrou práci. Jenže, Češi by za tuto práci chtěli více peněz, protože si musí zaplatit stále dražší bydlení. Tím by klesly zisky majitelů akcií v Holandsku a Belgii, a to Fiala nemůže dopustit. To by už neplnil politiku Manfreda Webera, a byl by nahrazen!!!!

Ostatně, jde také o Ukrajinu. Generál Petr Pavel 30. dubna nadšeně oslavoval Škoda Transportation za její činnost na Ukrajině, kde ve městě Dnipro, na které má zálusk Gosudar, vybudovala designové centrum a studio, ve kterém se už vyvíjejí budoucí moderní tramvaje a vozidla metra, které budou asi importovaní malajští dělníci v Plzni vyrábět. Generál Petr Pavel je znám poněkud nevýrazným myšlením, ale oslavovat odvoz vysoce hodnocené inženýrské práce z Plzně na Ukrajinu, a potom dovážet levné dělníky z Malajsie do Plzně, aby tam vyráběli konečný produkt vymyšlený na Ukrajině, je projevem absolutní neúcty ke všem Čechům, a důkazem úplné ekonomické zhovadilosti! Pirát Bartoš sliboval před volbami, že místo Montoven budou Češi pracovat v Mozkovnách. Dopadlo to tak, že bývalý agent StB, který se zmocnil s fialovou pomocí Hradu, oslavuje odvoz zbylých českých Mozkoven na Ukrajinu!

Prigožin novinky:

  1. Podle ruských zdrojů potrvá dva až tři týdny než bude Prigožinova smrt potvrzena. Jeho tělo bylo odvezeno z Tveru, ačkoli tam jsou zařízení pro analýzu DNA. Na vyšetřování osobně dohlíží Putin!
  2. Podle uniklých informací se Egypt, blízký spojenec Putina, ostře v posledních měsících stavěl proti činnosti Wagner Group v Africe a požadoval po Putinovi ukončení činnosti Wagner Group v Africe, a její nahrazení vojenskými jednotkami Afričanů. V Súdánu Wagner Group stojí na straně proti Egyptu. Putin si evidentně nemohl dovolit rozházet vztahy se svým klíčovým spojencem Egyptem kvůli finančním a ekonomickým zájmům Wágnera. Naopak za Prigožina a pokračování jeho činnosti v Africe zřejmě lobovala v posledních dnech jeho života Středoafrická republika. Fotografie z posledního setkání Prigožina s Afričany zveřejnil Dmitrij Sytyj, klíčový muž Putina i Prigožina ve Středoafrické republice. Jak jsme informovali v MAP 1541 na Dmitrije Sytého byl spáchán atentát, a vyváznul z něj s těžkým zraněním. Z teroristického útoku na Sytého byla obviněna Francie. Není tak vyloučeno, že za útokem na Prigožina mohly stát i francouzské zájmy. Jak Sytyj, tak Prigožin byli hlavními strůjci francouzských neúspěchů v Africe, a nahrazování francouzského vlivu vlivem Ruska. Sytyj je ovšem vysokým důstojníkem Gosudarovy rozvědky, a je tak možné, že se snaží odvést pozornost od Putina.

**

3.4 10 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 8 měsíci

Dobře to dělají Poláci jen ať jim do toho hodí vidle nechceme migranty z Afriky stejně jim pracovat nebudou. Všechno jde v ČR do kopru pokud se tam nedostane pro Česká vláda.

maxim
maxim
před 8 měsíci

K tomu Prigožinovi …, je potřeba vycházet ze základních faktů pádu letadla, všechny ostatní “nepřímé důkazy” mají většinou charakter dezinformace .., a hlavně zapojit jak řiká Poirot šedé buňky mozkové … Letuška zveřejnila na X Twiteru, že let má zpoždění, na letadlu něco montují, co bylo to něco ?, určitě si… Číst vice »

maxim
maxim
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  maxim

Dále třeba ten pád letadla zachycený očitým svědkem na videu, kde letadlo padá (jeho trup je relativně celistvý) a při dopadu vznikne obrovský oheň s desítky metrů vysokými plameny …, je jasné že všechno co je spalitelné shořelo na prach, bodeť by ne, když byly natankovány plné nadrže paliva .. A na snímcích katastrofy… Číst vice »

oldo
oldo
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  maxim

Milý pane,vycházíte z neznalosti.Ono to s tím spálením lidského těla není tak jednoduché,je potřeba delší doba a velký požár neznamená vyšší teplotu.

maxim
maxim
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Oldo, Oldo, … a jak dlouho ty trosky letadla hořely ? Viděl jste někdy ostatky člověka v proti letadlu titěrném automobilu po autohavárii, kde došlo k požáru ? Určitě nejsou na přenášení na nositkách, ale ke složení do krabice nebo pytle .. A byly v těch troskách letadla vůbec nějaké lidské ostatky ?, s ohledem na tu… Číst vice »

oldo
oldo
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  maxim

Oni ti ostatní,kteří vytvářejí ty přihlouplé fantastické scénáře používají stejné buňky jako vy,se stejným výsledkem.
Já se jen ptám,jak je možné,že dvě nedůležitější osoby byly v jednom letadle?

maxim
maxim
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Oldo, Oldo, žádná fantastika, ale mnou uváděná pouhá zdokumentovaná fakta dekodovaná zčásti jako šaškárna pro důvěřivé hlupáky …

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  maxim

Wagnerovci dnes prý vypátrali a zatkli jednoho z podezřelých z atentátu na letaflo. Prý se přiznal. Na jiných kanálech Telegramu byl popsán jako pravděpodobný pachatel šéf wagnerovské letecké společnosti, který před startem obhlížel letadlo v hangáru a nyní je k nedohledání. Pátrání po pachateli/pachatelích je ale stejně ztráta času. Po časem nám Aímíci a Angláni stejně řeknou, že to… Číst vice »